Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pha said:

ha ben Yiğit'e sataşmıştım rlx yanlış anlama haha.
2.ye alıp droplayan oydu o zaman.

yok ben de dropladıgıma uzuluorm ama oynaması ıcın 20 hafta bekleyemedim muallaktaydı. İyi bile sabrettim bence. Zaten içimdeki philly aşkı bambaşkadır farkeden etmiştir forumlarda, her gece yatakta kendime kızıorm neden neden die :D

ama speights ı kaptım fa dan bakalım ondan vurgun yaparız belki.
Mesaj tarihi:
Bu arada burdan hatırlatıym okuyorsan Dylan, dün gece takımını ayarlamayı unutmuşsun sanırım. Bu gece için de oynayan adamların kadroda ama çarşamba ve sonrası için yine ayarlaman gerekicek. Unuttuysan hatırlatma olsun, bıraktıysan üzersin bizi ama haber ver en azından.
Mesaj tarihi:
Khala'nın mesajı editleyemiyoruz, fakat Holy Nuggets adlı ekip Injury list oyuncusu Tim Duncan'ı tradelediği için Khelben'in bünyesine kattığı Duncan'ın IL'i gitmiş.Holy'nin yeni injury list player'ı Brandon Roy olmuştur.
Mesaj tarihi:
Ahahaha benim bütün tradeleri veto edenler bu trade e ne diycek bakalım bombaymış, benden veto yok ama herkes kafasına göre takılsın.
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum ne kadar maç izliyosunuz günde ama ben bir canlı bir tekrar olmak üzere günde 2 maç izliyorum. Brandon Roy'u da bu sezon 5-6 kere izleme fırsatı buldum. Portland'ın oyununda ciddi sıkıntılar var. Brandon Roy daha 10 gün önce Andre Miller'ın topu tutmasından rahatsız olduğunu basına açıkladığı için azar işitti koçundan. Ben çok iyi bir oyun oynadıklarını da düşünmüyorum, Roy ayrıca eskisi gibi oynamadığını gösteriyor açık açık. Bu yüzden ben kadromda istemedim.

Ayrıca kadromdaki pivotlara bakarsanız efektif pivot özellikleri olan bir tane pivotum yok. Dalembert sayı atmaz, Harrington ribaund almaz, Josh Boone free throw killer, Krstic de sakatlıktan yeni çıktı ve bok gibi oynuyo. Bu yüzden en azından bir tane efektif pivotum olmadığı sürece normalde baskın olduğum rebaund ve blok istatistiklerini de kaybetmeye başladım.

Ben kendi takımım adına yararlı olacağını düşündüğüm için kabul ettim. Ki şu anki istatistiklerde Horford, Roy'dan baya üstün durumda. Roy bu yüzdeyle atmaya devam edip bu kadar top kaybederse daha da düşmeye mahkum. Neyse çoğunluk veto ederse tabi veto edilecek ama ben kazançlı olduğumu düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Umarım veto edilmez insanlar yapsın istedikleri gibi trade, riske girmedikten sonra zevki yok işin zaten ama Holy yine ranklere gömülmüş neyse Horford'da kötü adam değil nihayetinde.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Bu arada burdan hatırlatıym okuyorsan Dylan, dün gece takımını ayarlamayı unutmuşsun sanırım. Bu gece için de oynayan adamların kadroda ama çarşamba ve sonrası için yine ayarlaman gerekicek. Unuttuysan hatırlatma olsun, bıraktıysan üzersin bizi ama haber ver en azından.

merak etme bırakmadı oyunu dylan. unutmustur muhtemelen 1 gunluk. bu aralar sınavlardı projelerdi baya ugrasıorz aklından cıkmıstır.
Mesaj tarihi:
horford 40'lık adam şu anda 40'tan da iyi istatistik veriyo

roy 20'lik adam şu anda leş ötesi istatstik veriyor

roy için fazla bile... tek başına horford yeter de artardı valla. ben horford'dan 1 gıdım fazla vermezdim.
Mesaj tarihi:
Yalnız dikkat ettim de, bu sezon o kadar çok iyi performans gösteren çaylak var ki milletin kadrosu çaylak dolu.

Bu draft sınıfını baya ezdiler, Griffin dışında adam yok dediler ama çok iyi gidiyor yawrular.
Mesaj tarihi:
jennings bi anda parlayıp bi anda söndü yazık oldu tyreke evans geçen haftalarda mvp adaylarında 10.ydu bakalım seneye john wall napıcak bana yeni bir derrick rose gibi geliyo ama daha iyi olabilir zira derrick rose'unda bu sene bişey yaptığı yok chris paul gibi olur oda belkide ilk sene iyi 2. sene aynı 3. sene MVP performansı :d
Mesaj tarihi:
jennings 50 atmasaydı gerçekten şansı vardı en iyi rookie için ama 50 atınca ciddi anlamda şımardı adam. Çaylak olduğunu unutup nerdeyse takımın hücumlarının %50sini kendisi kullandı bir kaç maçta. çok egoist bir adam. emeklemeden koşmaya çalıştı, yuvarlandı :)
Mesaj tarihi:
yok yahu şut sokamaması sorun değil bir gün sokarsın bir gün girmez. ama gerçekten imkanınız varsa bir sonraki bucks maçını izleyin. adam en az maç başından itibaren 7-8 hücumda topu getirip daha 10 saniye geçmişken lank diye şut atıyo ne sağına soluna bakıyo.
veteranlardan birinin bu adamın mentörü olması lazım yoksa yeteneği harcanacak. bilen var mı mentörü olup olmadığını şu anda?
  • Yeni Oluştur...