khala Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 olmaz silph canımız sıkıldıkça değiştirmiyoruz il geçen senede oynadın biliyorsun kuralları
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 rLx said: Cantona said: rlxleetz napmış ya öyle, ivy artı jackson :D ben kaliteli bir hocayım sorunlu arkadaşlarımızı tekrar basketbola etkili bir şekilde kazandıracağım. yılların hocasıyım, sorun olmaz. :D Iverson Leaves Grizzlies
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bu geceki maçlarda dahil dimi haftaya?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Iverson'a resmen yazık ettiler ama gerçekten. Herif all-time all star, sen bu adamı benchte oturtuyosun. Saçmalık yaptıkları. Kobe'yi benchte oturtsa herhangi bir koç muhtemelen NBA'i yıkardı başlarına
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 abi tmmda kobe oynuo oynatıo. iverson ın yaptığı saçmalık asıl. yok poposu agrımıs oturmaktan falan. kimsede su anda almaz iversonu ilk 5 oynasın die. belki nets ve kings alır orda takılır iverson. adam kabullense benchten gelmeyi 2 sene içerisinde şampiyonluk adayı bi takıma gider ama egosu fazla gelio tabi benche.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 abi yapmayın. iverson bench e yakışmaz bi kere ya adam iyi yani.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 mokoko said: abi tmmda kobe oynuo oynatıo. iverson ın yaptığı saçmalık asıl. yok poposu agrımıs oturmaktan falan. kimsede su anda almaz iversonu ilk 5 oynasın die. belki nets ve kings alır orda takılır iverson. adam kabullense benchten gelmeyi 2 sene içerisinde şampiyonluk adayı bi takıma gider ama egosu fazla gelio tabi benche.Yahu nasıl kabullensin benchten gelmeyi bu adam? Hala ligdeki en iyi 5 guard arasındadır Iverson. Adamın kapasitesi, yapabilecekleri ortada. Zamanında tek başına Sixers'ı finallere taşımış bir adam Iverson. Kobe tek başınayken neler becerebildiğini gördük 2-3 sene önce, Shaq ayrıldığında takımı oynatmak konusunda parmağını bile kıpırdatmayıp bütün maçı kendi oynuyordu. 81 sayı attığı toronto, 62 sayı attığı dallas maçlarını açıp bir bakın. Bir çok pozisyonda boşta arkadaşı varken kimseyi sallamayıp kendi başına oynadığını görüceksiniz. Son yıllarda takıma iyi parçalar eklenince Phil Jackson kulaklarını çektiği için artık takımla oynamayı öğrendi beyimiz. Iverson ise sahadaki 3 adet yetersiz takım arkadaşı ve Mutombo ile finallere ulaşmayı başardı. Evet çok top kullanmakla suçladılar adamı ama takım arkadaşları gerçekten odundu, maçlardan parçalar bulursanız izleyin görüceksiniz. Hatta Lakers ile finalde oynayıp kazandıkları ilk maçın boxscore'unu koyarak gösteriym size ne kadar vasat bir takım olduğunu. http://www.nba.com/games/20010606/PHILAL/boxscore.html Bu takım ayrıca finale gelene kadar Reggie Miller, Jermaine O'neal gibi yıldızları olan Pacers'i, Carter'lı Raptors'u, Ray Allen, Sam Cassell gibi düne kadar hala en iyiler arasında gösterilen adamlara sahip Bucks'ı devirdiler. Bunları başarabilmiş bir adamı eğer benim sahibi olduğum takımın koçu kenarda oturtsaydı, ben o koçu kovardım.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bende memphis in koçu olsam iversonu ilk 5 çıkarmam. ztn playoff hedefi yok takımın. amaç 2010da alınabilcek en iyi oyuncular takıma toplayıp gençlerle guzel bi kadro kurup iyi yerle gelebilcek bi takım kurmak. ben iversonu oynatacağıma mike conleyi, oj mayo yu oynatırım en azından oyuncular nba oyununa sertliğine alışırlar, kendilerine olan guvenleri artar. yanlarına 1 belki 2 tane superstarı koyucada mukemmel bi şekilde onlara uyum sağlarla. demek istediğim iversonun o takımı taşıdığı zamanları artık cok geride kaldı. ztn yapabilcek olsaydı gecen sene detroitte dogru duzgun oynayarak gosterirdi bunu. eger egosu izin verirse şampiyonluk adayı olan takımlara cok cok buyuk artı katar ama artık bence bu yaptığıyla nba kariyerini bitirmenin eşiğine geldi. mesela iverson clevlandda 2. takımın lideri olarak oyuna girse 25 dakka civarı oynasa clevland nası bi takım olur şimdikine nazaran? ayrıca kobe ve iversonu karşılaştırmak bile gereksiz. ben iverson kucuk oyuncu demiorm ama kobe ona gore cok cok buyuk bi oyuncu.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 tamamda iversonın detroite gitmesi dünyanın en yanlış takasıydı bence özellikle detroit açısından. detroit takım oyunu üzerine kuruluyken billupsı çıkarıp iversonı koyarsan ne takımdan ne ivy den hayır gelir kusura bakmayın. detroit dönemi iversonı anlatmıyor bence. ama çok yalama oldu son 2 senede 3. takası.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 2010'a giricez hala Iverson diyorsunuz lan. Gelmiş geçmiş en iyi 1 yıldız + 4 asker beşinin temsilcisiydi, ama takım oyununa uygunluğunu ilerleyen yaşı ve törpülenmeyen egolarıyla görmüş olduk.Marbury ve Francis'in yaşadığı sendromu 35'inde yaşamış oldu, dolu dolu geçti en azından yılları.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kobe ile arasında az bir fark var diye düşünüyorum ben de. Koçlarının da baya etkisi var bu farkın oluşmasında. Şöyle söyliym, Iverson Detroit'te kurulu bir düzenin içine girdi. 10 yıldan fazladır kendi üzerine kurulu bir düzenden, böyle bir düzene adapteye olmaya geçiş yapmasını beklemiyordum zaten ben. Bak o övdüğün Kobe ve Lakers'a, takım onun üzerine kurulu, bütün parçaları onun üzerine yerleştiriyor Jackson. Huzursuzluklar başladığında bile o kulüpten giden Shaq oldu hatırlatırım. Adam o kadar büyük bir ego sahibi ki, Shaq gibi bir oyuncunun kulüpten gitmesine sebep oldu en sonunda. Ha Memphis gibi gençlerden kadro kuran, elindeki potansiyelleri yetiştirmeye çalışan bir takımın gençlere şans vermesine karşı değilim, aksine destekliyorum. Ancak, Iverson'ın önünde ilk beşte çıkan adamlar resmen ustaya saygısızılık be. Almasaydınız o zaman adamı. Bench'te oturtmak için Iverson alacak gibi bir lüksü olduğunu düşünmüyorum Memphis gibi bir takımın. Başa oynayan bir takımda benchte oturup maç başı 25-30 dakka gibi bir süre almak emin olun ki bu kadar sorun yaratmazdı Iverson için ama gidip de bir avuç çömez sahada debelenirken kenarda oturacak adam değil kendisi. edit : En başta hatanın Sixers cephesinde olduğunu söylemeyi unutmuşum. Iggy geldiğinde Iverson gibi bir adamdan vazgeçip yine Bullet'ın dediği gibi 1 yıldız 4 asker moduna girdiler. Yahu o şekilde olmadığını gördükten sonra, Iverson + Iggy'e beraber biraz daha şans vermek gerekmez miydi? Diğer parçalarla oynanması gerekirken en alttaki tahtayı çektiler bana göre.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 iverson eger benchte oturabilmeyi kabul etseydi ztn en basta clevland orlando tarzı bi takıma gidip yedekten girip oynardı. ama bnm bildiğim kadarıyla iverson %100 ilk 5 garantisi istiodu. memphise gitti en sonunda ama gidince maç yapamadan sakatlandı. duzeldiğinde de ilk 5 çıkamadı. dediğim gibi iverson zmaanı tukenmiştir bence. anca iyi bi takımın yedekten gelip oyunu hızlandıran oyuncusu olabilir bundan sonra. istedikleri kadar iversonun ustune takım kursunlar ki bu bile imkansız iversın yine su anki iverson olur.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bu saatten sonra kimse takım kuramaz zaten Iverson üzerine :) ama kariyerinin son yıllarını da böyle geçirmesi üzücü. umarım en kısa zamanda boston, cleveland gibi doğunun üstlerinden birine gider.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Iverson'ın second team ile sahada yer alması diğer 4 bench oyuncusunu yönetip, ilk 5 başlayacağından daha fazla istatistik vermesi ve 2. beşlerin oynadığı vakitte fark yaratması kendisi için en iyi rol olabilir şu an.Bunu da gayet yapabilirdi.Mayo ve Gay ile hatta Zachary'le oynarsa ikinci beşle oynayabileceğinden daha mı fazla şut kullanabilecek? Hayır.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 tamam da söylediğin şekilde oynaması demek, 15 dakikadan fazla süreyi nadiren görmesi demek. O işi yapması için daha önünde dolu dolu oynayabileceği 2-3 senesi var diye düşünüyorum ben. Bir sonraki takas döneminde üst takımlara geçeceğini düşünüyorum hatta. Kontratını bilmiyorum tabi, umarım çok uçuk değildir.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ben hiçbi takımın iversonu isteyeceğini sanmıorm su son olaylardan sonra. adam bildiğin sorunsuz takımda sorun yaratır. neden bile bile başına bela alsınlar ki adamlar?
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Holy said: tamam da söylediğin şekilde oynaması demek, 15 dakikadan fazla süreyi nadiren görmesi demek. O işi yapması için daha önünde dolu dolu oynayabileceği 2-3 senesi var diye düşünüyorum ben. Bir sonraki takas döneminde üst takımlara geçeceğini düşünüyorum hatta. Kontratını bilmiyorum tabi, umarım çok uçuk değildir. Abi nasıl 15 dakika? Conley'nin 20 dakikasını Mayo'nun 10 dakikasını alsa backup olarak zaten 30 dakika sahada kalır. Terry,JR Smith falan 6. adam olup 15 dakika mı oynuyor?
rLx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 mokoko said: rLx said: Cantona said: rlxleetz napmış ya öyle, ivy artı jackson :D ben kaliteli bir hocayım sorunlu arkadaşlarımızı tekrar basketbola etkili bir şekilde kazandıracağım. yılların hocasıyım, sorun olmaz. :D Iverson Leaves Grizzlies normal abi ben dedim ona zaten al başını çek git buralardan diye. memfis neki ya iverson ı oynatmıyor. keşke geri gelse philly e de vasat lou will gardlığı yerine ai 2 ai falan izlesek. nese cok iyi bi takımım var. kesin şampiyonum.
rLx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Masquerade said: 7:2 ye devam :):) senin rakip kötüymüş :D
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Geçen sene 14 maçlık galibiyet serim vardı, her galibiyeti yazacaksanız yazmayın olmmm. Çekemiyorum, sürünüyorum, 4 oyuncum sakat.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 rLx said: Masquerade said: 7:2 ye devam :):) senin rakip kötüymüş :D holy ye kötü dedi. ban. itiraf ediyorum. sakatları olmasa bullet beni silkelerdi. inanılmaz kötü bir haftaydı
Öne çıkan mesajlar