Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir forum keşfettim

nasýl böyle mi

Öne çıkan mesajlar

Paticik nokta kom. Bugüne kadar nasıl oldu da denk gelmedim bilmiyorum. Konuyu yeni gelenler bölümüne açacaktım ama orası boka sarmış. (Boka sarmanın kural dışı olmadığı bir forum düşlemiştim hep.) Şimdi avatar imza falan yapayım, şekil görünmem lazım, ağırlığımı koymalıyım ilk günden. Sonra birileri etrafı gezdirsin bana. Gazoz var mı? Erkeğim ben. Seveceksiniz. Bu daha başlangıç.
Sosyal ağlarda paylaş

Olmadı ama, olmuyor, olmayacak. Ben ki bugüne bugün bu forumda bulunuyorsam, forumun üyesiyim demektir. Yaa. Sizden biriyim artık. Bağrınıza basın ki, başkaları da sizi bassın bağrına.

Efendim, şöyle ki; bazı yörelerde feyk görünümlü sıfır mesaj tavan ID erkek kişizade forumlara ilk üye olduğunda cinsiyetsiz bir imaj çizer, yeri geldiğinde kız gibi davranır. İlkokul çocuğuna sorsan bilir bunu. İlgi toplamak için tabi, neden olacak. Sonra öğrenirsin ki bıyıklıymış. O yüzden şeffaf bir başlangıç yapmak istedim, yaptım da zaten kimilerine göre.

Dönelim konumuza.
Tanışmamız kötü mü oldu ne? Nerede hoşgeldin mesajları?

@Yiğit Arda, seni başka ortamlara akarken de görmüştüm, burada karşıma çıkman şaşırttı. Daha ne kadar şaşıracağız? Bilelim, ona göre hazırlık yapalım.

@DH'ci Bella, o sebeptendir ki turuncu bir forumdan kaçıp başka bir turuncu foruma sığındım, tekrar mı geri gönderiyorsun? uzulen_smiley.png

Pişmanım Nalan, keşke yeni gelenler bölümünde çıkartsaydım terlikleri.

@Flassh, evet bak bu çok doğru. Demiyorum ki diğerleri yanlış. Forum açacaksan ismini cikli, bikli koymayacaksın, gazozlu konu açıyorlar sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bu olmadı. Ama şutlamayın, Bonibon'un üzerine el basarım ki ben feyk değilim.

Hakiki feykin "ben feyk değilim" demesi ne kadar ciddiye alınıyorsa o kadar ciddiye alıyorsunuz beni şu an farkındayım ama orta yolunu bulmamız lazım. Afaroz ettiniz hemen.

Diyelim ki TW (zannedersem yönetici oluyor) beni şutladı, eğer feyksem ve azimliysem tekrar üye olup forumu kötü emellerime alet edemeyecek miyim? Feyk olmasam da azimliyim, yine üye olurum (işte o zaman feyk muamelesi yapabilirsiniz, darılmam). Öyle olsam zaten şu an rahatsızlık verirdim foruma. Dersine çalışmış feyk de değilim. Bak yine olmadı.

Ulan aşağı tükürsen bıyık yukarı tükürsen sakal, ya da tam tersi.

@Yiğit, FriendFeed'de görmüştüm seni, imzanda adresini görünce tanıdım.
@sufle, hoşbulduk. Ciddiyim ve teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

@Yiğit, o kadar yazının içinden bonibon mu dikkatini çekti? Öyle bir üye mi var yoksa? Sufle, son yaşanan feyk olaylarından dem vurmuş, şüphenin onunla ilgisi olabilir. Ben hakimim masum bey diyip artık kendimi kanıtlama merasimine bir son veriyorum.

Forumu gezdirin derken ciddi idim, ortamı tanıtın bana, yaklaşık 10 senedir forum forum geziniyorum ama buraya hiç rastlamadım. Burak (cyrus) bugün FriendFeed'de "Paticik hala duruyor mu" gibi birşey yazdı, eski bir forum belli ki. Ben de meraktan baktım, üye oldum. Nedir Paticik'i özel kılan? Kimdir buranın muhtarı, kaymakamı?
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...