Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

il de ki adamımızı deiştirebiliomuyuz sezon içinde?
değişmiyor. sezon başında seçtiğin adam sezon boyu kalır.

ha ayrıca, dreagloth ile baya çekişmeli gidiyoruz ama üzeceğim malesef biraz kendisini :(

diğer matchuplara kıyaslandığında 300 civarında sayı atan takımlar varken 500 civarında gezmemiz baya şaşırtıcı geldi bir de :)
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

hacı howard 1 maç mı sakat kaldı hayvan gibi rebo sayısı var benim 2 garibanın istatistikler 000000. onun için KES LAN! sinirlendim :o

şaka şaka

josh howard :D
Mesaj tarihi:
Yerine hemen koyabileceğin adam varsa çıkart, 3-5 ne alsan kar yerine geçecek adamdan. Zaten oynasa bile, etkili olamayacak ya da 10-20 dk oynayacak, bir şey kaybetmezsin yani, oynadığı ilk maçı kaçırırsan.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

5-4 almışsın holy, gz. Heralde memo 2 maç sakat olmasa ben alırdım, 5-4, rebo dan :)

Benim ilk 3 pickim resmen Cenk Akyol performansında oynuyor, ona rağmen utanmadan rakibimde CP3 varken steal ve asisti de alıyordum son geceye kadar.Neyse çok formsuz benim elemanlar, galibiyetle başladık iyidir.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Gittik Calderon üç kağıtçısını seçtik ft gelsin diye, adam geçen sene 82 maçta 3 tane serbest atış kaçırdı bu sene 3 maçta 4 tane.

calderon kaçırmaya devam etsin bu hafta benimsin :D
Mesaj tarihi:
ah Hamilton ah 2 maç kaçırdı sayıyı kaybetmişim onun yüzünden :(
T.J Ford'dan da allah razı olsun 3 asist ile büyük katkı yaptı PG olarak
Mesaj tarihi:
ayrıca bullet FT üzerine kurduğun taktiğe rağmen ligin FT kralı olmuşum ilk haftadan, sori ^^

edit : ayrıca istanbul eagles kim bilmiyorum da daha ilk haftadan takım kurmuyor sanırım. yapmayın bunu, kırılmasın kalpler.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Gittik Calderon üç kağıtçısını seçtik ft gelsin diye, adam geçen sene 82 maçta 3 tane serbest atış kaçırdı bu sene 3 maçta 4 tane.

İstediği kadar serbest atış atsın Calderon'dan bir cacık olmaz bence. Defans yapmıyor buna kaan kuran'da değindi. Nelson'ı nasıl geçiriyordu öyle ya Elini kolunu sallaya sallaya geçip gidiyordu adam.
  • Yeni Oluştur...