nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paticik nokta kom. Bugüne kadar nasıl oldu da denk gelmedim bilmiyorum. Konuyu yeni gelenler bölümüne açacaktım ama orası boka sarmış. (Boka sarmanın kural dışı olmadığı bir forum düşlemiştim hep.) Şimdi avatar imza falan yapayım, şekil görünmem lazım, ağırlığımı koymalıyım ilk günden. Sonra birileri etrafı gezdirsin bana. Gazoz var mı? Erkeğim ben. Seveceksiniz. Bu daha başlangıç. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hımm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 FU. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 http://arikia.files.wordpress.com/2009/08/facepalm1.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 "nasıl böyle mi" said: Erkeğim ben. Seveceksiniz. hayır böyle değil. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ERKEKIMMM SEVECEYSINIZZZZ YILMAAAZIIIDA MESENEDEN SILECEYSINZZZ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 "nasıl böyle mi" said: Erkeğim ben. Seveceksiniz. al işte sitenin adı paticik olursa böyle olur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dh ye gogogo. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Flassh said: "nasıl böyle mi" said: Erkeğim ben. Seveceksiniz. al işte sitenin adı paticik olursa böyle olur ahahadhasdad Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 OK Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Olmadı ama, olmuyor, olmayacak. Ben ki bugüne bugün bu forumda bulunuyorsam, forumun üyesiyim demektir. Yaa. Sizden biriyim artık. Bağrınıza basın ki, başkaları da sizi bassın bağrına. Efendim, şöyle ki; bazı yörelerde feyk görünümlü sıfır mesaj tavan ID erkek kişizade forumlara ilk üye olduğunda cinsiyetsiz bir imaj çizer, yeri geldiğinde kız gibi davranır. İlkokul çocuğuna sorsan bilir bunu. İlgi toplamak için tabi, neden olacak. Sonra öğrenirsin ki bıyıklıymış. O yüzden şeffaf bir başlangıç yapmak istedim, yaptım da zaten kimilerine göre. Dönelim konumuza. Tanışmamız kötü mü oldu ne? Nerede hoşgeldin mesajları? @Yiğit Arda, seni başka ortamlara akarken de görmüştüm, burada karşıma çıkman şaşırttı. Daha ne kadar şaşıracağız? Bilelim, ona göre hazırlık yapalım. @DH'ci Bella, o sebeptendir ki turuncu bir forumdan kaçıp başka bir turuncu foruma sığındım, tekrar mı geri gönderiyorsun? uzulen_smiley.png Pişmanım Nalan, keşke yeni gelenler bölümünde çıkartsaydım terlikleri. @Flassh, evet bak bu çok doğru. Demiyorum ki diğerleri yanlış. Forum açacaksan ismini cikli, bikli koymayacaksın, gazozlu konu açıyorlar sonra. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 TW yok mu şunu şutlayacak? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 "nasıl böyle mi" said: @DH'ci Bella, o sebeptendir ki turuncu bir forumdan kaçıp başka bir turuncu foruma sığındım, tekrar mı geri gönderiyorsun? uzulen_smiley.png kıyamam ya=( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 3 satırdan fazla yazarak geleneksel paticik fake testi® nden geçtin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 TW var da merak ettim şimdi kimmiş diye sdfsd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 E nerelerde karşılaşmışız peki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 adam orjinal bi giris yapmaya calismis da günahini almisiz su yasanan son fake vakalardan sonra. eger ciddiysen hosgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bence bu asteroth Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 adam başarılı bence şutlanmalık bir şey göremedim henüz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Evet bu olmadı. Ama şutlamayın, Bonibon'un üzerine el basarım ki ben feyk değilim. Hakiki feykin "ben feyk değilim" demesi ne kadar ciddiye alınıyorsa o kadar ciddiye alıyorsunuz beni şu an farkındayım ama orta yolunu bulmamız lazım. Afaroz ettiniz hemen. Diyelim ki TW (zannedersem yönetici oluyor) beni şutladı, eğer feyksem ve azimliysem tekrar üye olup forumu kötü emellerime alet edemeyecek miyim? Feyk olmasam da azimliyim, yine üye olurum (işte o zaman feyk muamelesi yapabilirsiniz, darılmam). Öyle olsam zaten şu an rahatsızlık verirdim foruma. Dersine çalışmış feyk de değilim. Bak yine olmadı. Ulan aşağı tükürsen bıyık yukarı tükürsen sakal, ya da tam tersi. @Yiğit, FriendFeed'de görmüştüm seni, imzanda adresini görünce tanıdım. @sufle, hoşbulduk. Ciddiyim ve teşekkürler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 iyi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bonibon derken?=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 BloodyBeast said: bence bu asteroth haklı olabilir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 @Yiğit, o kadar yazının içinden bonibon mu dikkatini çekti? Öyle bir üye mi var yoksa? Sufle, son yaşanan feyk olaylarından dem vurmuş, şüphenin onunla ilgisi olabilir. Ben hakimim masum bey diyip artık kendimi kanıtlama merasimine bir son veriyorum. Forumu gezdirin derken ciddi idim, ortamı tanıtın bana, yaklaşık 10 senedir forum forum geziniyorum ama buraya hiç rastlamadım. Burak (cyrus) bugün FriendFeed'de "Paticik hala duruyor mu" gibi birşey yazdı, eski bir forum belli ki. Ben de meraktan baktım, üye oldum. Nedir Paticik'i özel kılan? Kimdir buranın muhtarı, kaymakamı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.