Pesimistyler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Cutto, İchimedemo... Atashi no kotoo sukideyite, kudasai... Bana bunun hangi dil oldugunu ve cevirisini yapabilecek yardimsever pati varmi? Benim icin onemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Japonca mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Japonca diyesim var ama çeviremiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Evet japonca buyuk ihtimal. Hic japonca bilen biri yokmu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 "Cutto, İchimedemo... Atashi no kotoo sukideyite, kudasai..." chotto ichime demo Atashi no koto sukideyitte kudasai ichime demo anlamadımda bi saniye lütfen beni secdiğini söyle demek olabilü herhangi bir eğitimim yok sadece kulak dolgunluğu uyarayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kulak dolgunluğu=Anime nerd! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ben bilmem google bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 hmm bu kadari yeterliydi benim icin tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 google abi şey dedi; Çeviri: Portekizce (otomatik olarak algılandı) » Türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Pesimistyler said: Cutto, İchimedemo... Atashi no kotoo sukideyite, kudasai... Bana bunun hangi dil oldugunu ve cevirisini yapabilecek yardimsever pati varmi? Benim icin onemli :) bir sanie, bir kez bile olsa beni sevdiğini söyle. japoncadır saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 SenariouS said: "Cutto, İchimedemo... Atashi no kotoo sukideyite, kudasai..." chotto ichime demo Atashi no koto sukideyitte kudasai ichime demo anlamadımda bi saniye lütfen beni secdiğini söyle demek olabilü herhangi bir eğitimim yok sadece kulak dolgunluğu uyarayim kulak dolgunluğuyla japonca öğrenmek? vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 nakerebanarimasen said: Pesimistyler said: Cutto, İchimedemo... Atashi no kotoo sukideyite, kudasai... Bana bunun hangi dil oldugunu ve cevirisini yapabilecek yardimsever pati varmi? Benim icin onemli :) bir sanie, bir kez bile olsa beni sevdiğini söyle. japoncadır saygılar tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Valla bana yabancı geldi o kadar japonca öğrendik oysa Tsubasa'dan Nays Passeeee --> Nice Pass Nays Şuttoooo --> Nice Shot falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Okuyunca japonca gibi geliyo ama kulak dolgunluğuyla çevirecek kadar anime izlememişim. Dur bi kaç bölüm daha bulup izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Evet Japonca. Tam duymadan veya doğru heceleri bilmeden ancak tahmin yürütebiliyoruz. 2 tahminim var: 1: Chotto ichimademo, watashi no koto, suki de itte kudasai (bi kerecik bile olsa beni sevdiğini söyle) Ya da 2 (bana daa mantıklı gelen): Zutto, itsumademo, watashi no koto suki de itte kudasai (bana, beni sonsuza dek, her zaman seveceğini söyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 evet doğru çevirmişsin =) atashi demiş , karılar atashi dio zaten watashi yerine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 watashivakendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 o ayrı uhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar