Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 YETER OLM LAN YETER. İNSANLARIN 35 TANE OKUL OKUYUPTA ANCA GRAFİKER OLDUGU DÜNYADA PHOTOSCAPE, PIKASA FALAN GIBI SAALK SALAK PROGRAMLARLA 2 TANE RESME ÇERÇEVE ÇİZİM ÖF NASI ŞOPLADIM AMAN YARABBİ ŞOPA BAK OHA SENMİ ŞOPLADNI TARZI KONUSMAKTAN BIKIN LAN ARTIK USANIN! BU MEMLEKET SİZİN GİBİ EZİK AGA BAB THE KENKLER YÜZÜNDEN BU HALDE. öf lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Evet tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kesinlikle haklısın. arkandayız. destekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 e adamın amacı o zaten, yapmı$ mutlu olmu$ sorun ne ki? bariz çekememe olmu$ seninkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 "Önce Efendi Konuşmayı Öğren!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 niye bu kadar takıyonuz elalemi yahu 35 okul okuyup da daha iyisini yapamadığın için mi ki sanmıyorum yani öyle olduğunu takma o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bi bok yaptıklarını sanıyolar. öteki ezikler de ona rep verince çıldırıyorum işte ben. hiç uğraşmadım bu işle ama ne dandiktir ne güzeldir,uğraşılmış yapılmıştır anlicak kadar gözüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 körler sağırlar birbirini ağırlar işte salak diyip geçemeyip üstüne kafa yorup sinir yapıyorsanız sizin de ayrı bi derdiniz var valla üstüne eğilmek gerekir =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Doğru tabi evet peki mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 loser diye tabir ettiğimiz 46 kromozomlular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 tüm mesajları okudum HAKSIZSIN sana şiir hazırladım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 paintte edit yapılır. CcC IMAJ TASARIM LTD STI CcC [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 .com.tr pahalı olm .biz diye alır uzantıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ne diysin la bişi anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 aman sabahlar olmasın demiş, bana özelden iletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 dostum +ReP verdim iyi çalışma............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar