Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kız arkadaşımla ayrılalı 1 ay oldu. Dün msnden eklemiş geri. Niye ekledin diyorum bilmiyorum ekledim işte fln diyor. Muhabbet etti falan, yaşananları unutmak kolay değil vs diyor. Yarın okulda mısın görüşelim dedim. Olur görüşelim dedi. Sabah bir mesaj, ben düşündüm görüşmemizin bir anlamı yok diyor. Ne yapılır buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben yanlış anlamışım okurken noluyo serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kuvvetli tekme vurabilir misin tanju misali ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 seni denemiş sen de atlamışın sazan gibi. şimdi kankalarına gülerek anlatıyodur açıksözlü olduğum için özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hakkat ha, amma atlamışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 olta var gibi üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bi gazoz içir kotu seyler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kaçan kovalanır 4 s bırak gitsin dönerse senindir budaklı meşe odunu başka kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 buluşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 puppet master.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 fede said: kaçan kovalanır 4 s bırak gitsin dönerse senindir budaklı meşe odunu başka kaldı mı? KİLİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 valla adamin bi sucu yok atlamis matlamis demeyin. siz ayni durumda olsaydiniz siz de atlardiniz. kiz duygusal boslukta anlasilan, en dengesiz zamanlarindan birine denkgelmissin. acikca, kendi sorunlarini kendi icinde hallet bana da bulasma diye mesaj atmali en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kane&Lynch said: puppet master.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sabaha kadar youtube'dan sergen yalçın videosu izle. daha sonra okula gittiginde, bahçenin tam ortasında bunu tutup suratına dogru sol ayagınla geçir bir tane. dekanlardan GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL sesi gelmezse ben de adam degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Biraz ağırbaşlı olsan kaybetmek konusunda bu kadar tecrübeli olmazdın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 MISTAAAAAAAAAAAAKE. /scrubs okulda goruselim demissin msnden eklemek cok sorunlu bi hareket degil, zira icinde kalan bisiler yoksa msnde kalmasinin pek de bir sorun teskil edecegini dusunmuyorum, ama yuzyuze gorusmek gereksiz. sacma hatali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Olay tamamen sevismeyle alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ne diyim, hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dory said: MISTAAAAAAAAAAAAKE. /scrubs okulda goruselim demissin msnden eklemek cok sorunlu bi hareket degil, zira icinde kalan bisiler yoksa msnde kalmasinin pek de bir sorun teskil edecegini dusunmuyorum, ama yuzyuze gorusmek gereksiz. sacma hatali. bence gayet gerekli yerinde doğru yüz yüze görüşelim ki derdin ne an anlayım istemiş, görüşmek istemeyince kız da boşver iyi bile olmuş hiç tınlama hiç mesaj atma ararsa açma msn'den de sil hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 "iyi, banane" diye mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 mesaj atmicaksın, kesinlikle iletişime geçmiceksin o geçmedigi surece. kısa cevaplar verip okulda kızlarla zaman geçiriceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Eskizci said: Kız arkadaşımla ayrılalı 1 ay oldu. Dün msnden eklemiş geri. Niye ekledin diyorum bilmiyorum ekledim işte fln diyor. Muhabbet etti falan, yaşananları unutmak kolay değil vs diyor. Yarın okulda mısın görüşelim dedim. Olur görüşelim dedi. Sabah bir mesaj, ben düşündüm görüşmemizin bir anlamı yok diyor. Ne yapılır buna? abicim bu ne, afedersin de dalga (kibarlaştırdım tabi) geçiyor bu kız seninle, yerim duygusalını da boşluğunu da böyle kızın ben, küfret işte, git de, bi daha da konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bişiler hissediyosan nah dersin kanka =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 küfür olayına katılıyorum dostum dengesizinden kaçıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar