HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 İStanbul tayfasına msj at.. ben antalyadayım gelemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 deney7nazli said: ya gitmeyiin gerçekten bak yarın sabah 10 da bitiyo ve daha 25 görev var hepsi de sponsorlara ait =) parti için burdan sölemiim bi arkadaş tahmin etmişti bilio sanırım o size sölesin orda olucaz yada özelden msj atarım küçük beyoğlu mu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 uyuyo musunuz? asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 partiyi kim yapıyorsa oyum oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bu kadar adama özelden mesaj atmak zor olsa gerek :P Bence genelden yaz kurtul :D Görevler hangi saatlerde geliyor böyle O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 nazlı ben yatıyorum sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ohoo fark açıldı zaten gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camci Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 biri parti mi dedi :)-D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 balon patlar mı dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yeni gorev gelince nasil anliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 senin değil camci yanlış anlama nazlının seni umursamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 9001 oy olmus Nazlı Kaynıma Selam Sölemessen bi daha oy yok.. üstünede yayıla yayıla yatarım bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ITS OVER NINE THOUSAAAAAAAAND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Masquerade said: SELAM NAZLI ÇOKGZELSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Peki nazlı doğru söyle yarın sabahtan sonra patide var mısın yok musun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Ekrana dikkatli bakip uslu bir cocuk olursaniz sirin baba'yi gorebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ahauhah cok basarılıymış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Deli oy verdirdim, bi ödül istiyorum artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Microsoft'ta calisip Microsoft'un partisine gidemiyorum ne aci. Nazli o 20 milyarin biraziyle ucak bileti alir misin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 O yeee tamamdır nazlı.. 1 kg çekirdekle ekran basında elim oylamada gözüm sende sabaha kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Varım diyor. Kayna selam da geldi neyse ben pes oynamaya kaçıyom altta açık görev dedi mi damlıcam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Selam da söylendi artık yapacak bişey yok kazanacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 HocaEfendi said: O yeee tamamdır nazlı.. 1 kg çekirdekle ekran basında elim oylamada gözüm sende sabaha kadar :D Şu dursun şurda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 nazlı temayı yeşil yap, yakışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ya uyku geldiyse yatın ben hiç hayır diemem hemen yatarım normalde sizi de tutmiim ama çok sedtek verdiniz çok güzel geçti son günüm çıkınca parti olucak ciddiyim o konuda bekleriiz dur ben birine msj atim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar