Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek Ücretleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bella said:

bizim okul-ist üni,
50 kuruş=)

İÜ de yemek ücreti 75 kuruşa çıkarılınca öğrenciler protesto etmişler tekrar 50 kuruşa inmiş arkadaş anlattı şok oldum.

Kadir Has'tayım 7 lira pilaV döner ayran bir şey daha vardı ama hiç yemedim dışarda yiyorum daha uygun oluyor!
Mesaj tarihi:
Özel okullar bi de mal gibi tek firmaya veriyolar yemekhanelerini, mesela sodexho, sonra dayıyorlar tabi fiyatları

25 kuruş için protesto iyimiş baya valla :P
Mesaj tarihi:
abi yeditepe de en ucuz kuru gıda 1.60 oda makarna. onun dışında çorba+pilav(makarna bazen)+sebze yemeği fix 5 milyon. öss'ye tekrar girip istanbul üniye geçicem. bizim 1gün yemeğe verdiğimiz parayla orda 1 hafta yiyolarmış.
Mesaj tarihi:
topicten yaptığım genel çıkarıma göre fiyatlar özel ünilerde fahiş devlet ünilerinde makul

ps: itüdeyim 2 liraya çorba+2 kap yemek(biri etli)+tatlı/meyve çıkıyo gayet memnunum şahsen
Mesaj tarihi:
itü 2 lira.
fena değil, ama iyi de değil. vasat.
1 çorba, 1 etli yemek(bazen içinde et bulunmuyo, olduğu zaman da genelde yarısına yakını masif yağdan ibaret oluyo gerçi), 1 pilavmış makarnaymış o tarz bişey. ek olarak ta bazen meyve, bazen tatlı, bazen yoğurt filan veriyolar.
Mesaj tarihi:
ben bu sene yemekhanede hiç yemek yemedim ya.
bi gidip yiyeyim özledim manzaramızı =)
eagle-dnz gel sana da ısmarlayım BOĞAZ MANZARALI.oyş.

edit:ztn bizim okulun genel geyiğidir o boğaz manzaralı yemek ısmarlayayım gel falan ehah 50 kuruş=)
Mesaj tarihi:
iü de ilk haftam da yemekhane sırasında beklerken yemeğin 50 kuruş olduğunu öğrendim biraz sonra biri çıkıp isyana başladı akp olmasa yemekleri daha ucuza yiyebilirdik diye. çok şaşırmıştım.

bu da benim bir anım.
Mesaj tarihi:
DeadSkinMask said:

iü de ilk haftam da yemekhane sırasında beklerken yemeğin 50 kuruş olduğunu öğrendim biraz sonra biri çıkıp isyana başladı akp olmasa yemekleri daha ucuza yiyebilirdik diye. çok şaşırmıştım.

bu da benim bir anım.

50 kuruşa bir bar çikolata alınıyor yahu, iyi miymiş adam
Mesaj tarihi:
Fly said:

DeadSkinMask said:

bu da benim bir anım.

50 kuruşa bir bar çikolata alınıyor yahu, iyi miymiş adam

bizim okulda su alamassın " yarın versem " dersen kasanın arkasında bi tane süpürge var onu işaret ediyor kadın.
Mesaj tarihi:
6 milyon içecekle 8 abi.çorba pilav/makarna ana yemek meyve/cacık

cacık ve meyve yalan zaten üçüyle idare ediyosun.ha doyuyo musun evet ama istersen daha alamıyosun ve kazık
  • Yeni Oluştur...