fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ema seni yanlış yönlendirmiş olmayayım onu carrefourda da görmüş olabilirim zira oraya da gitmiştim o gün. Çok yüksek ihtimalle nişantaşında gördüm ama %100 diyemem. Ancak herşeyi geçtim nişantaşında dünya gençlik merkezinde öyle fazla janjanlı olmayan setlerden bulabileceğini tahmin ediyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 emaleth ne kadar vakit var onu söyle bana bi..[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 janjan tanımlarımız farklı sanırım, bence buraya koyduklarım hiç de "düz" setler değiller. bu akşam nişantaşı'na gidip bakıcam. carrefour şu anda bana çok uzak, sanırım söz konusu diil o tarafa gitmem bişey bulabileceğimden emin olmadan :/ sanırım beceremiycem bu işi ben, üwe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 horacecım, bu akşam halletsem iyi olur. kasarsak yarına da kalabilir ama tercih etmem ne yalan söyliim. hayrola? iyi haberin mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 eheh. yok vakit varsa direk "custom shop" olayına girebilirdik. eh kolay gelsin sana o halde :)[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ema bu akşam bulamazsan en kötü şu planı devreye sokabiliriz :) 1-) sen beni ararsın akşam, ben bulamadım diye. 2-) ben carrefour'a gider alırım seti (telde konuşup tarifler yapılarak) ve yarın karşıya geçecek birisine veririm mesela bone gibi işsiz güçsüz birisine :) 3-) sende gerekli şahsiyete verirsin :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 05 Temmuz 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 fedocum pek tatlısın sağol da, görmeden sevgilime hediye alamam ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bence sen hediyeyi al sonra Pati Taksime Buluşması'na gel. Gelecek kimse yok. Üzülüyoruz ama.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ha, o tür modern bişi bulabilir misin bilmiyorum da, mısır çarşısı civarlarında güzel bişiler bulursun. otantik, oryantal falan. elimizden geldiince...[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ema'cim santranc takimi bulma ihtimalin olan yerler: 1) nisantasi dunya genclik merkezi 2) kadikoy yuzbasioglu 3) yine nisantasinda gerekli seyler'in oldugu pasaj 4) istiklal caddesi atlas pasaji (bundan emin deilim o kadar ivir zivirin icinde vardir sanirim) 5) nezih kitap evi 6) genclik kitap evi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 boşver satranc takımını, ona verecegin para ile bana yemek ısmarlarsın, üzerine birde gidip bi yerlerde bişiler içeriz. istiosan sana chessmaster bilmem kaçı bile veririm, orada bi kaç çeşit tabla degiştirebiliyorsun. tepe tepe kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 valla tüm tavsiyeler osmanbey'de havana çarşısı denilen bir yerde yoğunlaşıyor. iş çıkışı oraya gidicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Çok özel değilse birşey soracağım, merak ettim niye satranç takımı? Yani hediye olarak öyle bol kepçe alınan birşey değil ondan sordum.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ne olsaydı? gömlek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 fıskiye sim kart telefon kapağı zincir(arabalara takılandan) bi şişe Absolut(en makbule geçen hediyedir) üçlü priz uzatma kablosu ...[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kapalı çarşıya git kesin bulursun muthiş takımlar var[signature][hline]the mAD maXimus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 reasürans çarşısından klasik bir takım almış bulunuyorum. edi bu arada, az kalsın sürprizi bozuyordun edicim ha. eve bi geldim enişte biri bana satranç takımı diye mesaj attı dedi :P ay yanlış olmuştur filan deyip contacttan sildim seni 10 dakika önce :P tebrik ediyorum gerçekten ehüeühühüe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bende satranç takımı alsam banada bu kadar yardım eden çıkarmıydı? ahahhaahah :lol:[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Emaleth, 05 Temmuz 2004 18:05 tarihinde demiş ki: ne olsaydı? gömlek mi? Ne biçim hediye bu anlamında sormadım. Gömlek olsaydı zaten umursamazdımda. İlginç bir hediye, ayrıca öyle çok kişi de görmedim hediye olarak satranç takımı alan. Neyse salla, birşey demedim.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 enişteniz satranç seviyor. ben de klasik hediye almayı sevmiyorum. öyle olunca satranç takımında buluştuk. geceyarısı vericem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Öeeeouha bana da öyle hediye alan piri olsa fırk :([signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sanırım bu gece çok sevinicek :)[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 çok güzel bir hediye seçmişsin, keşke herkes bu tarz şeyler almayı düşünse zırt pırt tişört, gömlek yerine.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hihihi :))))) süfer oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Emaleth, 05 Temmuz 2004 20:51 tarihinde demiş ki: reasürans çarşısından klasik bir takım almış bulunuyorum. edi bu arada, az kalsın sürprizi bozuyordun edicim ha. eve bi geldim enişte biri bana satranç takımı diye mesaj attı dedi :P ay yanlış olmuştur filan deyip contacttan sildim seni 10 dakika önce :P tebrik ediyorum gerçekten ehüeühühüe... amanallah, cok ozur dilerim, bilmeden oldu :( ama bozulmamis surprizin en azindan, hay allak yav :([signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar