PhysX Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 BonePART said: patide kalmayi planliyosan istersen normal bi nick al omrun boyunca yarismadaki sari hatun diye anilmak yerine aslidna nick alsanda ole anilcanda yavas yavas azalir katıldım. önemli değil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 selam nazlı ben yunus çok tatlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 BonePART said: bi durum ismarlarsan anlasiriz adam basi 2 adana 1 de ayran paticikte is yaptirmaninucreti bu evet durum isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 BonePART said: izmirli zenci ali wardi mesela sdasdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hoşgeldin nazlı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Nazlı gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 tebrikler nazlı :) hoşgeldin nazlı :) şimdi destekçin değilde neyin olcaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Welcome mate :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 tebrikler nazli, ayrica patiye de hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 mum yazılma kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 melaba cokzelsiniz. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 senden baskasini gormez gozum kermit. o degil de, bu mesajlarim ortaya cikacak bir gun, cok agir gay damgasi yiycem, ondan tirsiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 gz nazlı. yalnız git adamakıllı bi nick al. insanlar seni BBG Tuba gibi bilmesin. @ Mum, rezervlerdeki yerini aldın, resimli laflar hazırlarım artık ilerde. bundan sonra her mesajıma alıntı "qanqa mthişşş" "tebrikler" veya rıdvan haklı arkadaşlar benim teyzem de yaşadı bu durumu demen lazım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Tebrikler nazli, Paticik böyle bişi işte komuniti fiiiling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Nazlı bi 100lira ver. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nazlı sana oy attım, payıma düştüğünü düşündüğüm 200 lirayı paypal hesabıma yada kredili mevduat hesabıma atar mısın. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 haha ya hiç zamanım olmadı daha yeni evime gelebildim ama en kısa zamanda değiştiricem şu nickimi =) destekçi-deney7-görev ve kabin laflarını uzun bi süre hiç duymak istemiyorum açıkçası hatta teknolojiyi de istemiyorum bi süre mümkünse =) messenger dı internetti şimdi size teşekkur etmek için geldim paramı da daha alamadım en kısa zamanda dediler bakalım nası bi zaman dilimi olucak=) ama tabi yaparız bi parti ben dün davet ettim kimsecikler gelmedi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 İzmirde olmasam kaçırmazdım sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nazlı, 200 lira diyorum. mevduat hesabı diyorum. akepe bile kömür veriyo ona oy atınca. senden daha bişey göremedik :( ayrıca; izmirdeyim, istanbuldaki partiye gelemem ki. http://4.bp.blogspot.com/_Wvzpp8ZGiUI/SC7TEM_zFFI/AAAAAAAAAHo/YFEfaeT-zpo/s400/yanc%C4%B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 NAZLI! Hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 kazanmışn valla gz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 tebrikler denek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Hoşgeldin Nazlı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 deney7nazli bizi diskoya götürrrr deney7nazli bizi diskoya götürrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar