janis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 MSN üzerinde mailbox'a tıkladığımda , explorer hotmail hesabıma yönleniyor. Fakat tam sayfa açılacağı zaman "Bu sayfa görüntülenemiyor" şeklinde hata alıyorum. Üst üste bu işlemi 3-5 kez tekrarlandığımda bazen açılıyor , bazen açılmıyor. MSN 09 ve IE 8 kullanıyorum. Anti-Virüs Eset NOD32. Aynı sorunu yaşayan yada çözümünü bilen varmıdır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Hazır böyle bir başlık açılmışken yararlanalım :) Msn üzerinden mail iconuna tıkladıgım zaman Hotmail sayfası İspanyolca acılıyor ve sıfre ıstıyor her seferınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 paylaşılmayan bir bilgisayar kullanıyorsanız windows live'ın mail programını tavsiye ederim bence çok kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Evet bendede aynı şekilde ispanyolca oluyo messengerdan gidersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 abi siz yine iyisiniz bende ie komple gitti hiçbir siteye girmiyor kaldıramıyorum veya yenisini kuramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 dns serverini degistirdiyseniz ondandir ispanyolca turkiyeden baglaniyor gozukmuyorsunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ondan değil o. varsayılan tarayıcı firefox oldugu için öyle oluyor. nette arat çözümleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar