dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 marion iyi güzelde, çok istikrarsız, bir 25+ atıyor, bir 6-7. Birde fg den kazanırken ft gidiyor. LaMarcus ise tam fantasy adamı, ft yüksek, fg 4.5 altına düşmemiş, 50 sayı, 30 reb. garanti her hafta, 3 pt ve asist de var az biraz. Yani onu istiyorsan gözden 2nd pick çıkarsan iyi olur.
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 battier 6 block yaptı, 7 block yemiş monte ellis. şaka şka
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 holy senin ilk teklif aslında çok cazipti benim için ama 2 tane pivot verip sana hiç pivot alamamak adamlar ne kadar iyi olurlarsa olsun lineup'da sorunlar yaşamama neden olacaktı onun için brewer yerine oden'i koydum, kabul etmedin ok eyvallah ama gasol+biedrins e oden+brewer ne abi dalga mı geçiyosun, gasol yerine varejao olsa neyse.
makeitreal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Holy said: ben de afişe ediym bari saçma salak tradeleri. greg oden ve brewer isteyip millsap ve pietrus vermek hangi hayal dünyasında gerçekleşebilir sence dylan? azıcık adamların değeri hakkında fikir sahibi olmanız için "rank" diye bir sekme var. hadi hiç bilmiyorsunuz, bari ranklerden biraz fikir sahibi olun. abicim toprakta çıplak ayak yürü biraz gerginliği alır. "hiç bilmiyosunuz yeaa" falan bilginlik taslamaya gerek yok.benim eksiğim ribaunt. birebir millsap - oden teklif etmek fazla komik olur dedim, yanına brewer a karşılık pietrus ekledim. ki pietrus brewer'dan daha efektiftir eminim. ha bana da teklif edilse kabul etmezdim bu takası ama eğer buna salak takas diyosan bana gelen takas teklifleri görmelisin.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Valla hiç istatistiklerini bilmiyorum 3 isminde bu sene ama (millsap'ta düşüş var bi onu biliyorum) yanina ekleyerek daha beter batırmıssın gibi geldi dengeyi :D
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 makeitreal said: Holy said: ben de afişe ediym bari saçma salak tradeleri. greg oden ve brewer isteyip millsap ve pietrus vermek hangi hayal dünyasında gerçekleşebilir sence dylan? azıcık adamların değeri hakkında fikir sahibi olmanız için "rank" diye bir sekme var. hadi hiç bilmiyorsunuz, bari ranklerden biraz fikir sahibi olun. abicim toprakta çıplak ayak yürü biraz gerginliği alır. "hiç bilmiyosunuz yeaa" falan bilginlik taslamaya gerek yok.benim eksiğim ribaunt. birebir millsap - oden teklif etmek fazla komik olur dedim, yanına brewer a karşılık pietrus ekledim. ki pietrus brewer'dan daha efektiftir eminim. ha bana da teklif edilse kabul etmezdim bu takası ama eğer buna salak takas diyosan bana gelen takas teklifleri görmelisin.bak fantasy sayfasında oyuncuların ranklerine bakabiliyorsun. fantasy liglerinde sezon boyunca ne kadar efektif oldu ise adamlar ona göre rankleri artıyor. Oden, bu sene fantasy ranklerinde 15. sırada. Yani en iyi 15. oyuncu fantasy katkısı açısından. Millsap ise 115. sırada. Yani aradaki muhakemeyi sen yapamıyorsan bir bilene sor bundan sonra. Ayrıca silph evet senin brewer yerine oden koymandan sonra ne yapıym ben de dalgaya vurdum işi baktım sizinle takas yapılabilecek gibi değil, adam soymaya çalışıyosunuz, ben de eğleniym dedim.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yukarda dediğim gibi teklifin güzeldi ama bende kadro dışında kalacak adamlar olacaktı pozisyonlardan onun için kabul edemedim kusura bakma.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Abi taktınız rank'lere, ihtiyacınız olan istatistiği sağlayacaksa bir oyuncu çok fazla rank farkına bakmayın.Tabi Oden-Millsap takası hayal ürünü.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 rankler bu oyunun herşeyi :) yani sana center lazım diye 20 rankli adamı verip 70 rankli center almazsın.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 O 70 rankli adamda sana lazım statlar vardır, belki rank'inin 70 olmasının sebebi fg ve to'dur ve sen bunları gözden çıkarmışsındır.Herşey takım kimyası için haco
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yok öyle bi dünya be bullet 70 ranke 20 rank adamı commisioner bile veto eder anında. bana teklif edilen tradeleri ben kabul etsem bile eminim tamamını lig reddederdi.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 20-70 değil dediğim Holycan. Yeni başlayanlar falan var, geçen 25 rank adama 30'luk teklif ettim kazıklamaya mı çalışıyorsun vs dedi.Rank önemli tabi de, ufak farklar ihtiyaç duyduğun statlara göre değişkenlik gösterir.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 tamam canım ufak farklar olabilir zaten ona bir lafım yok, olmak zorunda ayrıca eşit rankte adam yok çünkü :) ama bu fark en fazla 10 olur 1-50 arasında, 50'nin dışına çıkıldığında 15-20'ye çıkabilir aradaki fark. geri kalanı direk veto edilmeli benim düşünceme göre. tabi bu durum sakat oyuncular için geçerli değil.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Dwight Howard, Rondo, Monta Ellis, Arenas gibi adamlar var mesela.Rank'ler kötü olsa da trade değeri iyi olan.
Pha Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Kimse trade yapmasın ya boşverin FA savaşları başlasın, bakalım FA'dan Darko'yu kim kapıcak. Yiğit, bana göre Jason Kidd rank 20 adam değil 200 adam çünkü assisti gözden çıkardım ben benim için 10 assist 0 assist farketmiyor, o yüzden ranklere çok takılmamak gerekir.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 sen takılmasan da ligin dengelerini bozar işte o tradeler. senin takımına negatif bir etkisi olmaz, rakibinden aldığın nispeten daha kötü bi adama karşılık adamın istatistikleri boostlamış olursun. tek taraflı düşünmeyin dengeyi. ayrıca Howard zaten bu sene eskisi gibi oynamıyor, vites küçültmüş durumda. 100'e kadar düşmesi mantıksız tabi ama istisnalar yüzünden rankleri de hiçe sayamazsınız.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 nokta ne arkadaşım, nokta ne, biraz saygılı ol.
Pha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bullet fena göz dikti Oden'a, olanlara bak.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Üzüldün mü şimdi satmadığına hahahhahaha.
makeitreal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 millsap oden takası tamamen saçmalık falandı ha. ironidir, murphydir çok güzel şeyler bunlar. o değil adamcağızın kariyeri bitecek o fena.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Centilmenlik yaparak Oden'a değirdiğim nazar karşısında, Brad Miller'ı beleşe vericem Holy'e sdf
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Raymond Felton (Cha - PG,SG) Mario Chalmers (Mia - PG) Danny Granger (Ind - SG,SF,PF) Andrea Bargnani (Tor - PF,C) Roy Hibbert (Ind - C) vs Jason Richardson (Pho - SG,SF) Kevin Garnett (Bos - PF) Brendan Haywood (Was - C) Dirk Nowitzki (Dal - PF) şu takası incelersek böyle birşey çıkıyo: dirk = granger diyelim jason richardson = bargnani diyelim haywood = chalmers diyelim garnett vs felton+hibbert takası gibi düşünebiliriz yani. insanlar da bunu vetolamış. çok abuk bir veto değil yani bence.
Öne çıkan mesajlar