slickers Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Yemekhanede çıkan yemeklerden bahsediyorum.Bizim üniversitede(Pamukkale) bayağı uygun 1.30 tl'ye 4 çeşit yemek yiyoruz.Et de oluyor içinde genellikle. Sizin ücretler nasıl? Özellerde bayağı pahalı diye duymuştum biz ucuza yediğimizden biraz sıra oluyor gerçi :) şöyle ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 $5.99 (State Tax included) University of Wisconsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kocaeli üniversitesi: 2tl. 4 çeşit, açık büfe makarna & salata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 1.30 ne lan 1.5 di mi o sen yanlış düşündün asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yok ya bayağı 1.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 6.5 lira menu var. çorba+ana yemek+pilav makarna tarzı bişi+tatlı. çorba ve tatlı yerine açık bufe salatada alabilinio. ışık uni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Abi onun içinde et yoktur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 mesela bir örnek vereyim rosto köfte domates çorba soslu makarna salata bu şekilde oluyor menüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Gözlemlerim sonucu Tıp Fakültesi olan tüm ünilerde yemek ücretleri hep sembolik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ankara üniv. 1.50 TL genelde 3 çeşit yemek + tatlı ya da içecek (ayran dışında birşey görmedim henüz) çıkıyor. Ayrıca yemeklerin kesinlikle bir tanesi sulu oluyor ki insanlar daha çok ekmek tüketsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 oha fiyat bildiğin iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yalnız videoyu posttan sonra izledim de sağlam sıra oluyormuş orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ben İstanbul Üniversitesinde okurken Turan Emeksiz'de (bizim yemekhane) 1 milyona baya güzel yemek çıkardı. Yarım tavuk yada balık görmüşlüğümüz vardı baya. Konserve barbunya yada yaprak sarma gibi şeylerde olurdu. Gerisi standart yemekhane yemekleri, hoşaf, pilav, salata, etli yemek tarzı. Aldığım duyumlara göre hala kalitesini koruyormuş. Fiyatı bilmiyorum ama 2 Liradan fazla olduğunu sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 karaborsa alıp satmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 YUH o sıra ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Acıkmadan önce gitmen lazım lan yemek yemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 anadolu üniversitesinde 1ytl.yemekler de yüzde 90 fıstık gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 evet sıra çok fazla araya kaynaklar oluyor arkadaşını gören direk gidiyor yanına(bende dahilim)sistem bu şekilde işliyor. güzel sanatlar fakültesi yapılıyor ve 1 seneye biteceği söyleniyor o zamana kadar bi çare bulunmazsa direk sınıf kapısından giricez sıraya galiba. ucuz olduğu için ses çıkaran yok.videoyu ben çektim biraz ses çıkarmamız gerekiyor. zaman yetmiyor derse mi girelim yemek mi yiyelim iki ayağımız bir pabuca giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yemek yiyin tabiki :D en ucuz istanbul üniversitesi heralde. 65 kuruşmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 65 kuruş ne ya, aşçı kendimi avlanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Yemeğine iddaaya giricen orda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 itü 2 lira . çeşit fena değil,yemekler çok lezzetli değil ama yeniyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 5.75 TOBB. ama ben evden ekmek arası domates peynir götürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 İSVEÇ KÖFTESİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ege'de bir haftalık yemekhane ücreti 9 TL imiş. Böl 5'e; 1,8 TL çıkıyor. ama günlük alamıyorsunuz Henüz nasip olmadı deneyemedim gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar