Pha Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Olm ben hırslı adamım lan dürüm falan girerse soyup soğana çevirirsiniz beni. 5 dürüme lebronununuzu alırım.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Dürümler bana lan hsdf. Neyse, beyler son gün ligde olup da şurayı okuyan herkes evet/hayır yazsın tekrardan lütfen. Trade deadline 11 veya 18 Mart tarihine uzasın mı?
sabonis Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 uzasın 1-2 takas denemek istiom mümkünse yoksa da çok önemli değil
Pha Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Trade deadline'ın uzatılmasını istemeyenler Holy, Sliph, Drea ( 3 kişi ) İsteyenler Khelben, Griz, Eagle, Aquila, Sabonis ( 5 kişi ) Mokoko çekimser Bullet sonuncu komisyoner o da çekimser sayılır
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 O zaman uzatıyorum çoğunluğa uyuyorsa, fakat veto/kabul olayınızı burdan yazarsanız sevinirim çünkü sabah sabah kalkıp "bu ne la vetolayım ben bunu" mantığıyla yaklaşmadığınıza eminim ama bu payı da hesaba katarsak üzerime aldım trade kararını, bir trade pending olursa 2 gün boyunca bekleyeceğim fikirleri buradan.Veto ediyorsanız nedenini, stat dengelerini, rank oynamalarını falan sebep olarak sunabilirsiniz beyler.Kuru kuru veto demeyin lütfen. Denge olayı çoğunluğa uyarsa onaylarım, güzel alış verişin.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Istanbul Eagles ve Aquila arasındaki takasa kimler ok kimler karşı?
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 son 1 ayki ranklara bakarsak istanbula bariz bir avantaj geliyor. ben karşı
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Eagles drop'layacağı Jerebko'yu da verirse 3v3 iyi bir trade olabilir.
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 karsi gelmeyin lan, adam mail haraslamis, 8 tane filan gelmisti trade icin asdfas.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 :D ya cidden uğrastım denk olması için ikimizin de çıkarına uyuyor vetolamayın ayıp etmeyin
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Pazar günü allow ederim daha fazla karşı çıkan olmazsa.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 işte bu yüzden açık oylama yapılmamalı... insanlar birbirini kırmamak için takas vetolamazlar. halbuki isteyen istediği gibi oylamalı. kimseye sormadan, bu konuda bir oylama yapılmadan sezon ortasında veto sistemini değiştirmek de neyin nesi onu anlamadım ben.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Doğru diyorsun ama kafasına göre veto diyen adamlar var burada.Ayrıca şurda bizbizeyiz kırmamak için olmaz. Veto mu senden?
Khelben Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Denk gibi bu trade de beyler, açık veto oylaması mı olur?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bugunkü maçlara bakınca veto edesim geldi kendi takasımı udrih naptı öyle ya bi de bana yaramadı ayıptır
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 BulletRide said: Doğru diyorsun ama kafasına göre veto diyen adamlar var burada. Kimin kafasına göre desinler.
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Yahu o takasın dengesizliğini göremeyecek kadar kör müsünüz? Yeni şekli de çok saçma ligin vetolaması çok daha mantıklı. Sonuçta herkes fikrini söylüyor orda da. Veto benden.
Pha Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Takasın dengesizliği nerde? Kim ne kazanıyor açıklar mısınız veto edenler burdan olması şart değil, msn olur özel msg olur atarlı sormuyorum cidden merak ettim benim görmediğim ne görüyosunuz. Hayır Roy'u Horford + 2 çöpe veren adam bu takasa dengesiz diyor da.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Hangi taraf daha çok alıyor sizce? Galiba tersini düşünüyoruz.
Öne çıkan mesajlar