Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrıldıktan sonra...

Eskizci

Öne çıkan mesajlar

Kız arkadaşımla ayrılalı 1 ay oldu. Dün msnden eklemiş geri. Niye ekledin diyorum bilmiyorum ekledim işte fln diyor. Muhabbet etti falan, yaşananları unutmak kolay değil vs diyor. Yarın okulda mısın görüşelim dedim. Olur görüşelim dedi. Sabah bir mesaj, ben düşündüm görüşmemizin bir anlamı yok diyor.
Ne yapılır buna?
Sosyal ağlarda paylaş

valla adamin bi sucu yok atlamis matlamis demeyin. siz ayni durumda olsaydiniz siz de atlardiniz.
kiz duygusal boslukta anlasilan, en dengesiz zamanlarindan birine denkgelmissin.
acikca, kendi sorunlarini kendi icinde hallet bana da bulasma diye mesaj atmali en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:

MISTAAAAAAAAAAAAKE. /scrubs

okulda goruselim demissin

msnden eklemek cok sorunlu bi hareket degil, zira icinde kalan bisiler yoksa msnde kalmasinin pek de bir sorun teskil edecegini dusunmuyorum, ama yuzyuze gorusmek gereksiz.
sacma
hatali.

bence gayet gerekli
yerinde
doğru

yüz yüze görüşelim ki derdin ne an anlayım istemiş, görüşmek istemeyince kız da boşver iyi bile olmuş hiç tınlama hiç mesaj atma ararsa açma msn'den de sil hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskizci said:

Kız arkadaşımla ayrılalı 1 ay oldu. Dün msnden eklemiş geri. Niye ekledin diyorum bilmiyorum ekledim işte fln diyor. Muhabbet etti falan, yaşananları unutmak kolay değil vs diyor. Yarın okulda mısın görüşelim dedim. Olur görüşelim dedi. Sabah bir mesaj, ben düşündüm görüşmemizin bir anlamı yok diyor.
Ne yapılır buna?

abicim bu ne, afedersin de dalga (kibarlaştırdım tabi) geçiyor bu kız seninle, yerim duygusalını da boşluğunu da böyle kızın ben, küfret işte, git de, bi daha da konuşma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...