senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 victor bi garip hakketen computer vision biliyorum diyor sonra natali yerin dibine sokuyor. az cok cv ile bulasmis adam varsa egilmesi lazim su natalin teknolojisinin karsisinda, biz daha kici kirik arabalari tanirken zorlaniyoruz adamlar neler neler yapmis. adam hala eye toy ile ayni sey diyor. hani sonyi seversin marka olarak, fanboi dedigimiz eylemi de gerceklestirebilirsin de natalin arkasindaki teknolojiye bu kadar bok atmak garip hakketen. edik:natallari kinect yapin, natal yazip durmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kinect güzel bişi yani, alın kullanın falan filan, kasmayın bu kadar, oyuncak altı üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 gimmick ne lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 mokoko said: gimmick ne lan?? zamazingoymus, sozluge baktim http://www.seslisozluk.com/?word=gimmick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 benmi sony fanboyu olucam asdf kac jenerasyondur konsollarin icindeyim, daha bill amca ilk iksboksu bir araya getirirken soledik microsoft beceremiycek bu isi diye fanboy diyorsunuzda sonyide yerden yere vurdum kac defa (su topicde bile dalga gectim heriflerle lol), oyun camisasinda en saygi duydugum adamin miyamoto olmasian ragmen nintendoyuda kac defa yerin dibine sokmusumdur (ki sonyden daha eskiey gider nintendo ile mazim) teknoloji sevmek baska, olaya musteri acisindan yaklasmak ve sektorel analiz yapmak baska dunyadaki ilk "gercek" 3D sistemi nintendo yapti virtual boy ile, ama virtual boy nitnendo tarihinin en buyuk hezimetidir cunki sorunlu bri alettir ve ticari olarak tutmamistir wii piaysaya cikarken hem sony hem microsoft dalga gecti adamlarla, "gimmick" dediler, kimse bunu almaz hos bir oyuncak grafik olarak kotu, gamecube den teknik oalrak farki yok biz HD diyoruz bu adamlar SD konsol yapiyor AHAHAHAHAH dediler sony PSP ile tabulari yikicgaini, DS gibi teknik oalrak yetersiz bir aletin satmiycagini soyledi ne oldu? said: DS 135,873,779 PS3 40,516,615 Wii 75,294,590 X360 44,384,140 PSP 61,690,288 PS2 138,044,931 bu hizda devam ederse DS cok yakinda PS2 yide gecicek, tum zamanlarin en cok satan konsolu bir el konsolu olucak iki devinde dalga gectigi Wii 30 kusur milyon fark atmis xbox 45 ps3 40 milyondayken iste pazarlama miyopisi budur, musteri kendi ihtiaycini kendi belirler, olmiyan bir ihtiyaci yaratamassin PS3 efsane olabilicekken bu miyopi ile geride kaldi, "teknolojiyi seven herkes ps3 alicak" demisti sony CEO su, CELL ile PS3 gercekten jenerasyonunun otesinde bir alet peki ne oldu? move unda kinektinde basindan neden failliyicagini 50 kere yazdim, gimmick hicbrizaman ticari basari getirmez, wii ye oyun yapan adam her konsolda bir adet wiimote ile nunchuk oldugunu biliyor, PC ye oyun yapan ehr adam her PC de bir kalvye 1 mouse oldugunu biliyor bu adamlar gerizekalimi konsol fiyatina satilan bir urun 10 milyon hadi 25 milyon sattiysa geri kalan 20 milyon potansiyel musterinin oyniyamiyacagi bir oyun yapsin? bugun 1000 dolara sanal egrceklik veren matrix aparati yapsaniz ona yatirim yapip oyun yapicak birileri yoksa o ticari oalrak bitmistir, eger microsoft kinekti yeni bir xbox ile cikartsaydi bu elestiri haksiz olurdu, nintendo wiimote u gamecube icin tasarladi ama tecrubeli sirket adamlar, gittiler gamecube un bir sut modelini yeni konsol oalrak cikartip bu teknolijisiyi standart oalrak yedirdiler, nintendoda biliyordu erkenden gamecube e cikartmayi ama neden yapmadi? microsoft ile sony sidik yaristirir iken adamlar kendi pazarlarini kendileri yarattilar, kesfedilmemis bir cevhere ulastilar simdi adamlarin yarattigi pazara sulanip nintendonun zamaninda kabul etmedigi bir teknoloji ile wiimtoe un birebir kopyasini cikartip o pazardan pay almaya kasiyorlar deli paralar yatirip, sonyde microsoftta konsol konusunda cok ama cooook acemi firmalar ve zarar etmeye mahkumlar ama ettikleri zarari kendi aptallikalrina degil "musteri anlamiyor aga, sektor olgunlasmamis" diyip cekilicekler piyasadan, standartlasmis wii gelene kadar gamepad ile klavye+mouse disina cikan butun yeni kontrol cihazlarininda sonu bu oldu, adamlar ne fantastik seyler yaptilar acin bakin teknoloji ise teknoloji yani onlarda aegia nin psychics karti avrdi mesala kaciniz hatirliyorsunuz? oda devrim olucakti nvidia ya mama oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 XNA developerlarina actigi zaman Microsoft Kinect'i, oturup aglican su baslikta Viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kime ne abi viktordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 evet aegia icin yeni bi pc dizayni yapmalari lazimdi, oyle sadece ekran kartiyla olmaz :p wii de casual oyunculari yakaladi iste o da guzel bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 istiyorsa komple open source yapsin, dinner dash filanmi oynican o alette eheuehu koskoca valve nin basindaki zamaninin en hararetli xbox savunucusu gabe amcam bile "TF2 ye update ciakrtamiyoruz, tren kazasi gibi bir onlien dagitim sistemi var microsoftun" diye yakinirken cidden indie mi savunuyorsun? kinekti indie yapimcilarin krutaricagini dusunuyorsa microsoft durum cok daha vahim demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 oyunlara update kolay. valve'in yapmak istedigi 45363463 tane DLC. ki, xbox dlclerin basladigi yerdir, belki valvede sorun var? bi de evet indienin oyun konsolu / konsol zamazingosunu kurtarabildigini daha once hic duymadim. sadece kinect ile calismak eglenceli olacak. belki "kinect sahipleri"nin ilgisini cekerim, ama kinecti olmayan bir kisiye "tamam o zaman senin oyunun icin aliyorum" dedirttirirsem olay baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Abi yazıyorsunuz sayfalarca ama işte örnek benim bu konuda. Konsol kullanmıyorum, fanboy değilim dolayısı ile. Konsol'a geçme isteğim oyunları rahatça oynayabilmekti ama bunuda gamepad ile yapmam yani. FPS oynanmaz gamepad ile, istedikleri kadar kassınlar oynanmaz. Ama move'u görünce PS3 almaya karar verdim. Bu kadar basit. Adamlar bir pazar yaratmış oldu, benide cephelerine aldılar, bir çok PC oyuncusunu da ilgisini çekiyor move. Kinect bizi çekemez, onunda kitlesi farklı olacak. Penth bana yazsana Kinect hangi tür oyunlarda kullanılacak, ne yapıcam ben onla? Bu arada iPhone en iyi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 move niye ilgini cekti peki lambasi mi? aslinda parlak evet ben de parlak seyleri severim (xbox alip ps3 almamamin sebebi konsol istedigim zaman sadece xbox icin param olmasiydi bu arada) para verin ps3 alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi ne DLC si, sorun orda zaten microsoft her oyuna bir adet ucretsiz patch hakki taniyor, ustune para + bandwith masraflarinin karsilanmsini talep ediyor TF2 oynadinmi milyorum ama valve oyun ciktigindan beri her classi guncelledi, yepyeni silahlar ve degisik oynanis stilleri ekledi bu patchlerin hicbiri su anda xboxda bu yuzden yok, adamlar beles cikardiklari patchleri microsoftun acgozlulugu yuzunden dagitamiyorlar bu su demek, live de beles DLC ile patch olayi yok ole, indie oyun diyincede daha patch destegi olmadan basarili olmsu indie oyun yok hem indie ler cok onemli diyicen hemde indielerin belini buken bir online dagitim politikasi uyguliycan ki dev valve bile masraflar yuzunden beles yaptigi update i cikaramiycak hem oyuncudan 80 alican senelik, hem yapimcialrdan bu paralari talep edicen hemde DLC basina komisyon alican sonra live psn den daha iyi, e olsun b izahmet deli gibi para kazaniyro herifler microsoft kazaniyor oyuncu kaybediyor devoloper kaybediyor sunuda teknoloji diye savunun, innovation diyin gorelim bakalim merak ediyorum kadrolu viralimizi su live fiyatlandirma politikasini nasil savunucak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 wtf oyun basina 1 patch mi HAHAHAHA ok aklimi celdin ps3 icin para biriktiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Hergonan said: move niye ilgini cekti peki lambasi mi? aslinda parlak evet ben de parlak seyleri severim (xbox alip ps3 almamamin sebebi konsol istedigim zaman sadece xbox icin param olmasiydi bu arada) para verin ps3 alirim. Ne boş mesajlar atıyorsun. Move'un nesi dikkatimi çekebilir? Düşünüp post atsan diyorum. Onca şey yazdım yukarda BİR DÜŞÜN ALLASEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 imkansızı istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 trollemek varken dusunceye ne gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 http://kotaku.com/5682793/the-future-of-kinect-how-microsoft-plans-to-put-a-video-game-controller-in-everything Söyleşi yapmışlar yeni, wall-of-text olmuş ama gram bilgi vermemişler. Yine "Kinect muhteşem ötesi bir teknoloji" cümlesini her paragrafta farklı yazarak geçiştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 eh, mikrofon, mocap, bu kadar, gerisi abartma tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ahaha voice recognition cok sorunluymus, sey geldi aklima http://www.youtube.com/watch?v=2Y_Jp6PxsSQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 lol ilk blogladigim post bu videoydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 http://urun.gittigidiyor.com/XBOX-360-KINECT-SENSOR_W0QQidZZ32389923 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi kim diyor voice recognition sorunlu diye abi ahahahahah komedi bildigin ya lan benim aksanli ingilizcemle bi kere sorun yasamadim her dedigimi sak diye anliyor alet, insaf lan yemin ediyorum carpilicaniz ya. uzun cevabi eve gidince atarim bing'i duzeltmeye calisiom simdi sizin gibi trollere begendiricem diye =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Viktor said: sonra live psn den daha iyi, e olsun b izahmet deli gibi para kazaniyro herifler saved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 penth in kinect ile ilgili tek laf etmemesi çok süper abiden başka, şüphe uyandırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar