eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 BulletRide said: eagle_dnz said: ya hatalı bi hareket oldu sakatlandı diye falan ne biliyim sonra almaya kastım ama waivers muhabbetinden falan yapamadım benden önce davrandı biri de acemiliğime denk geldi diyelim Abicim tamam Kevin Martin kıymetli adam, play-off'a kalırım banko diyorsan sakatlık riskine girilir de.Kadronda bir sürü low-rank adam varken neden Vince'ı droplarsın? Derdim senin durumundan çok ligin dengeleri.Gratz ya lig basladığından beri sakattı 2 maç falan oynatabildim o yüzden bıraktım aslında sonrasında pişman oldum ama neyse bakalım görücez
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 mokoko said: abi dropladığını gorduğum anda vince i aldım ama 2 gundur falan bekliorm takıma gelsin diye. ben neden alamadım adamıda sabo almıs??ben tam droptan 3 dakika sonra aldım. sonra baktım waiver sırasında 10.yum. hemen saboyu dürttüm 2. olduğu için kaçırma diye :P
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Waiver'da 1. aquila'ydı, iyi olurdu o alsa denge açısından.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Aynen Bullet'in dediği gibi dengeler açısından hiç iyi olmadı, gerçi dürüst olmak gerekirse ben de direk bastım Vince'e drop edildiğini görünce 20 kere kontrol ettim IL i ahah, ama ortak bi karar alınırsa geri verilsin Deniz'e rookie hatası sonuçta.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 la ben de gordum, kim birakir carteri IL filandri diye ellemediydim.
khala Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ligin dengelerinin bozulmaması açısından oylamaya sunuyorum vince carter waive olayına karşı çıkanlar veto yazsın.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bana mı dönüyor yani :D veto :) ya cidden acemiliğime geldi ve 3 gündür aklıma gelip duruyor sinir oluyorum :/
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Oylama saçma olur, sabo nun kararına bırakalım.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 sabo nun waiver sırası da gitmiş olur geri alınırsa bu olay yalnız.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 buradaki herkesin waiver larak carter'ı eklediği açık. ayın 10'unda drop edilmişken kimse birşey demiyor da, 13'ünde benim takıma geldiği belli olunca - yani başkalarının takımına alamadığı belli olunca, bi anda "aaa carter drop edilir mi? carter'ı mı ettin drop yuh?" vs tarzında mesajlar geldi =) amaç fair play olsa ayın 10'unda o mesajları atmış olmanız gerekirdi diye düşünüyorum... alt tarafı bi oyun sonuç ne olursa olsun önemli değil, illa geri almak istiyorsanız alın. ama sadece yukarıda dediğime dikkat çekmek istedim edit: ayrıca şimdi girdim baktım, carter ortalıkta olmasa, yerine almış olacağım love gitmiş. eğer böyle bir hareket yapılacaksa love'ı talep ediyorum...
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ben gerçekten burdaki mesajı görünce farkettim =)
rLx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 sabonis said: buradaki herkesin waiver larak carter'ı eklediği açık. ayın 10'unda drop edilmişken kimse birşey demiyor da, 13'ünde benim takıma geldiği belli olunca - yani başkalarının takımına alamadığı belli olunca, bi anda "aaa carter drop edilir mi? carter'ı mı ettin drop yuh?" vs tarzında mesajlar geldi =) amaç fair play olsa ayın 10'unda o mesajları atmış olmanız gerekirdi diye düşünüyorum... alt tarafı bi oyun sonuç ne olursa olsun önemli değil, illa geri almak istiyorsanız alın. ama sadece yukarıda dediğime dikkat çekmek istedim edit: ayrıca şimdi girdim baktım, carter ortalıkta olmasa, yerine almış olacağım love gitmiş. eğer böyle bir hareket yapılacaksa love'ı talep ediyorum... sabonis e katılıyorum. eğer dnz dropladığı anda bu tepkileri burada görsem ben de geri verelim derdim. Ama herkes hinlik peşinde koşup başkasının aldığını görünce mıymıymıy olmuş biraz. Açıkcası üzüldüm ben de ama bizlerin (ben dahil) iyi niyetine de çok inanmıyorum. En az 8 9 kişi eklemeye çalışmıştır ama Sabo alınca sorun olmuş :D Rookie dediğin hata yapar. Hatayı da biri değerlendirir. Bence böyle kalsın.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 rlx le sabo haklı böyle kalsın bence hata yapmamalıydım ya da böyle bir karar alınacaksa da saboya kalsın karar aquila ya da verilebilir aslında
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 valla ben gorduğum gibi almaya çalıştım. sabo alınca şaşırdım o yuzden yazdım buraya. bence kalsın saboda yapcak bişi yok yani. şimdi geri verilirse adamın waiverı da gitmiş olucak.
rLx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bu arada IL'deki superstarım Chris paul um sakatlanmıs. yerine adam alıcam da nası halledıorduk o işleri droplanmıyor falan
khala Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Valla siz bilirsiniz arkadaşlar, bana msnden gelen şikayetleri yazdım buraya gelipte ben şikayet etmedim. Bir oyuncu kadrosuna sahip çıkamıyorsa yapacak birşey yok o zaman herkes memnunmuş. Kalır sabonun takımında problem değil, ama ligin dengeleri söz konusu farkındaysanız. Burda şampiyon olana kupa verilmiyor, maksat 1 seneyi eğlenceli bir biçimde geçirmek..
khala Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Khelben said: sabo nun waiver sırası da gitmiş olur geri alınırsa bu olay yalnız. waiver sırasını düzenlerim, bir sıkıntı olmaz.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 eğer waiver ı ayarlayabilrsen ozmn geri verilebilir. benim tek dusuncem geri verilince bu seferde sabo nun dezavatajlı duruma dusmesiydi. bence ozmn geri verilebilir.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Beyler waiwer sırası düzenlenir geri verilir de, artık herkes de dikkat etsin yoksa her oyuncu droplandığında geri vericeksek işimiz var. Takip edin oyuncuları 3., 4. pickiniz 1-2 hafta sakatsa çıkarmayın hemen elinizden.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 khala said: Khelben said: sabo nun waiver sırası da gitmiş olur geri alınırsa bu olay yalnız. waiver sırasını düzenlerim, bir sıkıntı olmaz. düzenlenebiliyor mu o? güzelmiş o zaman. ama bencede karar sabonun
khala Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 İlk 8-9 pick drop edilmez eğer adam sezonu kapatmamışsa veya çok büyük bir sakatlık geçirmemişse. Çok mu zordu Vince Carter'ı drop ediyorum arkadaşlar, var mı bir sıkıntı diye sormak? Neyse olmuş bitmiş artık yapacak birşey yok, dediğiniz gibi herkes waive etmeye çalıştı o oyuncuyu, sabo kazandı muhtemelende şampiyon olur bu pickle. Daha dikkatli olsaydınız keşke.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bana farketmez dediğim gibi madem çoğunluk ligin dengesizleştiğini düşünüyor, geri veririm carter'ı ama dediğim gibi love'ı alacağım. khelben "bırakırım love'ı sorun değil" diye özel mesaj atmış. onun dışında ama, yapılan çakallığa gıcık olduğumu belirtmeliyim. herkes gitsin waiver'dan eklesin carter'ı, 3 gün boyunca kimseden ses çıkmasın, sonra başkası (ben) alınca "aaaaa ama olmaz ki, carter drop edilmez ki, bu nasıl iş" vs şeklinde laflar dönsün ortalıkta. bunun lugattaki tek karşılığı var: Çakallık.
khala Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Waiver sıralamasını eski haline getirdim. Bu saatten sonra aynı hatayı yapan olursa düzenlemem haberiniz olsun. Ders olsun bu bütün oyuncularımıza.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ne hata yapmısım be 2 sayfa konusuldu üzerinde neyse ben karışmıyorum drop edilirse alırım sürekli sakatlanıyor diye bıraktım bi hata oldu yapacak bişey yok play-off u hesaba katamadım falan filan neyse bi daha olmaz kusura bakmayın tahmin edemedim böyle olacağını hata oldu işte...
Öne çıkan mesajlar