Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 selam ufak bir gözlemevi projem var. bir adam kendine gözlemevi yaptırıcak işte ufak bişey çok büyük bütçeli değil. bu yüzden internet üzerinde gözlemevi fotoğrafları planları iç dış görüntüleri falan arıyorum ama nedense pek bişey bulamadım. nası olur bu gözlemevi ne nereye konur falan hiçbişey bilmiyorum o yüzden. bu konuyla birşekilde ilgilenmiş ya da gözüne çarpmış arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 öncelikle 360 derece hareket edebilen bi kubbe ve teleskobun yerleştirilebileceği bir aralık olması lazım zaten gözlem evi bir nei etrafı çevrili teleskoptur öyle kılı yünlü bir olayı yoktur yıldız teknik ve boğaziçinde birer tane gözleme vi vardı sanırsam onları incele ve ufaltılmış modelini uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 al sana ilginç gözlem evi. Erich Mendelsohn dan. Tikla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 of süper yahu çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 dostum yol yakinken don, mimarlik yalan dolan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 niçin dostum açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar