Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kürt sorunundaki gelişmeler üzerine 2 köşe yazısı.

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

sg-1

Bugünlerde avukatlık ve maydonozlukta kendini aşmış durumdasın. Sen adamın hangi düşünce ile söylediğini nereden biliyorsun? Buraya yazdığı üsluptan yansıyan o ve çirkin. Adama kızarım kızmam.

Basit bir konu değil , şehit verilmesi çocuk oyuncağı da değil. Böyle konularda konuşulurken bir öngörüyü istek ve temenni gibi sunmak hiç de doğru değil. Senin annen ölünce ben seni görürüm demek gibi birşey.

Kısaca ÇİRKİN.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

adam ummuş mu peki?

olabilecek bir olay üzerinden konuşuyor.

ki olacak da,

teröristle masaya oturuyorsun, dediklerini beğenmezse ne olacağını zannediyorsun?

aynısı bizim içinde gecerli değilmi. "Nasısla teroristle devlet muhattap olmaz, he deriz kafalarına sıkarız" derlerse nolcak demiyomu pkk?

ayrıca olursada, gider doveriz kandili, sonra daya aspirini daya aspirini, oh mis.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

sg-1

Bugünlerde avukatlık ve maydonozlukta kendini aşmış durumdasın. Sen adamın hangi düşünce ile söylediğini nereden biliyorsun? Buraya yazdığı üsluptan yansıyan o ve çirkin. Adama kızarım kızmam.

Basit bir konu değil , şehit verilmesi çocuk oyuncağı da değil. Böyle konularda konuşulurken bir öngörüyü istek ve temenni gibi sunmak hiç de doğru değil. Senin annen ölünce ben seni görürüm demek gibi birşey.

Kısaca ÇİRKİN.

niye kişisele çevirdin ki sen olayı yine?

adamın ne düşündüğünü bilemem, yazısından anladığımı söylüyorum.

adamın söylediğinden gocunuyorsan senin sorunun.
verdiğin örnekle de alakası yok durumun, bana kızıyorsunuz ama kendiniz ajitasyondan geri durmuyorsunuz.
doğru örnek şöyle olabilirdi:
"senin annen de ölünce başkalarının ölmüş annelerini hiçe sayıp anne katillerini coşkuyla karşılayanlara bakışını görürüm"
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

aynısı bizim içinde gecerli değilmi. "Nasısla teroristle devlet muhattap olmaz, he deriz kafalarına sıkarız" derlerse nolcak demiyomu pkk?

ayrıca olursada, gider doveriz kandili, sonra daya aspirini daya aspirini, oh mis.

dediğini zannetmiyorum, terörist bir örgütten bahsediyoruz, kimseye hesap vermek zorunda değil, tek kişiyle bile istediği infiali yaratabilir. kaldı ki öyle düşünse şimdiye kadar çoktan tırsıp inerdi dağdan.

sense meşru bir devletin meşru ordususun, yaptığın hareketi halkına izah edebilmek durumundasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

sg-1 said:

adam ummuş mu peki?

olabilecek bir olay üzerinden konuşuyor.

ki olacak da,

teröristle masaya oturuyorsun, dediklerini beğenmezse ne olacağını zannediyorsun?

PKK'yı muhatap alan hükümetin kimden destek aldığı belli gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni şehit haberlerinin gelmesini bekleyen birkaç kesim daha hayal ediyorum:

silah satmaktan ekmek yiyenler
uyuşturucu trafiğinden ekmek yiyenler
daha dolaylı yollardan terör varlığından ekmek yiyenler
terör örgütünün iskelet yapısının bizzat kendisi
...

bir biçimde terör örgütünün varlığının, etkinliğinin azalmamasının yolunun, gelecek yeni şehit haberlerinden geçeceğinin farkında olanlar zaten şu an boş durmuyorlardır. eminim ki askeriye de bunun gayet farkındadır ve tedbirleri artırmıştır.

bu hamle terörü bitirir demiyorum ama şunu çok iyi görebiliyorum: istisnasız herkesin "bu uygulamalar terörü sonlandırır" diyebileceği bir hareket bile olsa, terörün bitmesini istemeyenlerin yapacağı ilk şey hala sadık olanlarla yeni eylemler yaparak işi baltalamaya çalışmak olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...