HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 7yi 7 geçe cıkıcaz gibi bişey demişti dün nazlı.. belki ona bi hazırlık olabilir. istanbulda bi meydanda falan bitirebilirler yarışmayı. yarışmaymış buda http://www.deney7.com/gorev/kabinler-nerede7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 çok heycanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 1 saatte adama 600 oy mu atcaklar olm rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 atarlar atarlar modem reset ile atılır bence :D 10 kişi çökse başına:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 daha bitmediki yarışma dün 7yi 7 gece biticek gibi falan demişti nazlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Desteklerin yanında görevler de önemli. Oğuz daha öndeydi sanırım görevlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bir günde bu kadar mesaj nasıl yazılmış 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 inanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bitmiş yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 oh bitti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yahu animasyon projem olduğundan geç saate kadar çalıştık, kaçırdığım topice bak ya/: emo olcam valla ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7ci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 LAPTOP KAZANDIM KANIMCA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 son puanlar neydi ? nazlı öndeydi dimi ?? dün gece ii ugraş verdik nazlı için. :D paticik seferber oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben baydim bir noktada, biraktim bir 20 30 sayfa once sanirim ne oldu, kazanan ne zaman belli oluyor? yapamadiniz mi gorevleri, yaziklar olsun size =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben hala oy vermediğimi hatırladım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 nefr gorevlerden kazanan var. mesela mayhem netbook kazandı.. suan bitti yarışma yakında kazananların listesini yayınlıcaklarmış. Party e gitmek isteyen aksam santralde ottoda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 la bizim okulda da hiç uğraşamam tekrar kalk giyin git falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 denek7 şu olay bittiyse msn var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 serena diyenlere de yuh yani, burcu esmersoy olm hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 MEZARCİ EXTREME DEDİ YA AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alp M. Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paticik üyelerine, Bir DH 'li olarak, konu boyunca ima ederek ettiğiniz hakaretler yüzünden sizin sayenizde akşam akşam eğlendim.Tabii Nazlı Çelebi'ye bir şey diyemeyiz. Sonuçta onunda stratejisi bu. Bütün forumlarda şansını denedi. DH'yede üye olarak oy istedi mesaj attı fakat bulamayınca kötülemeye başladı. Eğer o linki verdiği konuya bakarsanız eklendikten dakikalar sonra kaldırıldığını göreceksiniz.Sizi bir şekil şaklaban yerine koydu desek tam olur heralde8-). Her neyse size eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dostum kalin yazmasan da okuyabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 canın sağolsun be alp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dostum o sondaki M nedir. mal müdürü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEEP-ADNAN Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 AKILLI OL ALP BİZDE KARI BOL ŞAKLABAN OLMAYIZ SİZİN GİBİ AĞZINA DA BAKMADIK SOYUNSUN DİYE SADECE TEMENNİYDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar