aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ligde denge istiyosak ben niye sondayim anasnisatiim, hepimiz ayni puanda olalim.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 eagle şaka yapıyorsun di mi? wade için Shawn Marion ve Ersan çok gibi geldi bana.
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ersani verdim mi lan ben? ersaaaaaaaaaaaaaan
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 çoksa teklifi düşünelim kabul et diye verdim öyle sadece marion olursa öyle yapalım counter yap kendi teklifini
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 drea kinaye mi yapıyorsun anlamadım ki pha kazıkçı diyor sen öyle diyorsun
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Russell Westbrook Martell Webster Corey Maggette Stephen Jackson Chris Paul bu da mı sorgun rlx daha cevaplamadı :D
Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Aga bu highway robbery öyle diyim sana, buna benden bile izin çıkmaz.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 peki iptal ettim ama istatistikler uyuyor rebo veriyorum asist alıyorum onun dışında denk neden öyle ki
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Kaos yaratmayın olm. Holy-Rlx trade'i A Ben-Saygın trade'i B A kabul,B kabul yazın birşeyler
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 eagle_dnz said: Russell Westbrook Martell Webster Corey Maggette Stephen Jackson Chris Paul bu da mı sorgun rlx daha cevaplamadı :DAHAHAHAHA abi bunu Stern'e falan mail atsak lol yazmaya foruma üye olur o derece. Naaptın abi sen =) uzun uzun açıklamıyım da webster zaten artık oynamıyor sakatlıklardan oynuyordu şimdi 15 dakka anca. senin takasa göre westbrook = paul falan gibi bişi oluyor asfsdf neyse ben kabul ediyorum kendi takasımı saygının takasını reddediyorum :)
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Veto sistemini sezon sonunda değiştirmekle büyük hata yaptınız, yine de herkes mutluysa veto etmiyorum. @eagle Tabiki kinaye abi, istediğin adam flash verdiklerin squirrel girl ve robin.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Arkadaşlar merhaba. Ben buradaki " makeitreal " , oyundaki "Dylan". Kaydolduğum mail adresimi hatırlamadığımdan buradan yazıyorum. İki takası da vetoladım. Buraya da sebebini yazayım diyorum. Öncelikle, playoff'a girecek bir takımın Butler ve Amar'e 'yi alacak olması başlı başına bir veto nedeni. Karşılığında alınacak adamlar ise Granger ve Hibbert. Granger - Butler bi nebze kabul edilebilir ama Amar'e ve Hibbert ne ola ki? Hiç rank muhabbeti yapmayın gözünüzü seveyim. Bugüne kadar rank ' leri yaklaşık diye bundan sonra da öyle olacak anlamına gelmiyor. Olayın dışarısından bakarsanız anlayacaksanız takasın saçma olduğunu. Diğer takas biraz daha insaflı en azından. Ama gayet dengesiz bir adam olan Harrington + hücumu çok kısıtlı olan Dalembert ve neden takasta olduğunu bile anlayamadığım Holiday yerine, bu sezon her dalda aşmış istatistik yapan Smith ve nispeten biraz daha kolpa olan Brand isteniyor. Takdir edersiniz ki bu ve diğer takas, takımların birbirlerinin eksikliklerini kapamak değil, diğer bir takımı daha güçlendirmek amacıyla yapılıyor. Takasa karşı değilim ama böyle abarmasına cidden karşıyım. Kişisel Not : Elimde aşırı fazla gard var ve sakatlık,takaslar vs durumlardan dolayı elimde hiç uzun yok. Mantıklı tekliflerle gelen olursa lowry,bayless,miller gibi adamlar takaslanmaya açıktır. Bu arada kıran kırana bir playoff mücadelesi oluyor. Saygılarımla.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 of be ne bahtsızlık ya trade den geldi peja 1 maç oynadı sakatlandı ay sonuna kadar
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 herkes birbirini yiyor ha biri diyor granger'lı takas inanılmaz dengesiz, halbuki olabildiğince dengeli. amare-butler alan az biraz karda gibi gözükse de granger veriliyor az buz değil. diğeri diyor ben biedrins-lewis aldım gay-perkins verdim o zaman sesiniz çıktı mı. bakın zarar ettim. biedrins sezonu kapamayıp 9-10-1.5 yapsa görürdük kim zarar ediyor. risk aldın tutmadı. verdiğin adam da perkins mesela bildiğimiz tırışka ötesi bu sezon. lewis-gay'de biedrins-perkins arasındaki farkı karşıladın, ki lewis-gay arasında o zaman çok da fark yoktu diye hatırlıyorum. bu arada yeni veto sistemi de baya iyi yani. resmen monarşi oldu. hem de kimseye sorulmadan değiştirildi...
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bullet ı görünce binicem zaten tepesine.
Pha Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ben zaten ağzımı açmıyorum ki o takasla ilgili, riske girdim Biedrins'in formsuzluğunu değerlendirdim kaptım ama noldu patladı elimde, Perkins'de yardırıyodu onun da düşüceğini hesap ettim gömdüm sell highı, ama o anki tabloya göre hayvan gibi zarardaydım kazandığım kategori yokti resmen kimse de sesini çıkarmadı ben kaybedince eheh.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Monarşi değil sabo, herkes sizin gibi "X oyuncusu sayı ve rebo olarak karda, karşılığında alınan Y oyuncusunun da blok+steal getirisi var fakat üçlük farkıyla dengesiz bir takas vs vs." demiyor, "Ana şu adam trade mi yapmış bas vetoyu zaaaa" mantığıyla da yaklaşabiliyor.Sezon başından beri mantıklı gördüğüm çoğu trade gerçekleşmedi pending evresindeyken. Benim takasıma gelince, playoff kovalasam da bu takası yapardım.Granger benim adıma bu oyunun en değerli 5 adamından biridir, Amare ve Butler söylediğiniz kadar değerli olsaydı ligde bu durumda olmazdım.Küçük parçalar ligdeki kaderinizi belirler fakat 9-cat bir ligde ilk picklerle en azından daha yukarılarda yer alabilirsin.İlk üç pickim bu sezon HİÇBİR zaman ilk 30'a bile giremedi o çok sevdiğiniz "rank" olayında.Ben de rank'i 5 olan bir adam aldım.Kusura bakmayın Amare ve Butler çok cici oyuncular olabilir gerçekte ama rank 5 adama da iki tane 40-60 arası rank adam teklif eden benim.Kalan oyuncu Haywood veya Hibbert olacaktı, çok da birşey farketmez şu dakikada.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Dengeleri gözetmek yanında rakipleri de gözetmek lazım trade leri değerlendirirken. Bu takas dengeli veto etmiyorum diye herşeye eyvallah derseniz yeriniz lig dibi olur. Söz meclisten dışarı bullet.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi bu onaylanan trade'i kaç kişi veto etti kaç kişi onay verdi ben anlamadım. neye gore onaylandı bu trade??
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Aslında onaylanmadı süresi dolduğu için kendiliğinden allow oldu :D İki takasa da veto musunuz? Kabul müsünüz? Böyle yok kalbi kırılır, çemkirir diye vetolarınızı çekmeyin.Gizli vetodansa böylesi daha sammimi, en azından sebep sunuyorsunuz güzel güzel. dreagloth said: Dengeleri gözetmek yanında rakipleri de gözetmek lazım trade leri değerlendirirken. Bu takas dengeli veto etmiyorum diye herşeye eyvallah derseniz yeriniz lig dibi olur. Söz meclisten dışarı bullet. Herşeye eyvallah demem, daha takas yapmadım.Vetoladığım 1-2 takas da oldu lig sırasında, ligin dibinde olmam tamamen şanssızlık yoksa mocklara göre iyi draft yapmıştım.Ama madem sonuncuyum banane arkadaşım diyemem, dediğiniz gibi lig dengeleri açısından.Fakat bana göre takaslarla takımlarınızın şişkin statlarını biraz dağıtmanız, diğer statlarda da güçlenmeniz gerekiyor.Yoksa şampiyon belli malesef =]
mokoko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ben 2 takasıda vetoladığımı solemiştim ztn 3 sayfa falan once.
Öne çıkan mesajlar