Zegna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 1 -0 aldi fenerbahce. dos santos sac bas yolduran goller kacırdı 2 tane %100 luk pıozisyonu harcadı, guizayi aratmadi. kazım ve ozer dokturdu, ozellikle ozer derbide mutlaka oynamali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 3 dakka izledim, ondada özer bi vurdu topu taca attı. sonrada gol oldu hoş goldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abi bence kazım artık forvet oynasın , bol bol şut pozisyonuna girer , toplara sert vuruyo kaleciden dönen her şutu gol tehlikesi yaratır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Emre Tilev'e asgari ücretin bi tl daha fazlası para veriliyorsa ben intihar etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Forvetimiz yok. Takıma bak. Kazım forvet. Madem forvet oynayacaktı 2 senedir neden bu bölgeye adapte edilmiyor bu adam. Hay allahım ya. Forvetsiz takımız 8 de 8 yaptık iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 gol ofsayttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bende ofsayt gibi gordumde netten takip etmeye çalışıodum ondan tam goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 özer 88 de girmedimi ne döktürdü, ayrıca iğrenç oynuyo takım alex olmayınca karar veremedim adamın olması iyi mi kötü mü takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 88 de çıktı özer ilk 11 deydi gol ofsayt bu arada o gole ofsayt değil diyen çıkarsa dava açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ofsayt değil Türk adaleti rerörörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Emre Tilev çok kötü abi,sinir ediyo resmen,her lafına kıl olmaya başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 gole ofsayt diyen kotu bir takimin kiskanc taraftaridir. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Sparkcaster said: özer 88 de girmedimi ne döktürdü, ayrıca iğrenç oynuyo takım alex olmayınca karar veremedim adamın olması iyi mi kötü mü takımda Özer Antep maçında 88'de girmişti, nerenizle izliyonuz maçı abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 steaua kötü takım yahu. becali 2131241 tane td değiştirdi. geçen sene biz bunlara elendik düşünün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Emre Tilev maçın başlarında bir pozisyonda ofsaytı kaçırdı. 2 3 dakika maç anlatmadı, kitlendi, olayı çözemedi falan :D maçtan kopardı beni, bomba herif :D. Ayrıca gol ofsayt olsa nolur olmasa nolur :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Azmodai said: gole ofsayt diyen kotu bir takimin kiskanc taraftaridir. sdfg. hahaha lan ofsayttı vallaha açık ara ofsayt hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 gol ofsayt değildi özer yargıladı kazım forvette oynayabilecek,hemde iyi oynayabilecek bir adam ne yazikki guiza'ya tercih edilebilir,guiza ısrarla formsuz oynamaya devam ederse,tabi 15 milyon yuroluk adam istediği kadar formsuz olsun sakat değilse oynatılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hahah gol ofsayt değildi diyen insanlar maçları [höst] izliyo lütfen ? yada futboldan anlamıyolar. yani bariz ofsayt olan bi gole nasıl gelipte gol ofsayt değildi diyebiliyosunuz yüzsüzce anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bariz ofsayt geri al top ayaktan çıkmış orda az daha geri al uğur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 lan bizim dünkü pozisyonun aynısı işte hatta daha bariz. bildiğin ofsayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 http://www.haber7.com/haber/20091023/FBahcenin-SBukresi-yikan-golu-VIDEO.php bakın burda vidyosu var carlos pası verdiğindede bükreşli oyuncuların önünde ofsayt yok edit: yazmadan edemedim,buz gibi gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 şu resmi aç pcne kaydet. eğer paint kullanabilecek kadar gözün varsa bi düz çizgi çek anlarsın demek istediğimi. beleş ofsayttan gelen gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar