Magnum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 moar boxxy plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 forçen said: cok iyi olmus. ozellikle obama cok basarılı ahaha cok guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 of yaa evliymiş:( daha yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Geyiğine demiştir lan evli değildir. ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Meme var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_qABfbtavDM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ölsün bu kız ben hiç üzülmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ben üzülürüm abi bence kız iyi.. 10 üzeri 7.5 veririm.. 10 üzeri 7 de iyiymiş yaa. kaç üzerinden verdiğimi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 VERYsuccessfulTROLL (22 minutes ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam Boxxy is a computer generated image of a young teen girl. She only exist on the internet. Rumor has it that she was made by MIT computer geeks as a way to cause chaos world wide. When they first wrote the program, they tried to generate a self learning, responding, intelligence for speech recognition. After the program failed and produced only babel, they took it to the next level and added an "actress" to the program using advanced CGI. The rest is internet history. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sansürsüz memelerini görmek isteyenler pm atsın bide paypal hesabıma 2 lira yatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yalnız şarkı çok iyi, her gün dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ölmüş bu kız. öle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 atmasyondur ya nası ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 la meaj yazamıyomuyum ben artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 belediye gömmüş bu kızıa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ona gömmiyenmi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Orjinalinden çok daha iyi kesinlikle hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 oha msj silindi 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 günlerdir boxxy izlemeedn 2-3 saatim geçmiyor baya araştırdım da tam detayları bilmiyordum adam kasmış burda full hikaye var çok enteresan gerçekten http://boxxystory.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bide hakkaten adam demiş "Is your Myspace secure? Is your Facebook account private? What forum accounts contain your details, and can they be traced and linked to each other? Everything you write online can potentially be linked, as if it were a jigsaw, and a profile of your life built up. I know plenty of people who have publicly viewable Facebook accounts containing their D.O.B, phone numbers, emails, addresses, places they work, go to college and so on. This is lunacy. This is asking for trouble." çok bok bi durum lan. osuruktan bi forumdan girip herşeyini bulabilirler olm ilk iş tüm hesapların emaillerini farklılaştırcam tüm emaillarında birbirine bağı olmadığından emin olmak lazım. hepsinin şifresi, özel sorusu, cevabı, kişisel bilgileri, adresleri vs bambaşka olması lazım. ama çok üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 işsiz kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ahah kayış kopmuş bunların cidden http://www.youtube.com/watch?v=tgiU1RReetA&feature=player_embedded bu ne lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dilime takıldı kaç gündür troll diyorum durduk yere sdfsadjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar