Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deney7 Nazli Çelebi -- Herkes Baksın Lütfen Önemli!!! (Donanım Haber )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

fede said:

açık açık trolleniyoruz
dur kola koyup geleyim

troll değil abi bu
gerçek o gelen adamlar geyiğine yapmıyolar
bildiğin gerçek bunlar
böyle insanlar yani.

olunmaz doğulur olayı...
Mesaj tarihi:
FaWKés said:

@Alp Boşver. Bunlarla laf dalaşına girme.Benden size tavsiye.
Ülkenin el büyük formuyla uğraşmayın.;)
Sonradan olan tüm olaylar kesinlikle bizim sorumluluğumuza girmez. Tabi bu sizin keyfinize bağlı.Forumunuza birşey olmasını istemiyorsanız.;)

Mesaj tarihi:
Nefr said:

yalniz birkac zibidi uyesi var diye bir foruma laf atmak hos degil gercekten, yapmayin etmeyin, koca donanimhaberi 3 - 5 zibidiyle yargilamayin, buyuk resme bakin. ya da bakmayin yav ne gerek var, ama camur da atmayin ki soz hakki dogmasin uc bes sopara

ilgili forumun genelini tenzih ederim; sopardan kastim buraya gelip banhammer yiyen soparlardir, yoksa baska forumun genel duzeyi veya uye seviyesi beni baglamaz. ama ilgili topicteki duzeyle patide barinamazlar, o kesin

ilgili konunun gosterimden kaldirilmasi konusundaki sagduyularina tesekkur ederiz, hos yaklasim, ayni sekilde biz de devam ettirsek bu acilim surecini ne guzel olur degil mi?
Mesaj tarihi:
mokoko said:

ashaghdghsad komiksiniz lan dh gençliği. forumunuz imzadan, reklamdan, avatardan okunmaz halde. gelmişsiniz buraya laf atıosunuz. yazık be asfajfafa

mokoko senin çakma versiyonunuda yapmışlar. moqoko
Mesaj tarihi:
Ya dersi kaçırıyordum bugün, 2.40 otobüse yetişmem lazım. 2.35 de ancak kalkabildim pc başından.

Şimdi geldi yemeğe inemiyorum. SİLİN LAN KONUYU!!

lan mı canın saolsun
  • Yeni Oluştur...