Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 |Joker| said: eğer banlanmayacaksam söylerdim. yeni moda üstü örtülü hakaret anlaşılan, yörünge dışına gönderilen yüzlerce zıpırdan ders alınmış galiba sonunda. fazla zorlamamak lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 harbiden ya beleşe satılmışlık yapıyoruz. biri söylese de nerden alıyoruz paraları, gidip alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Özelden veririm bilgiyi size aldığım yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 para değilde bimden alışverişi kuponu veriyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Birkaç şehit haberi çıksın da görelim bu arkadaşların tepkisini ve forumda bulunan başka arkadaşlarımızın tepkilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thenumberse7en Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Goarth said: Birkaç şehit haberi çıksın da görelim bu arkadaşların tepkisini ve forumda bulunan başka arkadaşlarımızın tepkilerini namaza da duruyor musun şehit haberi çıksın diye? internette , forumlarda,sözlüklerde çok densizlik gördüm de bu kadarını görmemiştim. /demagoji off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Viktor said: alp er tunga aslinda olmemis medyadan gizleniyor yakinda gelip darbe yapicakmis taraf gazetesinin yalancisiyim, ellerinde cok gizli belgeler varmis AAHUAHUAHAUHAUAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 konu geyik de olsa 2 yazı var beğendiğim yılmaz özdilden http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12729059.asp?yazarid=249&gid=61 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12738287.asp?yazarid=249 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 mardox said: konu geyik de olsa 2 yazı var beğendiğim yılmaz özdilden http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12729059.asp?yazarid=249&gid=61 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12738287.asp?yazarid=249 süpermiş ikinci yazı .. ırkçımıyım acaba ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Goarth said: Birkaç şehit haberi çıksın da görelim bu arkadaşların tepkisini ve forumda bulunan başka arkadaşlarımızın tepkilerini Rezil bir mesaj , uzun bir yorum yapmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 niye kızıyorsunuz ki adama, olmayacağının garantisini verebiliyor musunuz? felaket tellallığı, şeytanın avukatlığı, dobra konuşmak ne zamandan beri kabahat oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Gol yiyinde , bakalım nasıl .öt olacaksınız demek ile , şehit haberi çıksında görecem ben sizi demek arasında büyük farklar var. Vatan millet sakarya derken , .okunu çıkarmamak lazım. Birşeyi ummak , temenni etmek dobra konuşmak falan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 adam ummuş mu peki? olabilecek bir olay üzerinden konuşuyor. ki olacak da, teröristle masaya oturuyorsun, dediklerini beğenmezse ne olacağını zannediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sg-1 Bugünlerde avukatlık ve maydonozlukta kendini aşmış durumdasın. Sen adamın hangi düşünce ile söylediğini nereden biliyorsun? Buraya yazdığı üsluptan yansıyan o ve çirkin. Adama kızarım kızmam. Basit bir konu değil , şehit verilmesi çocuk oyuncağı da değil. Böyle konularda konuşulurken bir öngörüyü istek ve temenni gibi sunmak hiç de doğru değil. Senin annen ölünce ben seni görürüm demek gibi birşey. Kısaca ÇİRKİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sg-1 said: adam ummuş mu peki? olabilecek bir olay üzerinden konuşuyor. ki olacak da, teröristle masaya oturuyorsun, dediklerini beğenmezse ne olacağını zannediyorsun? aynısı bizim içinde gecerli değilmi. "Nasısla teroristle devlet muhattap olmaz, he deriz kafalarına sıkarız" derlerse nolcak demiyomu pkk? ayrıca olursada, gider doveriz kandili, sonra daya aspirini daya aspirini, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Horizon said: sg-1 Bugünlerde avukatlık ve maydonozlukta kendini aşmış durumdasın. Sen adamın hangi düşünce ile söylediğini nereden biliyorsun? Buraya yazdığı üsluptan yansıyan o ve çirkin. Adama kızarım kızmam. Basit bir konu değil , şehit verilmesi çocuk oyuncağı da değil. Böyle konularda konuşulurken bir öngörüyü istek ve temenni gibi sunmak hiç de doğru değil. Senin annen ölünce ben seni görürüm demek gibi birşey. Kısaca ÇİRKİN. niye kişisele çevirdin ki sen olayı yine? adamın ne düşündüğünü bilemem, yazısından anladığımı söylüyorum. adamın söylediğinden gocunuyorsan senin sorunun. verdiğin örnekle de alakası yok durumun, bana kızıyorsunuz ama kendiniz ajitasyondan geri durmuyorsunuz. doğru örnek şöyle olabilirdi: "senin annen de ölünce başkalarının ölmüş annelerini hiçe sayıp anne katillerini coşkuyla karşılayanlara bakışını görürüm" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Cuce said: aynısı bizim içinde gecerli değilmi. "Nasısla teroristle devlet muhattap olmaz, he deriz kafalarına sıkarız" derlerse nolcak demiyomu pkk? ayrıca olursada, gider doveriz kandili, sonra daya aspirini daya aspirini, oh mis. dediğini zannetmiyorum, terörist bir örgütten bahsediyoruz, kimseye hesap vermek zorunda değil, tek kişiyle bile istediği infiali yaratabilir. kaldı ki öyle düşünse şimdiye kadar çoktan tırsıp inerdi dağdan. sense meşru bir devletin meşru ordususun, yaptığın hareketi halkına izah edebilmek durumundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Goarth said: Birkaç şehit haberi çıksın da görelim bu arkadaşların tepkisini ve forumda bulunan başka arkadaşlarımızın tepkilerini umudunu sehit haberine baglayanlar vatansever oluyor iste :) ilginc bir ulkedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Jadelith said: Goarth said: Birkaç şehit haberi çıksın da görelim bu arkadaşların tepkisini ve forumda bulunan başka arkadaşlarımızın tepkilerini umudunu sehit haberine baglayanlar vatansever oluyor iste :) ilginc bir ulkedeyiz Sen şimdi ajitasyon yapmış oldun ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 umudunu apoya bağlayanlar var bi de, "elma dersem inin, armut dersem inmeyin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Cuce said: sg-1 said: adam ummuş mu peki? olabilecek bir olay üzerinden konuşuyor. ki olacak da, teröristle masaya oturuyorsun, dediklerini beğenmezse ne olacağını zannediyorsun? aynısı bizim içinde gecerli değilmi. "Nasısla teroristle devlet muhattap olmaz, he deriz kafalarına sıkarız" derlerse nolcak demiyomu pkk? ayrıca olursada, gider doveriz kandili, sonra daya aspirini daya aspirini, oh mis. PKK'yı muhatap alan hükümetin kimden destek aldığı belli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 milli peen için şehit verilmesini isteyen çok gördüm de, kendi şahsi e-peen'i için şehit verilmesini isteyen bambaşka bir olaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yeni şehit haberlerinin gelmesini bekleyen birkaç kesim daha hayal ediyorum: silah satmaktan ekmek yiyenler uyuşturucu trafiğinden ekmek yiyenler daha dolaylı yollardan terör varlığından ekmek yiyenler terör örgütünün iskelet yapısının bizzat kendisi ... bir biçimde terör örgütünün varlığının, etkinliğinin azalmamasının yolunun, gelecek yeni şehit haberlerinden geçeceğinin farkında olanlar zaten şu an boş durmuyorlardır. eminim ki askeriye de bunun gayet farkındadır ve tedbirleri artırmıştır. bu hamle terörü bitirir demiyorum ama şunu çok iyi görebiliyorum: istisnasız herkesin "bu uygulamalar terörü sonlandırır" diyebileceği bir hareket bile olsa, terörün bitmesini istemeyenlerin yapacağı ilk şey hala sadık olanlarla yeni eylemler yaparak işi baltalamaya çalışmak olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 dağılın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thenumberse7en Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 adam şehit haberi çıksın da görelim diyor, diğeri "nolmuş olmucak şeymi" diyor. al birini vur ötekine. özdil style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar