BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bi tane mousum var usb. Laptopa takiyorum sorunsuz calisiyor. Ama gecen hafta bozuldu wheei deistirmek sitiyorum. Simdi baska bi mouse taktigimda mousea elektrik geliyor; yan eisiklari felan yaniyor mouse driverini internetten cekiyor ve 3 saniye calisiyor sonra bi anda calismamaya basliyor. Isiklar taniyor ama mouse calismiyor. Touchpad sorunsuz hep calisiyor. Hatta sole sacma bi durum var calisan mouseyi baska bi usbye takarsamda calismiyor. Yane 1 tek mouse 1 tek usb porta bindlandi baska bi sekilde mous ekullanamiyorum. Var midir neden oldugunu biln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 laptopumda farklı mouselar kullandığım oldu ama hiç driver yüklemedim, internetten de driver çekme durumları olmadı. bazen usb'lerde sorun olabiliyor, bir usb cihazla iyi geçinirken diğer usb tanımayabiliyor. belki laptopunda da böyle bir sorun çıkmış olabilir. desktop olsa bilgisayarı aç kablolara bak diycem de, laptopta sanırım kablo sorunu olmaz o konuda. laptopun driverlarını güncellediğinden emin ol, belki usb ile ilgili bir patch vardır. mouse tanımaması için ise, eski driverı ve yeni driverı silip laptopa restart at bakalım belki işe yarar. mouse'u taktığında yine driver yüklemek isterse yükleme, driversız çalıştır. ya da google'da bir driver araması yap, bazen modifiye driverlar olabiliyor kullanıcılar tarafından, onlar işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 up up and away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yazdıklarım olmadıysa mouse'unun modeli ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oh be sonudna microsoftta calisan bi arkadasim cozdu bin tane sey denedik sonunda device managerdeki HID driverlarindan birinin mouse a donusmesi gerektigini bulduk donusmedigi icin elle update driver yapip hid mouse dedik calisti bi anda lanet sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar