Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7-2 QQ dreaglothcum, 1 3lükle puan almışın ama hadi iyisin :p

işin şakası bi yana allstar öncesi bazılarına yaradı bazılarına yaramadı gerçekten, normal 1 hafta sürse bu skorlar çok değişebilirdi.
Mesaj tarihi:
Pha said:

Tamam Yiğit, bişey demiyorum, sezon başından beri söylediğim şeyi tekrarlıyorum.
Senin playoff oynamana 1 e 5 veriyorum.
Playoff şansım hala var ama oynayamasam da senin üstünde bitirmeyi diliyorum ben de.
Mesaj tarihi:
Ben trade yapınca zaten direk veto lol.
5.sıradayım playoff yapacağım garanti değil Cp3'ü 1 ay beklemeyi göze alıyorum K-mart'ı verip riske giriyorum.
Mesaj tarihi:
cp3'ün 1 hafta ila 3 hafta arasında bir süresi kaldı. yani fantazinin 1 numaralı adamının yanında, takaslardan sonra hayvani değere ulaşan blatche'i alıyorsun

verdiğin, houston'da takas sonrası ne değere ulaşacağı belirsiz olan, şu anda çılgıncasına formsuz bir top 30 adam
boston'da 25 dakikanın üzerine çıkması çok zor olan bir nate
bir de 1 aylık sakat ronnie brewer, ki zaten hemen kendin de bıraktın adamı...

bana pek de dengeli gelmiyor. gerçi kime gelir dengeli onu da bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
bence de dengeli degil ama oynamayan bi cp3 ye hic ihtiyacim kalmadigi için ve karsimdaki oyuncunun israrli istekleri sebebiyle kabul ettim. sonuçta cp3 yi elimde tutunca seneye takımımda olucak değil, belki bir mucize olur diye aktif adamlar almayı kabul ettim ama mevcut olanda veto yicek buyuk ıhtımalle neyse sezonu kapattık artık önümüzdeki sezonlara bakacağız :) en azından sezon sonu takas heyecanı yaşandı ehü
Mesaj tarihi:
kabul ediyorum diye kusura bakmıyorsunuz umarım... ben kendi takımımı dusunuyorum ve ona göre karar alıyorum, cp3yi kovalayanın haksız kazanç elde ettiğini düşünüp veto çekmek ise diğer oyuncuların işi. Ben bir kaç hafta daha ligde mücadele edecek takımımı düşünüyorum rakip takımları değil.
bunu yazdım çünkü daha sora bu rLx de herşeyi kabul edio ligi satıyor bebe tarzı bir izlenim çıkartmayın :)
Mesaj tarihi:
Doğrusu da o zaten, bu veto işi başından saçmalık, adam Cp3 için riske giriyosa karşı tarafta razıysa veto falan edilmemesi lazım, ben bütün tradelerde fazladan fazladan verdim kimse sesini de çıkmardı ayrıca giren bana olunca sıkıntı yok.
  • Yeni Oluştur...