SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bella said: bizim okul-ist üni, 50 kuruş=) İÜ de yemek ücreti 75 kuruşa çıkarılınca öğrenciler protesto etmişler tekrar 50 kuruşa inmiş arkadaş anlattı şok oldum. Kadir Has'tayım 7 lira pilaV döner ayran bir şey daha vardı ama hiç yemedim dışarda yiyorum daha uygun oluyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Özel okullar bi de mal gibi tek firmaya veriyolar yemekhanelerini, mesela sodexho, sonra dayıyorlar tabi fiyatları 25 kuruş için protesto iyimiş baya valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bilgide 7 milyon, 2 yemek 1 corba. et yok. kötüde yemekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 İYTE ben henüz gitmedim yemekhaneye ama günlük 2.25 tl imiş öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 koç, 4 çeşit yemek 7 milyon, kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 rezillik valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Yakın doğu üniversitesi, yemek başı para alınıyor. 5-6 çeşit oluyor. 2 çeşit yersen 10 tl falan ödüyorsun. İçicek istersen 1.5 tl kola vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 abi yeditepe de en ucuz kuru gıda 1.60 oda makarna. onun dışında çorba+pilav(makarna bazen)+sebze yemeği fix 5 milyon. öss'ye tekrar girip istanbul üniye geçicem. bizim 1gün yemeğe verdiğimiz parayla orda 1 hafta yiyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 istanbul üni.de 50 kuruş mis gibi oh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 topicten yaptığım genel çıkarıma göre fiyatlar özel ünilerde fahiş devlet ünilerinde makul ps: itüdeyim 2 liraya çorba+2 kap yemek(biri etli)+tatlı/meyve çıkıyo gayet memnunum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 puding yedim ben bugün tatlı olarak. süperdi sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 itü 2 lira. fena değil, ama iyi de değil. vasat. 1 çorba, 1 etli yemek(bazen içinde et bulunmuyo, olduğu zaman da genelde yarısına yakını masif yağdan ibaret oluyo gerçi), 1 pilavmış makarnaymış o tarz bişey. ek olarak ta bazen meyve, bazen tatlı, bazen yoğurt filan veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 cerrahpaşaya rahat rahat girersiniz sonuçta hastane ve yemek iü ile aynı fiyat gelin tüm patilere benden yemek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 FromTheHell said: puding yedim ben bugün tatlı olarak. süperdi sfds bak ben okulun 3. haftasındayım sadece 1 kere yiyebildim, öyle topluluk içinde söyleme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben bu sene yemekhanede hiç yemek yemedim ya. bi gidip yiyeyim özledim manzaramızı =) eagle-dnz gel sana da ısmarlayım BOĞAZ MANZARALI.oyş. edit:ztn bizim okulun genel geyiğidir o boğaz manzaralı yemek ısmarlayayım gel falan ehah 50 kuruş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 o manzarayı özledim ya hayır demem teklifine :D ne zaman atıyorsun beni okula :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 haftaya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 iü de ilk haftam da yemekhane sırasında beklerken yemeğin 50 kuruş olduğunu öğrendim biraz sonra biri çıkıp isyana başladı akp olmasa yemekleri daha ucuza yiyebilirdik diye. çok şaşırmıştım. bu da benim bir anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 odtüde 240 kuruş tek fiş alırsan, çoklu alırsan en az olarak 190 ödüyomuşsun fiş başı duyduğuma göre. yemek de itüyle aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Arkadaşın bana 100 öğün yemek borcu vardı kaybettiği bir iddiadan, okul bitti hala 80 küsür tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 DeadSkinMask said: iü de ilk haftam da yemekhane sırasında beklerken yemeğin 50 kuruş olduğunu öğrendim biraz sonra biri çıkıp isyana başladı akp olmasa yemekleri daha ucuza yiyebilirdik diye. çok şaşırmıştım. bu da benim bir anım. 50 kuruşa bir bar çikolata alınıyor yahu, iyi miymiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Fly said: DeadSkinMask said: iü de ilk haftam da yemekhane sırasında beklerken yemeğin 50 kuruş olduğunu öğrendim biraz sonra biri çıkıp isyana başladı akp olmasa yemekleri daha ucuza yiyebilirdik diye. çok şaşırmıştım. bu da benim bir anım. 50 kuruşa bir bar çikolata alınıyor yahu, iyi miymiş adam bizim okulda su alamassın " yarın versem " dersen kasanın arkasında bi tane süpürge var onu işaret ediyor kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 1.80'di en son EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Fin sen egede miydin? Günlük alabiliyor muyuz ya o yemeklerden :P bizim 3 tane öğle aramız denk geliyor anca çünk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 6 milyon içecekle 8 abi.çorba pilav/makarna ana yemek meyve/cacık cacık ve meyve yalan zaten üçüyle idare ediyosun.ha doyuyo musun evet ama istersen daha alamıyosun ve kazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar