Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 evet arkadaşlar bi kamp ve av heyecanı sardı,havalar ısınınca şöyle 1-2 hafta dağa bayıra vermeyi planlıyoruz kendimizi. yiyecek götürmeyip avlanarak doyurcaz karnımızı o yüzden şöyle tavşanı kuşu wurucak,wurdu mu öldürcek havalı tüfek aramaktayım. bu konuda bilgisi tavsiyesi olan var mı? nerden alınır hangisi iyidir hangisi iş görür şeklinde bilgi paylaşımı olursa sevinirim. gittigidiyorda şöyle bişey buldum,çok ta hoşuma gitti ama biraz tırt gibi de sanki,idrak edemedim. hoş bunla gezerken pkklı sanılıp mermi manyağı olmak ta var :D http://urun.gittigidiyor.com/HAVALI-SARJLI-M82-OTOMATIK-TABANCA-TUFEK_W0QQidZZ20977775
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yiyecek götürmeme kısmı biraz hardcore olmuş
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abarma ona vearaceğin parayla gamo yada diana marka havalı tüfek al en azından accrucysi yüksek olur
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 boyle acemi sorulari soruyorsan, bence yaninizda yiyecek goturun.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yiyecek kök falan bulabileceğinizi düüşünmüyorsanız, veya balık avlıyacak bı yerınız yoksa yiyeceksiz gitmek sacma olur. 1. günden av bulmak kesin değil. avlanırken zaten ac kalırsınız.
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 balık tutulcak zaten yemek için ya,av olayı hobi
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 huun said: boyle acemi sorulari soruyorsan, bence yaninizda yiyecek goturun. tüfek tavsiyesi istemekten acemilik tahlili yapmak ta bambaşkaymış
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abi verdiğin link oyuncak tüfek naptın sen?
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 99 tl ye varsa bunlardan alıp ordu kurarım lan
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Diana bu model en iyisidir şahsen çok avlandım bununla
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Buyse said: abi verdiğin link oyuncak tüfek naptın sen? asdafasd farkettim de fonksiyonları çok hoşuma gitti :D lazer fener filan aklımı çeldi bian =P ursus iyiymiş o verdiğin link,teşekkürler.
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 into the wild izleyip öyle gidin. evet.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 güldüm. o havalı tüfek bile degil oyuncak. bütceye uygun ve kaliteli bişi almak istiyorsan hatsan marka ahsap dipcikli bişi almalısın ama tavsanı kim kaybetmişte sen havalı tüfekle vuruyorsun ? eheh havalı tüfekle tavsan vurma hayalini aklından sil. tavsan görsen bile havalı tüfekle vuramazsıen, hadi vurdun diyelim havalı tüfekle vurdugun tavsan yaralanmaz bile ama havalı tüfekle tavşan vurma ihtimalin bu dünyada yok. havalı tüfek alırsan ayarını gitmeden önce 200-300 mermi atarak ayarla ki avda hüsrana ugrama. vuracagın kuslar serce tarzı olur ki doymak icin 50-60 tane falan vurman lazım. avcılıkla ilgileniyorsan alalım adam gibi tüfeklerimizi gidelim. ben yiyeceksiz giderim ava.sorun değil ama havalı tüfekle olmaz o iş.
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Anubisath said: Buyse said: abi verdiğin link oyuncak tüfek naptın sen? asdafasd farkettim de fonksiyonları çok hoşuma gitti :D lazer fener filan aklımı çeldi bian =P ursus iyiymiş o verdiğin link,teşekkürler. Anubisath said: huun said: boyle acemi sorulari soruyorsan, bence yaninizda yiyecek goturun. tüfek tavsiyesi istemekten acemilik tahlili yapmak ta bambaşkaymış ZZZZZZZzzzzzzzzzzzzz
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 huun said: boyle acemi sorulari soruyorsan, bence yaninizda yiyecek goturun. ahahaha çok güldüm :)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 http://www.hatsan.com.tr/new_products.asp Seç beğen al bu siteden, Adana'da fabrikası piyasanın en güçlü ve iyilerinden silahları. Bir de öyle balık tutma, avlanma, kök yolma gibi hayallerle gidiyorsanız kesin aç kalacaksınız demektir:D edit: Tavşan, kuş gibi ufak hayvanları tek saçma atan bu silahlarla vurman çok düşük bir ihtimal. İri yaban hayvanlarına bulaşırsan da, onlar seni vurur zaten lol
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Avda karşına ne çıkar bilemezsin yani yaban domuzu sürüsüne falan rastlarsınız canınız yanabilir o yüzden adam gibi silahla veya gerçekten avcı biri ile çıkın illa çıkacaksanız.
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bu silahlar şimdi büyük bir hayvanı öldürmez diosunuz. küçük hayvanları da vuramazsınız diosunuz. bu silahlar niye var ozaman? dalga amaçlı değil merak ettim. orta okulda boncuk tabancalarla oynardık birbirimizin canını yakmak için. bunların da mantığı aynı galiba? fasdasd
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Unbannable said: bu silahlar şimdi büyük bir hayvanı öldürmez diosunuz. küçük hayvanları da vuramazsınız diosunuz. bu silahlar niye var ozaman? dalga amaçlı değil merak ettim. orta okulda boncuk tabancalarla oynardık birbirimizin canını yakmak için. bunların da mantığı aynı galiba? fasdasd Havalı silahı atıcılığını geliştirmek için kullanırsın ancak, başka da bir amacı yok. Ama bunlar boncuk değil kurşundan saçma atar ve çok daha güçlüdür modeline göre tabii. Ayrıca dün gece unutmuşum yazmayı, havalı silahla avlanmak yasak. Çünkü vurduğun ufak hayvanı bile öldürmez, yaralar ve hayvan kaçar o halde, anca beynine gelirse öldürür. Bu yüzden avlanma anca gerçek av tüfeğiyle + avcılık tezkeresi + sezonluk izin + koruma altında sayılı avlanabilen hayvanlar için de kelle başına para ile oluyor. Eğer havalı ile ormanda korucuya, bekçiye veya şikayet edecek birine yakalanırsan birkaç bin lira cezayı göze alacaksın.
Arma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Kuş vuracaksanız sapan alın. Sığırcık falan vurursunuz. fsdgsdf
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 av izni olmadan avlanmak yasaktir ayrica bi ucreti war vurdugun hayvan basi ayrica her yerde her hayvan vurulmaz ayrica bir siniri war amerika gibi deil burasi
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bide şu var $5000 6mm BB Co2 Gatling Gun http://www.pipersprecisionproducts.com/
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 "Tatar Ramazan" said: Unbannable said: bu silahlar şimdi büyük bir hayvanı öldürmez diosunuz. küçük hayvanları da vuramazsınız diosunuz. bu silahlar niye var ozaman? dalga amaçlı değil merak ettim. orta okulda boncuk tabancalarla oynardık birbirimizin canını yakmak için. bunların da mantığı aynı galiba? fasdasd Havalı silahı atıcılığını geliştirmek için kullanırsın ancak, başka da bir amacı yok. Ama bunlar boncuk değil kurşundan saçma atar ve çok daha güçlüdür modeline göre tabii. Ayrıca dün gece unutmuşum yazmayı, havalı silahla avlanmak yasak. Çünkü vurduğun ufak hayvanı bile öldürmez, yaralar ve hayvan kaçar o halde, anca beynine gelirse öldürür. Bu yüzden avlanma anca gerçek av tüfeğiyle + avcılık tezkeresi + sezonluk izin + koruma altında sayılı avlanabilen hayvanlar için de kelle başına para ile oluyor. Eğer havalı ile ormanda korucuya, bekçiye veya şikayet edecek birine yakalanırsan birkaç bin lira cezayı göze alacaksın. yakalandım havalı tüfekle av mevsimi içinde avlanmak yasak değildir . Ha öldürme kısmına gelince diananın o linklediğim modeli ile tavşan avlamışlığımda var karatavuk avlamışlığımda var.
Öne çıkan mesajlar