Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
granger, lopez, ellis, rudy gay, antawn jamison'dan biriyle kafa kafaya değişebilirim ama hepsi shardı ezer dersen eyv derim sonuçta kötü şu an gerçekten ama ne olacağı belli olmaz yine de
Mesaj tarihi:
biendrins sakatlıktan yeni döndü ve perkinsten çok daha fazla katkı sağlayacak bence hatta şimdiden başladı son 3 maçında, öte yandan rashard'la birlikte tüm 3lük statım da yolcu. gayin sayıları bana fayda getirmeyecek sayıdan QQ takım zaten. o yüzden çok istekli olmayarak kabul ettim valla, onlarca trade'i geri çevirdim 1 tane olsun artık :p (kendi tradeime veto bsabilirim ama bi ara sfd nasıl bi insanım ben)
Mesaj tarihi:
ya ben takasa inanmıyorum beyler. kimse de yapmasın. adil bi takasın genel olarak gerçekleşebileceğini de düşünmüyorum. Takımlara faydalara göre takas olsa da genel bir dengesizlikten dolayı bu fikir patlıyor.
Gerçekte de yapılan takasların çoğu uyum sorunu yaşayanlardan ya da salary cap sebebiyle gerçekleşiyor.
E bu fantasy lig de ne salary cap var ne de uyum sorunu diye birşey var. Tüm sezon süper denk 2 takas gerçekleşirse tebrik ederim. Çünkü Nba'de olan da bu kadar bir sezonda zaten.
Dolayısıyla inanılmaz hadi takas yapalım akımı benim şahsi fikrimce biraz ters.

Neyse öyle bi söylemek istedim :D
Mesaj tarihi:
O zaman draftı yapalım, 2 saat uğraşıp bütün sezonluk line upı ayarlıyalım, sezon sonunda açıp bakalım kaçıncı olduk diye.
Bence de işin zevki trade olayı, Sabo ilk tradede abartı kazanç sağladığımı düşünüyo mesela, Sercan da demişki 2.trade de fazla veriyosun, yani göreceli.
Asıl benim bütün birine trade önerdiğimde 2-3 gün cevap alamamak, veya counter offer görememek, veya neden tradei kabul etmediğiyle ilgili bi rejection görememek hoşuma gitmiyor.
Takip etmeyen, takımını daha iyi hale getirmeye çalışmayan adamlarla oynamak istemiyorum açıkcası, kimseye saldırmak için falan da söylemiyorum ben öyle oynamaktan hoşlanıyorum, rlx da trade yapmam drafttaki kadrom ne yaparsa razıyım şeklinde oynamayı seviyor demekki yapıcak bişey yok.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

oha ilk takas veto yememiş.

oyunun en iyi 5 adamından biri + top 30 seçimine karşı brook lopez ve monta. vay anasını sayın seyirciler ve geçti bu takas yani.

Brook Lopez zaten top 20 bir adam çoğu ligde 2. turun ortalarında seçildi, Monta'nın top kayıpları olmasa o da o civarlarda olacak.

Bir de şöyle bir durum var, rank'lere çok takılıyorsunuz.Kevin Martin+Nowitzki ederi fazla dursa da, sayı olarak fitlenmiş olay.Ayrıca Monta Ellis'in steal ve Brook'un rebo+bloklarını yok saymayın.Sırf ft yüzünden bile kaç rank kaybediyor oyuncular, 9 cat oynuyoruz gözünü karartıp birkaç stat'a yoğunlaşacaksın olay basit.

Ha diyorsun, lig sonuncususun sen de yap.Ben gençlere yöneldim.
Mesaj tarihi:
Pha said:

O zaman draftı yapalım, 2 saat uğraşıp bütün sezonluk line upı ayarlıyalım, sezon sonunda açıp bakalım kaçıncı olduk diye.
Bence de işin zevki trade olayı, Sabo ilk tradede abartı kazanç sağladığımı düşünüyo mesela, Sercan da demişki 2.trade de fazla veriyosun, yani göreceli.
Asıl benim bütün birine trade önerdiğimde 2-3 gün cevap alamamak, veya counter offer görememek, veya neden tradei kabul etmediğiyle ilgili bi rejection görememek hoşuma gitmiyor.
Takip etmeyen, takımını daha iyi hale getirmeye çalışmayan adamlarla oynamak istemiyorum açıkcası, kimseye saldırmak için falan da söylemiyorum ben öyle oynamaktan hoşlanıyorum, rlx da trade yapmam drafttaki kadrom ne yaparsa razıyım şeklinde oynamayı seviyor demekki yapıcak bişey yok.

abi trade yapmam draftaki kadromla devam ederim demiyorum, ama mantıklı bir trade de gelmiyor göremiyorum. Ben birşeyleri değiştireyim bari dediğimde kendi kafamda da bir türlü denklik sağlayamıyorum. Kısacası benim için zor birşey trade yukarda da yazdım nedenini.

Bana yapılan tradelere de her zaman açıklama yaparak cevap verdim. Direk olarak reddettiğim asla olmadı bunu da bildirmek isterim.

Tekrar söylüorm ben trade yapmam demedim. Dengeli tradelerin gerçekleşmesi çok zor o yüzden trade işine pek inanmıyorum dedim. Ha bence, keşke herkes birbirinin iyi niyetine güvense de keyfen tradeler olabilse. Şampiyonluk daha arka planda olsa, fantaziler önplanda olsa.

ne biliyim ya kafam çok karışık be paticik :D
  • Yeni Oluştur...