naraso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 konuyuda silmişler :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Son uyarı vardı, nereye kaçtı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abvblizzard said: fede said: açık açık trolleniyoruz dur kola koyup geleyim troll değil abi bu gerçek o gelen adamlar geyiğine yapmıyolar bildiğin gerçek bunlar böyle insanlar yani. olunmaz doğulur olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 FaWKés said: @Alp Boşver. Bunlarla laf dalaşına girme.Benden size tavsiye. Ülkenin el büyük formuyla uğraşmayın.;) Sonradan olan tüm olaylar kesinlikle bizim sorumluluğumuza girmez. Tabi bu sizin keyfinize bağlı.Forumunuza birşey olmasını istemiyorsanız.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Şoparlar ne gaza gelmiş belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mayhem said: AHAHAHAHA TEKNOSA GÖREVİNDEN NETBOOK KAZANDIM AHAHAHAH ASFDG olmaz kardeşim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ashaghdghsad komiksiniz lan dh gençliği. forumunuz imzadan, reklamdan, avatardan okunmaz halde. gelmişsiniz buraya laf atıosunuz. yazık be asfajfafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 haxxorlamaya calısıolardır bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 böyle gerçek olmaz trol bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Çavuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Nefr said: yalniz birkac zibidi uyesi var diye bir foruma laf atmak hos degil gercekten, yapmayin etmeyin, koca donanimhaberi 3 - 5 zibidiyle yargilamayin, buyuk resme bakin. ya da bakmayin yav ne gerek var, ama camur da atmayin ki soz hakki dogmasin uc bes sopara ilgili forumun genelini tenzih ederim; sopardan kastim buraya gelip banhammer yiyen soparlardir, yoksa baska forumun genel duzeyi veya uye seviyesi beni baglamaz. ama ilgili topicteki duzeyle patide barinamazlar, o kesin ilgili konunun gosterimden kaldirilmasi konusundaki sagduyularina tesekkur ederiz, hos yaklasim, ayni sekilde biz de devam ettirsek bu acilim surecini ne guzel olur degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 mokoko said: ashaghdghsad komiksiniz lan dh gençliği. forumunuz imzadan, reklamdan, avatardan okunmaz halde. gelmişsiniz buraya laf atıosunuz. yazık be asfajfafa mokoko senin çakma versiyonunuda yapmışlar. moqoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 evet evet silin bu başlığı. ben hiç bir şey yazamadım adamlar madalya yapmış bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 tüh emosevicilere iki 3 şey karalıyordum kaldırdılar konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 moqoqo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 patide demokrasi güvercinleri DH den gelen barış grubunu niye banladınız o zaman sdfklsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bakalım kahramanımız fede bir dahaki bölümde dh yi trolleyebilecek mi? vıy vıy vıy vıy vıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bu konu kapanmasın lütfen, ya da silinmesin. Hatta bi kaç sene sonra sticky bile yapılabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 tum hakları bana ait. başka şubem yoktur. ona gore. karıştırmayın lutfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 xaty said: Bu konu kapanmasın lütfen, ya da silinmesin. Hatta bi kaç sene sonra sticky bile yapılabilir.. sticky degil üst konu sdkldjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 nazlinin banlenebilme penceresi hala acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yok olm ben sınırdışı göreve gitmiyorum. masa başı benim işim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bella said: moqoqo. hahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 aquila said: nazlinin banlenebilme penceresi hala acik. konuyu tümden sil hacı. süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ya dersi kaçırıyordum bugün, 2.40 otobüse yetişmem lazım. 2.35 de ancak kalkabildim pc başından. Şimdi geldi yemeğe inemiyorum. SİLİN LAN KONUYU!! lan mı canın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar