wEll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kimi yasak kimi değil diyor. İşin aslı nedir hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Selam, Xenon ile far yıkama sistemini zorunlu tutuyorlar. Avrupa araçların opsiyon listesinde de bunları beraber görebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla sonradan xenon taktıranların far yıkama sistemi yoksa muayeneden geçemiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 paramecium yikama sistemi niye bi anamadim ben pis pis bile gozumun icine ediyo zaten 500 metreden ayarsiz xenon bide yikama sistemli olup iyice kor mu etmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Selam, Xenon sistemlerin orjinallerinde mercekli far zaten zaruri diye biliyorum. Mercekli farlarda da ayarsıza denk gelmek oldukça zor. O göz alanları çoğu normal reflektörlü fara xenon ampül takıp dolanan şahsiyetler. Yol aydınlansın da gerisi mühim değil diyen tipler. Bunlar için arka camın oraya gemi projektörü koyup, cızırdatacaksın retinası ki aklı başına gelsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hocam yani xenon'u far yıkama sistemiyle birlikte yaparsak yasak olmuyor mu. Bir de bu sistem nedir nasıl çalışır. xenon taktırmak istiyorum anlayacağın fakat polisle de uğraşmak istemiyorum. bir de cidden o gözü kör eden arabalar için arkaya da selektör yapabilsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yasak degilse de yasaklansin merceksiz xenonlu arkadaslar. ayni filmlere anahtar/cakmak la giristikleri gibi bunlarada levyeyle girissinler gozlerimiz rahat etsin. zaten 1 boyle gezen apaciler. 2 de kipkirmizi geri sis fariyla gece yogun trafikte gezenler. arabadan indigimde bile takribi 1.5 saat etrafi karanlik oda misali kirmizi tonlarinda goruyorum boylesine cattiysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 xenon far yasak olsa mercedes bmw koymaz arabaya. birde xenon far rahatsız etmiyor beni. xenon değil ultragama far olsa bile renault 12'nin uzun farını geçemez aydınlatmada. güneş misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 renault o konuda efsaneydi zaten sisleri açtıgımızda havada ne kadar toz var yok görebiliyorduk o derece sağlamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Selam, KHaRoN said: ... 2 de kipkirmizi geri sis fariyla gece yogun trafikte gezenler. arabadan indigimde bile takribi 1.5 saat etrafi karanlik oda misali kirmizi tonlarinda goruyorum boylesine cattiysam. O sisleri sağ arka fara da takıyorlar ve öyle dolanıyorlar. Marifet oldu bu. Benim araçta ön sisler farlar ile birlikte, ayni farın içinde ayrıca bir sis farı mevcut. Bütün araçlarda böyle olsun. Denyolar karizma yapıcam diye açıyor. Benimki gibi olunca karizmatik bir tarafı kalmaz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 beni bi kere sisler açık olduğu için polis çevirip sis yoksa yasak demişti. Xenonu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 o yasak muhabbeti xenona özenip florasan takıp milletin gözüne beynine verenler yüzünden çıkmıştır xenon pahalı idi zamanında, 5000 mark istemişti bmw xenonlu versiyon için. xenonlu araçların elektrik sistemi farklı oluyormuş diye söylemişlerdi maliyet içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kulliyen yalan tabi o sdfg/ o degil de benim xenonlar pek aydinlatmiyor, arasira yanmamazlik ediyolar felan. acayip ayar oldum en son role taktiydim iki fara da, $imdi direk hat cekicem akuden. yine olmazsa saticam arabayi asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 caizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Selam, Balastlara baktırsan? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 balastlarda olabilir de, bi de balast almak istemiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Selam, Balastlar ne marka? Osram ve Philips falan çok pahalıymış da. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 mtec kit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben de simdi araca mercekli orjinal far almayı dusunuyorum, sonrasında xenon taktırmak için, dogusa sordum biz xenon takmıyoruz disardan gelenleri, vwden istetirsek de mercek di xenon du iscilikdi derken 5000i bulur, o yuzden yapmiyoruz ama Mez oto ve Uzay oto kendileri taktıkları xenonlar için garanti sağlıyolar dedi. bi onlara danışıcam. arac zaten 2010 model oldugu icin muaynesine 3 sene var, o zaman kadar ya far yıkama olmaması hafif kusura düşer, ya komple kalkar yada 3-5 vererek hallolur, kafaya takmaya degmez dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sintis hicbiri olmazsa napican nasil mantik abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hicbiri olmazsa xenonları cıkartıp orjinalleri takarım öle geçerim ki az cok hangi ulkede yasadigimizi ve neler olabilecegini tahmin ediyoruz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Selam, Xenon ampülü ve balastı söküp normal takanlar oluyor. Benim arkadaşın arkadaşı(çok uzak gibi oldu ama :P) tamponu kestirtip, far yıkama nozullarını koydurmuşdu. Onun aracı A3 idi sanırım. Xenon ile 6000-8000K'Lık ampüller farklı şeyler değil mi bu arada? Sahte xenon olarak nitelendiriyorum onları ben. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 orjinal bmw falan xenonu olanlar 4300K falan mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Selam, 5500K gün ışığı diye hatırlıyorum. Değer yükseldikçe daha mavimsi beyaz karışımı olur. Değer düştükçe de sarımtırak olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 4300k olmali. ama oyle kit yok, boyle hella-osram-philips felan bakmaniz lazim. cin mallarinda bu kadar dusuk kelvinli bulmak imkansiz. reel xenon boyle olmali, bende 6000k vardi ve yagmurda felan gostermiyodu, 4300 luk ampul aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar