Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ya temporary suspend atmışlar ve şifreyi resetlemişler online trading activity ye karıştığım için. Dün gece 2 3 civarın çıktım zaten oyundan. Toplasan 800 900g yok account ta, ağzım kokuyor resmen. Ne ara böyle bir şey yaptım en ufak fikrim yok. Şaka gibi ya. Ne yapmalı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 guild bankın bir tab ı boşaltmışım... gerçi orda 10g bile etmeyecek mallar vardı ama bu ne açlık arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hacklenmeyesin sen yokken o sırada adamlar girip para transferi yapmaya calışmış olabilir 1 keresinde arkadaşa trial key almıştık adamda trojen varmış trial acc a girmişlerdi acc banlanmıştı :D 30dk falan olmuştu alalı accountu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 phish mail olmasın. girmeyi dene tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Your Freedom kullanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yok hayır yf yok ve scam değil iyi kontrol ettim bidi said: Greetings, We are writing to inform you that, unfortunately, we have had to temporarily suspend your World of Warcraft account and place a final warning on it. Account Name: merge den önce ki acc name var burda Type of Violation: Involvement in online trading activities Investigation Concluded: 22/10/2009 Consequences for Account: Account suspended for 72 hours, Password Reset and Final Warning issued. It is with regret that we take this type of action, but it is in the best interests of the World of Warcraft community as a whole, and for the integrity of the game. After your suspension has expired, you will be able to access the World of Warcraft servers again. Please note that should any further violations of our Rules and Policies occur, this will almost certainly lead to the permanent closure of your account. Online trading refers to the exchange of in-game content for real world money, and includes, but is not limited to, the sale or purchase of gold, the sale or purchase of experience in the form of powerlevelling, and the sale or purchase of honor points, reputation or items. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Abi ben de yf kullandığım için 72 saat ban yedim, gelen mesaj seninkiyle aynıydı. Greetings, We are writing to inform you that, unfortunately, we have had to temporarily suspend your World of Warcraft account and place a final warning on it. Account Name: PEKAZIZ Type of Violation: Involvement in online trading activities Investigation Concluded: 02/09/2009 Consequences for Account: Account suspended for 72 hours, Password Reset and Final Warning issued. It is with regret that we take this type of action, but it is in the best interests of the World of Warcraft community as a whole, and for the integrity of the game. After your suspension has expired, you will be able to access the World of Warcraft servers again. Please note that should any further violations of our Rules and Policies occur, this will almost certainly lead to the permanent closure of your account. Online trading refers to the exchange of in-game content for real world money, and includes, but is not limited to, the sale or purchase of gold, the sale or purchase of experience in the form of powerlevelling, and the sale or purchase of honor points, reputation or items. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Consequences for Account: Account suspended for 72 hours, Password Reset and Final Warning issued. final warning diyor he dikkat edin bi dahakine gg olcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nerdeyse 1 yıldır yf kullanmadım bile hiç alla alla saçma sapan bi ülkede log in yapınca mı oluyor acaba bu ? yf de de böyle bi yüzden banlıyorlardı işin kötüsü millete ban korkusu olmadan da sövemeyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 evet başka ülkeden girince oluyor o banlama blizzardı ara anlat durumu yataklarından kaldır adamları gc a da slm söle evildan de o anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Lopeth, senin durumunun kufretmekle veya baska bir seyle alakasi yok, belli ki biri accountunu hacklemis. Bence bilgisayarinda keylogger kontrolu yap once. Neyse ki sadece raider tabindaki uyuz itemlari almis adam, ben zamaninda officerken hakleyen adam MI'i komple bosaltmisti (ben Zehyr bu arada). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bizim bankada bosalmisti bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 valla freedom u 1 senedir aralıksız kullanıyorum hatta o olmadan kampüsten yurttan felan baglanamıyorum ama ne bi ban yedim nede bi uyarı geldi..ilk aldıgımdan beri dikkat ettigim bişey var herzman aynı ülke serverlarıyla baglanıyorum..sadece almanya serverlarıyla baglanıyorum..server aratınca en üsteki servera girmiyorum mesela bakıyorum en iyi alman serveri hangisi onla baglanıyorum zaten cogu alman serveri oluyor..buna dikkat ederseniz hep aynı ülke serverindan baglanırsanız hiçbir sorun olmaz..şöylede bişe yapabilirsiniz atıyorum uzun süre alman kullandın bianda fransız serverdan baglanırsanız en az 1 hafta fransız serverdan baglanın sonra tekrar istediginiz servera dönün..uzun lafın kısası freedomdan ban yememek için yakn tarihlerde farklı ülke serverlarından baglanmayın..laz oldgum için türkçe yazım biraz kötü bukdar uzun yazamıyom noktalama ve imla hataları için özür dilerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Şimdi açıldı işte, bütün çantalar ,banka itemları silahlar vs hep gitmiş. Gold da uçmuş ahahah. Onları bıraktım copper barına,civatasına kadar herşey gitmiş. Güya engineer kasiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 lan off conquestler ve trimuphlar da gitmiş... toplamda 300 tane felan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 benm de suspended şu an. gmle çok dramatik anlar yaşadık. hazırsan kapatıyorum accyi felan dedi adam :( çok fenaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 herif benm 70k honorumu harcamış kesin gem alıp satmıştır. evet triumphlar felan herşey gitmişti benm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 komedi ya bg badgeler, copper boltlar, oklara kadar satmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 adamlar resmen roker kırdı ticket i cumartesi atmama rağmen bugün tüm itemlar vs herşey mailimdeydi ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 öf kimlik scani istiyolar,telefonla arasam halledebilir miyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 of aşık oldum kıza nası tatlı bi konuşmadır yaa bu. hacklenmek o kadar da kötü diilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ahah bende turkcell deki bütün kızlara aşıgım aynı sebeple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar