Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
marion iyi güzelde, çok istikrarsız, bir 25+ atıyor, bir 6-7. Birde fg den kazanırken ft gidiyor.

LaMarcus ise tam fantasy adamı, ft yüksek, fg 4.5 altına düşmemiş, 50 sayı, 30 reb. garanti her hafta, 3 pt ve asist de var az biraz. Yani onu istiyorsan gözden 2nd pick çıkarsan iyi olur.
Mesaj tarihi:
holy senin ilk teklif aslında çok cazipti benim için ama 2 tane pivot verip sana hiç pivot alamamak adamlar ne kadar iyi olurlarsa olsun lineup'da sorunlar yaşamama neden olacaktı onun için brewer yerine oden'i koydum, kabul etmedin ok eyvallah ama gasol+biedrins e oden+brewer ne abi dalga mı geçiyosun, gasol yerine varejao olsa neyse.
Mesaj tarihi:
Holy said:

ben de afişe ediym bari saçma salak tradeleri.

greg oden ve brewer isteyip
millsap ve pietrus vermek hangi hayal dünyasında gerçekleşebilir sence dylan?

azıcık adamların değeri hakkında fikir sahibi olmanız için "rank" diye bir sekme var. hadi hiç bilmiyorsunuz, bari ranklerden biraz fikir sahibi olun.

abicim toprakta çıplak ayak yürü biraz gerginliği alır. "hiç bilmiyosunuz yeaa" falan bilginlik taslamaya gerek yok.benim eksiğim ribaunt. birebir millsap - oden teklif etmek fazla komik olur dedim, yanına brewer a karşılık pietrus ekledim. ki pietrus brewer'dan daha efektiftir eminim. ha bana da teklif edilse kabul etmezdim bu takası ama eğer buna salak takas diyosan bana gelen takas teklifleri görmelisin.
Mesaj tarihi:
makeitreal said:

Holy said:

ben de afişe ediym bari saçma salak tradeleri.

greg oden ve brewer isteyip
millsap ve pietrus vermek hangi hayal dünyasında gerçekleşebilir sence dylan?

azıcık adamların değeri hakkında fikir sahibi olmanız için "rank" diye bir sekme var. hadi hiç bilmiyorsunuz, bari ranklerden biraz fikir sahibi olun.

abicim toprakta çıplak ayak yürü biraz gerginliği alır. "hiç bilmiyosunuz yeaa" falan bilginlik taslamaya gerek yok.benim eksiğim ribaunt. birebir millsap - oden teklif etmek fazla komik olur dedim, yanına brewer a karşılık pietrus ekledim. ki pietrus brewer'dan daha efektiftir eminim. ha bana da teklif edilse kabul etmezdim bu takası ama eğer buna salak takas diyosan bana gelen takas teklifleri görmelisin.
bak fantasy sayfasında oyuncuların ranklerine bakabiliyorsun. fantasy liglerinde sezon boyunca ne kadar efektif oldu ise adamlar ona göre rankleri artıyor. Oden, bu sene fantasy ranklerinde 15. sırada. Yani en iyi 15. oyuncu fantasy katkısı açısından. Millsap ise 115. sırada. Yani aradaki muhakemeyi sen yapamıyorsan bir bilene sor bundan sonra.

Ayrıca silph evet senin brewer yerine oden koymandan sonra ne yapıym ben de dalgaya vurdum işi baktım sizinle takas yapılabilecek gibi değil, adam soymaya çalışıyosunuz, ben de eğleniym dedim.
Mesaj tarihi:
yok öyle bi dünya be bullet
70 ranke 20 rank adamı commisioner bile veto eder anında.

bana teklif edilen tradeleri ben kabul etsem bile eminim tamamını lig reddederdi.
Mesaj tarihi:
20-70 değil dediğim Holycan.

Yeni başlayanlar falan var, geçen 25 rank adama 30'luk teklif ettim kazıklamaya mı çalışıyorsun vs dedi.Rank önemli tabi de, ufak farklar ihtiyaç duyduğun statlara göre değişkenlik gösterir.
Mesaj tarihi:
tamam canım ufak farklar olabilir zaten ona bir lafım yok, olmak zorunda ayrıca eşit rankte adam yok çünkü :)

ama bu fark en fazla 10 olur 1-50 arasında, 50'nin dışına çıkıldığında 15-20'ye çıkabilir aradaki fark. geri kalanı direk veto edilmeli benim düşünceme göre. tabi bu durum sakat oyuncular için geçerli değil.
Mesaj tarihi:
Kimse trade yapmasın ya boşverin FA savaşları başlasın, bakalım FA'dan Darko'yu kim kapıcak.
Yiğit, bana göre Jason Kidd rank 20 adam değil 200 adam çünkü assisti gözden çıkardım ben benim için 10 assist 0 assist farketmiyor, o yüzden ranklere çok takılmamak gerekir.
Mesaj tarihi:
sen takılmasan da ligin dengelerini bozar işte o tradeler.
senin takımına negatif bir etkisi olmaz, rakibinden aldığın nispeten daha kötü bi adama karşılık adamın istatistikleri boostlamış olursun. tek taraflı düşünmeyin dengeyi.

ayrıca Howard zaten bu sene eskisi gibi oynamıyor, vites küçültmüş durumda. 100'e kadar düşmesi mantıksız tabi ama istisnalar yüzünden rankleri de hiçe sayamazsınız.
Mesaj tarihi:
Raymond Felton (Cha - PG,SG)
Mario Chalmers (Mia - PG)
Danny Granger (Ind - SG,SF,PF)
Andrea Bargnani (Tor - PF,C)
Roy Hibbert (Ind - C)

vs

Jason Richardson (Pho - SG,SF)
Kevin Garnett (Bos - PF)
Brendan Haywood (Was - C)
Dirk Nowitzki (Dal - PF)

şu takası incelersek böyle birşey çıkıyo:

dirk = granger diyelim
jason richardson = bargnani diyelim
haywood = chalmers diyelim

garnett vs felton+hibbert takası gibi düşünebiliriz yani. insanlar da bunu vetolamış. çok abuk bir veto değil yani bence.
  • Yeni Oluştur...