Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Geçen hafta tek gün maç verdiler, bu hafta da salı günü maçını vermiyorlar. Neyin peşindeler anlamıyorum ki ? Dsmarttan veriyorlar mı bugünki maçları ? İnadına Dsmart ve Digiturk almayan biri olarak bir şampiyonlar ligi keyfimiz vardı onun da içine ettin Doğan Enterprise, eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 2 maç anlaşması var beşiktaşın grubu olduğu için cska maçınıda canlı veriyor. maç sayısı azalmadı verdiği yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Abi daha önce de böyle miydi bu ? Ben hiç öyle hatırlamıyorum ? Manchester CSKA maçından güzel maç mı yok. Komik adamlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 şampiyonlar ligi maçlarını d-smart aldı ama türk takımlarının mücadelesini star vericek. ha sana kalkıp bi güzellik daha yapıyo beşiktaşın grubundaki diğer takımların maçınıda veriyo ama sen hala mızmızlanıyosun verme gibi bi lüksü yok o maçı. sadece beşiktaş maçını vericek normalde. d-smartla anlaşırsa veriyo bazende işte barca - inter gibi maçları falan. fakirmisiniz gidin d-smart alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 d-smart'la anlaşırsa nasıl ya? :S star dediğin şey zaten d-smart ile aynı şey. ben de 2 maç kuralı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kermit said: şampiyonlar ligi maçlarını d-smart aldı ama türk takımlarının mücadelesini star vericek. ha sana kalkıp bi güzellik daha yapıyo beşiktaşın grubundaki diğer takımların maçınıda veriyo ama sen hala mızmızlanıyosun verme gibi bi lüksü yok o maçı. sadece beşiktaş maçını vericek normalde. d-smartla anlaşırsa veriyo bazende işte barca - inter gibi maçları falan. fakirmisiniz gidin d-smart alın. fakirim, çok zenginsen bağlat bana bi dsmart baps bu arada şampiyonlar ligi maçları şifreden yayınlanamıyorum bildiğin kadarıyla sadece. yasak olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 çalış seninde olsun dilenme elin ayağın tutuyosa git çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 el ayakta iş yokta telepatik güçlerim var. misal el kullanmadan post atıyorum foruma. im awesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 iddaa bayiinde çalışıyorum, bütün maçları izliyorum ben. fakirler. demek isterdim. doğan işin bokunu çıkarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Arkadaşım salı günü ve çarşamba günü maç olacak banane kıçıkırık cska manchester maçından bugün ne yapıcaz biz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Fakir değilim allaha şükür de vermek istemiyorum para doğana. Lig şampiyonlar ligi uefa hepsini doğan alsa yine almam dsmart. Ayrıca Dsmart yayın akışında göremedim ben ŞL maçı bugün ? Reklam falan da yoktu. Rusya takımı olmasaydı grupta yapamazdı böyle birşeyi. Saat farkından dolayı verebiliyor aynı gruptan 2 maçı aynı gün. Ruslar GTFO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Bu arada Rangers maçı inanılmaz oluyor.Atılan 5 golün 3 ünü kendi kalesine atmış adamlar (:D kaçan penaltı falan da var..kabiliyetsiz adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Barca maçı Rustavi-1 kanalı veriyor,yetişin uyduda var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 abi teknik direktor iman gucu dua ede ede aldi maci hauaha son dakka adami gosterdi dua ederken ayni saniye korner kullandi barca top direkten dondu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 cok guzel bi mac gunu aldu ama ya son dakka golleri ilk dakka golleri :) cok supriz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 O değilde gökdeniz nou camp'ı susturdu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Arsenal,Rangers,Inter sözüm size İddaa'ya mı çalışıyorsunuz nan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 guardiola istifa! rubin gibi bir takıma kendi sahasında tek forvet çıkıyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ya gerçekten şu maçta toure gibi adam oynuyor. kardeşim 72'de 1-2 olmuş maç, çıkar toure'yi al bi tane forvet, topu şişir, sıkıştır bi tane gol. yok sistemden taviz vermeyecek. yazıklar olsun. türkiye milli takımında bile oynamayan adam böyle susturur koskoca nou camp'ı. yazıklar olsun laporta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 B planı yok, yapacak bşi de yok o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 İBRAHİMOVİC'E VERİLEN 50 MİLYON EURONUN HESABINI NASIL VERECEKSİN EY LAPORTA!!!!1 HALA SİNİRLİYİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sorun benim salaklığımda lyonu yaz sevillayı yaz maç eklemek için git barcayı yaz ondan sonra patla. ne güzel 1600 almak vardı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bırak abi ya koskoca barça bırak b'yi e planı bile olucak. gerekirse rıdvan dilmen gelsin. şu takımın haline bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ya özetleri göstermiceklermii neyse basladı göstericeklermiş =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar