Toledor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Aramızda sanırım kullananlar var bunu. Biraz araştırdım fiyatları baya uçuk gördüm. Normal bir ev pc si için iyimidir değilmidir? Normal hdd lere göre gözle görülebilecek hissedebilecek farklar varmıdır? Elektronik bir alet olduğu için normal elektrik kesilmelerinde çok çabuk etkilenirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 SSD sıradan son kullanıcı için henüz erken bi teknoloji bence. Fiyat / performans çok düşük. daha doğrusu notebook gibi bişeyde kullanıyosan çok avantajlı, ama fiyatı dediğin gibi çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 aslında hızlı 16 gb bişey alıp onu c olarak kullanabilirsin. ocz ve intel epey iyi bu konuda. sanırım 16-32 gb lar 250-300 lira civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Evet fiyatı sağlam baya ama şimdi biraz daha geniş biçimde düşününce sanırım şuanlık işime yaramayan bir teknoloji. Programlamayla acemi olarak şöyle böyle kasıyorum ps hiç yok o tarz birşeyde yok demekki şimidlik ihtiyacımda yok=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 biraz okumuştum ve youtubedan ssd olanla olmayan 2 pcnin açılış hızlarını karşılaştıran videolar falan izlemiştim. gözle görülür şekilde hız farkı ama var gerçekten de erken henüz. fiyatlar çok uçuk. değmez yani. bide 786gblık ssdnin boyutu kredi kartı kadardı.(dhde görmüştüm sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Aslında bana hızdan da ziyade bu yüksek G kuvvetine dayanıklılığı lazım(hızlı olmasına hayır dememB)- ) fakat 256gb küsürlerin fiyatları çooooook pahalı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 g kuvveti dediğin normal hard disk 9gye kadar dayanır diyolar. ssdyi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ben açıkçası 64GB gibi birşey alıp C: olarak kullanma taraftarıyım. OS, Program, vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 zaten en mantıklısı o. oyunlarda loading süreleri falan müthiş kısalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 o kadar da kisalmiyor. oyunlar 2 fps felan etkiliyo ortalama.. $uaradan samsung un official bench olayina girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Güzelmiş. Sağol paylaştığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 BloodyBeast said: zaten en mantıklısı o. oyunlarda loading süreleri falan müthiş kısalır aynı sürücüye kurmazsan oyunları niye kısalsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Ben bir suredir kullaniyorum 128 gb lik bisi, ozellikle almadim gerci, notebook da ha iyi bu da varmis diye aldim, ama hayran kaldim, oldukca iyi performansi var su ana kadar. Desktop a da almayi dusunuyorum, c: surucusu olarak kullanmak icin, birde cok kullandigim programlari koymak icin, diger suruculeri eski harddisk olarak atayacagim. Hatta bundan sonra sunucularda ozellikle database sunucularina almayi dusunuyorum, bir kac review okudum ciddi anlamda performansi etkiliyor. Su an icin evet pahali bir oyuncak, facebook da ucuzlamasini bekliyormus sunucularini SSD ye gecirmek icin, ama yolu simdiden belli bi teknoloji, alternatif bi teknoloji degil, mainstream bir urun olacagi simdiden gorunuyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Eclipse SSD'de ne şukela olur ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 daha eclipse yuklemedim, ama baska yazilimlarda direkt farkini hissettim. notebook unda bir kac teknolojisi daha hayran birakti beni. sey gibiyim zaten son zamanlarda, hapse girmisim cikmisim, bilgisayar teknolojisi gozle gorulur bi sekilde degismis gibi ehueheue. hayatim bilgisayar ustunde ama bi an teknoloji ziplamasi yasatti bana bunlar. hatta gotum basim agriyo diye desktopda calisiyodum, simdi surekli notebookdayim bunlar yuzunden. cidden sevdim, zamanim olsa guzel bi benchmark yapmayi dusunuyodum (server bazli uygulamalar icin gerci) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sen heralde 341534152345 tane ssdyi raidleyen adamin videosunu izlemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 oha nerede abi gormedim.. oyle hastalar gormustum de mini super computer yapanlar, ama SSD lisini gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=96dWOEa4Djs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 tekrar izledim simdi daha once farketmemisim, defrag? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ohahahahahahh... ultra nerd olmus abi bu.. hasta bisi.. ohaaaa. ne kadar acaba tum setup merak ettim.. kucuk bi sirket kurarsin yani euehuehu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Yazmasi ya da soylemesi lazim video'nun bi yerinde =) Facebook'ta izledigimde vardi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nedanko said: daha eclipse yuklemedim, ama baska yazilimlarda direkt farkini hissettim. notebook unda bir kac teknolojisi daha hayran birakti beni. Merak ettim notebook'da hayran bırakan şeyler ne ki? Bir de Eclipse yükleyecek olursan sonuçları heycanla bekliyorum. Şimdi heveslenip fiyatlara baktım. 64GB'lar 150 euro, 128GB'lar 250 euro civarında. Şimdi alsam fantazi olcak. Daha en az bir sene falan beklerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 her biri 250gblik 64 ssd. 25.000 euro filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ya ekranin goruntu kalitesi, birde sessiz calismasi, notebook acik ya da kapali kendimi zorlasamda anlayamiyorum sesten, birde diger notebooklarima gore en az isinan notebook, ustune SSD de olunca teknoloji ziplamasi hissettim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ne ki notebook? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar