kfg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ben&Jerry's said: utanmadan microsoft a bok atanlarinda %95 i microsoft a ait isletim sistemiyle bok atiyo abi bu ne kadar sacma bir cumledir, alakaya maydonoz ehueh... bu arada olay tam olarak lathspell'in dedigi noktaya geliyor, move tam bir controller cunku, move'la karsılastıracaksanız oyun bazında karsılastırın, o konuda da move kadar yetemiyor, yapılan seyler cok guzel kinect'le, bazısı agzımı acık bıraktı, ama oyun oynamak icin alacagım bir sey degil... ilerde community'si bayagı genisler de, hack'le yapılan seyler bayagı artarsa bilgisayara aksesuar olarak alabilirim o ek ozellikleri icin... bu arada cocuklu oyun dediginiz milo'ysa o iptal edilmemis miydi ? ama ondaki teknolojiyi ilerki oyunlarda falan kullanıcaz demislerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 pacino said: Hergonan said: onceki sayfadaki mesajin konusu: pipimle kinect oynuyorum, popom kuru kaliyo. yanlış anlamışşsın arkadaşım ya pipinle kinect oynayamazsın ama belki move'da bi şansın olabilir tabi elinde tutmak şartıyla böylece ekstra remote parasından kurtulmuş olursun tabi o da ps3'e tanıtmak şartıyla. !!! omg pipisinin ucuna bi de renkli top taksın bari ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Loxias said: http://www.youtube.com/watch?v=KWbLOFGSEDo ,sdifşsdşfs,idşfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 abi o milo dediğiniz olayda zaten sahteydi, adamlar o yüzden iptal ettiler. İleriye alacaz, geliştiriyoruz bla bla bla yırtmaya çalıştılar asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ayrıca evet, Kinect hem yepisyeni bir teknoloji değil, (var olanın geliştirilmiş hali) hemde sadece düz yolda atlama zıplama tarzı sadece belirli bir kitleye hitap edebilecek bir sistem, Kinect bende şimdiden başarısız oldu. Bakın patladı demiyorum çünkü bence adamların kendi hedeflediklerinden bile çok sattı. Ama daha da ileriye gideceğini sanmıyorum. Xbox 720 duyurulur çok yakında asdf adamların elinde başka koz kalmadı, eğer oyun sektöründe tutunmak istiyorlarsa Aslında bir ara ne güzel Tycoon oyunları çıkarırdı Microsoft, keşke yine çıkarsalar onları asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 DarKRideR said: abi o milo dediğiniz olayda zaten sahteydi, adamlar o yüzden iptal ettiler. İleriye alacaz, geliştiriyoruz bla bla bla yırtmaya çalıştılar asdfsd molyneux'a inanani bisey yapsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 DarKRideR said: Ayrıca evet, Kinect hem yepisyeni bir teknoloji değil, (var olanın geliştirilmiş hali) hemde sadece düz yolda atlama zıplama tarzı sadece belirli bir kitleye hitap edebilecek bir sistem, Kinect bende şimdiden başarısız oldu. Bakın patladı demiyorum çünkü bence adamların kendi hedeflediklerinden bile çok sattı. Ama daha da ileriye gideceğini sanmıyorum. Xbox 720 duyurulur çok yakında asdf adamların elinde başka koz kalmadı, eğer oyun sektöründe tutunmak istiyorlarsa Aslında bir ara ne güzel Tycoon oyunları çıkarırdı Microsoft, keşke yine çıkarsalar onları asdfas ticari acidan bakarsak aynen oyle, microsoft buyuk risk aldi ancak kalkamadi altindan, pazarlama departmani iyi calisti diyebilirim (ama 500 milyon dolari bana versneiz bende yeri gogu kineckt yapabilirim, hatta o parayla ayin ustune lazerle MICROSOFT logosu bile kazinabilir asdffads) ben 1 veya max 2 seneye yeni xbox un duyurulmasini bekliyorum, aksi takdirde MS konsol piyasasinda tutunamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 nasil tutunamaz diyolar hala ben anlamiyorum usa = xbox360 nasil tutunamasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Kinect projesi: Tanıtım Videosu ve Gerçekler: http://kotaku.com/5702120/kinect-hype-vs-kinect-reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8CTJL5lUjHg&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 e bu çok spastik bişimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 abi hayır bi insan niye kumandasız mousesuz klavyesiz oyun oynamak ister ben hala bunu anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ne demek banane. Yani insan kendini spastik hisseder biraz. Counter oynadığını düşünsene elini sniper tutarmış gibi yapıyosun zoom yapmak için kafanı ellerine doğru eğiyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 o kadar gelişmiş bir alet değil kinect, o kadar gelişmişinin de oyun sektörü için 20-30 yıl daha yapılabileceğini de pek sanmıyorum sadfasd Kinect şimdilik sadece atlamaya zıplamaya ve sağa sola dönmeye yarıyor. ha birde çömelebiliyorsun da falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Sen hic anlamamissin kinecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Anlamama değil de çocukça bok atmak için her yolu deniyo adamlar ahahah, olm doğru düzgün anlatın bozmayın şu ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 2 post önce belirttiğimden başka olayını gördünüz mü? Hayır vaat edilen tipte oyunlar gördünüz mü? Hayır çıkışı gerektiği kadar sükse yarattı mı? Hayır Move ile baş edebildi mi? Evet, çünkü Move'da en az Kinect kadar kötü bir alet, Hareket algılayıcı sistemler Sony ve Microsoft için kocaman birer fail oldu. Çünkü vaat edilen şeylerin hiçbiri zamanında yetiştirilemedi, üzerinde çalışılan Star Wars oyunları tarzında şeylerde ertelendikçe erteleniyor. Büyük ihtimal onlarda aynı derece de fail damgası ile piyasaya sürülecek. TEKNOLOJİİ LAN BUU diye atlayıp alanlar olmuştur, şimdi bok sürdüremezler aletlerine ama bazı şeylerin farkına varılmıştır eminim, Kinect'te, Move'da bu yılın en büyük failleri bence, Viktor kaçtı içime galiba tam emin değilim ama Nintendo Rulaz diyorum bu konuda bende asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ha bu arada Move vaat ettiği şeyleri yerine getirdi aslında, ama vaat ettiği şeylerin bir yeniliği olmaması, RENKLİ TOP ve OLAĞANÜSTÜ! takip sistemi dahil yeterince fail olmasını sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 LAN ANLADIK ONU ASDLKDJSF BAŞKA BİŞİ SÖYLE OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 farklı birşey yok abi, şey var aslında, geçen media markt'ta baktım move standı boş, gidip oynayayım biraz dedim. Sanırım dünyanın en gay oyununa denk geldiğim için alete karşı büyük bir nefret beslemeye başladım. Onun dışında çok kötü ya tutması falan, o top nedir lan ... Wiimote rlz bu da böyle bir anımdı işte reyiz, erasmus'tan haber ver bir ara asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi siz yetersiz misiniz kinect oynamadan nasil "en az kinect kadar kotu" bla bla diyebiliyorsnuz lan nasil bir nefret bu? cevremde herkeste var ve herkes cok memnun, ben de cok memnunum. onun haricinde, kinect'in indie developerlara acilmasiyla, yeni oyunlarin gelmesiyle ve bir yandan ilgili insanlarin kurcalama sonucu gelistirmesiyle cok daha ileri gidecek kinect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Abi hala Microsoft oyun piyasasinda tutunamaz diyor adamlar ya. Ayni adamlar Xbox 360 ciktiginda lol satamaz patladi microsoft daha cikmadan patladi zart zurt falan diyorlardi ve su an PS3'ten daha cok satiyor alet. Online servisi cok daha iyi (ayda 50 dolar verebilenler icin, veremeyenler her zaman PS3 alabilir), indie game olayi direk komediyken PS3'te, Xbox'ta mainstream oyun almayan ama surekli oyun oynayan arkadaslarim var. WP7 olanlarda telefon entegrasyonu olayi super. Kinect su ana kadar oyun teknolojisinde ulasilan son nokta, bu bilimsel bisey yani begenip begenmemenizin bi onemi yok, neyse ben bunlari cok saydim kimsenin fikrinin degisecegi falan yok da, iki ricam var 1- cidden sacmalamayin abi hala microsoft tutunamaz diyorsunuz insaf, Sony batmazsa iyidir asil, gerci batma yolunda. hele move yuzyilin sakasi direk. 2- fikriniz olmayan seyler hakkinda yorum yapiyorsunuz, yani hayatinda kinect'e degmemis bir insanin gelip de "yavvv cok kotu direk fail ama cok satti iste kurtardilar yoksa batmislardi" gibi bi yorum yapinca cidden cok enteresan oluyor. kime gore neye gore daha kotu? ben evimde oynuyorum, memnunum. sen kinect gormedin hayatinda, demek ki buna gore degil. e ben bilgisayar muhendisiyim, uzmanlik alanim olmasa da computer vision nedir ne degildir biliyorum, isin teknolojisi acisindan kinect bir devrim. bunu brown'da computer vision uzerine doktora bitirmis arkadasim da soyluyor. bu acidan da fail degil yani. e tonlarca satti, beklenenden bile fazla satti, bu acidan da degil. allaskina biri soylesin yahu ne acidan fail? alan herkes oyun line upini biliyordu. alan herkes hardcore oyun cikmayacagini da biliyordu, wii gibi bisey bu su anda, ama microsoft bu konuda girisimde bulunacagini soyledi daha once, cikabilir cikmayabilir, herkes ne oldugunu bilerek aldi. asil move hard core oldugunu iddaa ederek cikti, allaskina yapmayin yani ben burada tek bi fail goruyorum. microsoft'un en basarili consumer urunu su anda xbox, yapmayin gozunuzu seveyim ya. su joy ride videosu fail mesela, ama biraz dusunseniz iki rekat oturup, oyunun failligiyle kinect'in HICBIR alakasi olmadigini anlardiniz, ama dusunmeden yaziyorsunuz iste. Joy Ride BigPark mi ne diye bi oyun sirketi tarafindan yapilmis, taminim kucuklere hitap eden, company store'da 25 dolarlik fiyatiyla bile pek satmamis bi oyun. alan cocuguna alir yani. boyle bi durumda, evet oyunun o sekilde bisey oluyor. bigpark dogru mu yapmis yanlis mi yapmis o beni ilgilendirmez, oyun da ilgilendirmez hatta, kinect fail diye lanse etmek cok garip yani. hareket yapiyorsun da kinect algilamiyor mu, yoksa ayni auto aimde oldugu gibi seni yola dogru ceken bi oyun dinamigi mi soz konusu burada? pes yahu. yani bunu diyen adam, alip eve gelince bok gibi cikan bilgisayar oyunu icin "intel islemci fail" de der, hala anlamayanlar icin boyle soyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 microsoftculugu yayma kursusu baskani geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yalniz, ms xboxi sadece oyun konsolu olarak dusunmuyo artik, entertainment hede, kinect de sadece oyunlarda degil, diger seylerde de kullaniliyo, voicele film izlerken hop oynat hop durdur, ileri geri yapabiliyosun mis gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar