wraog Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Cok hoşuma gitti.Hatta sonunda gözlerimden yaş gelecekti neredeyse.Başka izleyen var mı?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 aaaaaaaaaahhhhh nasıl unuttuuuuuuuuummm!!! tekrarı filan varsa ne zamandır bilen var mı? dil öğrenimi için olan basitleştirilmiş basımını okumuştum, çok beğenmiştim. reklamını gördüm ama tümüyle çıkmış aklımdan.. :hmm:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Valla bu haftasonu olanı tekrarıydı zaten :( İlk gösterimi geçen haftaydı. Aslında bu orjinali değil...yeniden çekimi.Hatta 4 bölüm halindeydi ama TV-8deki abilerimiz 2şer 2 şer sundular,cumartesi-pazar. Sanırım-inşallah-önümüzdeki haftasonu yeniden gösterirler. ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 olaaaaaamazzzzzzzzz,reklamını gördmü cumartesi pazar diyodu gelecek hafta sandım mal gibi.aaaaaaaaaarrrrrrggggggggghhhhhhhhhh!!!!!!!!!!![signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bu sanırım ? hmm o zaman ben de üzüldüm kaçırdığıma. bu arada yine aynı romandan bu da var..[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Valla hayat1mda beni en çok etkileyen filmlerden biri. Valla sonlarina dogru baya insan kötü oluyor. Bir de o askerlerin kendi sehirlerini o halde görmesi fln baya etkileyici film. Armand Assante'nin oynadigi versiyonunun kamera arkasini izlemistim çok degisik bir teknikle karakterler çekilmis. Bir anda karakter dururken kamera açisi degisio ama bilindik bisi deildi oyuncular baya zorlanmislar. Bide filmdeki avusturalyali fizikçi ferrarisi olan ayni lisedeki fizik hocama benziyordu o da avusturalyaliydi. Hatta git izle demistim gülmüstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar