CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 defolular da var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hangi vatan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Deacon said: Wharekauhau said: ama orda arabalar ucuz =p nerden biliyorsun? araba koleksiyonum vardı. annem başkalarına vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 direksiyondan da 95 aldim ha sdf. yalniz cok kil bi yerde ya balcovada, illa inciralti otobusu tutturacan da binecen bi kere 45dk beklemistim. neyse ki sinav gunu durakta bulustum adeta otobusle. motor ehliyeti ne guzel ya ufacik parkta tur atiyolar. biz trafige cikiyoz en azindan. 270 lirayi verebildigim gun alicam artik kifsmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 zorunda kalmadıkça ehliyet almayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 öss'ye çalışırken başka şeyle uğraşmıyım diye ertelemiştim ne saçma bi kararmış 5 kat daha yoğunum şimdi xD öss ne ki ya varsa hazırlanıp da 18i geçen arkadaşlar gitsinler alsınlar ehliyetlerini mutlaka. ben ettim siz etmeyin geçen sınav dönemini de 1 gün farkla kaçırdım kaçırmasam böyle olmayacaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
commendatore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bu sınava kaç gere girdiğini sayamadığım ve son hakkını deniyecek bi arkadaş tanıyroum :D muhabbetide süper bu seger kesin geçicem motora çok çalıştm haha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi bu sınavı 1 kerede geçemeyene vermesinler ehliyet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben motoru falan hiç bilmem. araba da kulanmışlığım yok. ama ehliyetim var. kızlar bilginiz olsun. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 "roket adam" said: geçenlerde bi arkadaşım da çalışıyordu kantinlerde paso. sonra düşündüm de, eğitim sistemimiz 18 yaşındaki bir kızdan, arabası bozulduğunda bozulması muhtemel her yeri kontrol edip, platinlerin meme yaptığını fark etmesini ve aracını tamirciye götürünce "platin meme yapmış abi, meksefe arızalanmış" diye arızanın kaynağını tahmin etmesini istiyor. bu ne lan. böyle bi insan gidip o parçayı alır kendi onarır zaten yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yarın sınav var inş. geçerim ,başka giren var mı sınava :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben giricem ama pek çalısamadım motordan kalabilirim tam final haftama denk geldi hatta yarın bile final var ehliyet sınavından 1:30saat sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 çıkmış sorulara bakın dönüp dolaşıp aynıları çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Testlerin dogru cevaplarini isaretleyip sonra onlari okuyun birer kere yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sınava girdim çıktım geçtim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ne zaman açıklanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 15 gün sonra fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar