roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 OF ABİ AHAHHAHAHHAHA Konu kesinlikle silinmemeli. 2 gündür geberdim gülmekten, hepsini okudum. Helal paticik :) ohyeah said: abi oğuzun plasmasına bakın ahahahhaha webmastersitesi.com teşekkürler ahahah ahahahhaha BonePART said: Mayhem said: AHAHAHAHA TEKNOSA GÖREVİNDEN NETBOOK KAZANDIM AHAHAHAH ASFDG mayhem bi kampanyadanda bi bok kaznqama be oha mezarci extreme adam oha "Alp M." said: Paticik üyelerine, Bir DH 'li olarak, konu boyunca ima ederek ettiğiniz hakaretler yüzünden sizin sayenizde akşam akşam eğlendim.Tabii Nazlı Çelebi'ye bir şey diyemeyiz. Sonuçta onunda stratejisi bu. Bütün forumlarda şansını denedi. DH'yede üye olarak oy istedi mesaj attı fakat bulamayınca kötülemeye başladı. Eğer o linki verdiği konuya bakarsanız eklendikten dakikalar sonra kaldırıldığını göreceksiniz.Sizi bir şekil şaklaban yerine koydu desek tam olur heralde8-). Her neyse size eğlenceler. Çok Ciddi Ve Elitim Çünkü Kalın Yazıyorum. Farinal said: Farinal said: kitana said: kermit görse cidden gurur duyardı adam gelince görür şu unutulmasın lütfen çok duygulanıyorum görünce rüyadamı HAHAHAHAHDSHFDFD Hergonan said: AHAHHAHAHAHAA Mum_Chamber said: konunun ozeti: 125 kadar oy geride olan nazli saat 21:00 sularinda paticik.com'u kesfeder. baska bir forumda kendisine haksizlik/saygisizlik yapildigindan dem vuran nazli paticik.com'un potansiyelinden bihaberdir. once gercekten deney7'deki nazli olduguna pati ahalisini ikna edemeyen nazlinin lcd ekranina bagli bilgisayarinda paticik.com'u acmasiyla patilerin oylari oluk oluk akar. baskilara dayanamayan nazli 3. kameranin net bir sekilde cektigi duvara paticik.com yazar ve iste o an nazli icin yarismanin donum noktasi olur: http://img132.imageshack.us/img132/8996/paticikdeney7.jpg 9 saat ve yaklasik 1500 mesaj sonra nazli 1000(bin)den fazla oyla one gecmis, ezici ustunlugu yakalamistir. rakibi oguza ise cekip gitmek kalmistir. http://img21.imageshack.us/img21/5092/deney7nazli2.jpg HELALTEAM Sparkcaster said: ROCK PAPER SCİSSORS BUNLARIN ÜÇÜNÜDE OYNAMADIM DAHA ÖNCE İNTERNET TARİHİNE GEÇSİN OF ABİ AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHSDHSDHSDSDSD http://friendfeed.com/webrazzi/2830def2/deney7-evindeyim-canli-yayinda-bir-merhaba Muhteşemsiniz abi. Muh te şem. AYRICA HZ MUHAMMED TROLL'Ü KİMSE SANDALYEDEN DÜŞTÜM AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 asfsdhfsdgdasf çok sevindiriğim bu gece ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 olm sen ne pis bi herifsin yaaa ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 roket adam, abi iş güç? neylen meşgulsünüz acaba? 135 sayfa okunur mu nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 4chan nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 razzRaziel said: roket adam, abi iş güç? neylen meşgulsünüz acaba? 135 sayfa okunur mu nan ilk 51'ini dün takip etmiştim gece. gerisini de son 15 dakikada okudum işte. çok bişi değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 aquila said: olm sen ne pis bi herifsin yaaa ahahah niye pis herifim asdfdsgasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Abi o değil de valla önceden haberim olsaydı partiye giderdim. Ciddi ciddi giderdim yani. Harbici. Ottodaymış lan bi de. Allah kahretsin ya. 2 adım mesafe. Ah bileydim. Gece parti de parti diye yırtındım, bana niye mesaj atmadın allahsız nazlı!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 pati ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ABİİİİİİİİİİİ OFFFFFF AHAHAHAHAHAH 2 GÜNDÜR KARNIMA AĞRILAR GİRDİ AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 karnına ağrılar mı güldü dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bende bitirdim simdi. kitap kivaminda topik olmus HELAL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 olm iste ole bi olayda nerdler gibi pati tshirti giyip gitmeniz laizm sonra medyada pati diye bi bolum accaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ya şu olaylardan ödül kazancaktım kaçırmışım olayı haaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hp netbook satılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ciddi kazandin mi simdi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 netbook ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Sparkcaster said: netbook ne ya ya yeto laptop iste ufaklar war ya 400 500 lira nete girebiliyosun sirf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 retorik bi soruydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Olivies said: Ciddi kazandin mi simdi sen evet şaka değil gerçek asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 2.el filan olsun pati sayesinde bi 10k kazanmissindir simdiye kadar heralde. hll team, ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 100 liraya alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bir öpüceğede veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Olivies said: 2.el filan olsun pati sayesinde bi 10k kazanmissindir simdiye kadar heralde. hll team, ne diyim. eyw, sen böyle diyince aklıma şu arşivim geldi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar