ajmet Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Yaklaşık 4 ay kadar önce aldığım playstation 2 mi yeniden Xbox almaya karar verdiğim için satıyorum.Cihazı ben yaklaşık 4 ay kadar önce bir arkadaşımdan aldım oda 1 yılı aşkın bir süredir kullanıyordu.Cihazın dış görünümünde kullanımdan kaynaklanan yıpranmalar var fakat cd okumasında ben en ufak bir tekleme yaşamadım.Birde arkadaşım cihaza çip taktırmak için götürdüğünde cihazın altına kocaman bir şekilde ismini yazmışlar nazar boncuğu gibi duruyor oda.Cihaz çiplidir.Kopya oyunları çalıştırıyor.Cihazla beraber 2 adet kol 1 adet 8 mb memory card ve guitar hero oyunlarını oynayabilmek için gitarını da vereceğim.Ayrıca alan arkadaşa ek olarak ben kendi kaydettiğim 36 adet oyun ve 26 adet dvd film vereceğim.Film ve oyun listesini isteyen arkadaşa mesaj atabilirim.İstetiğim fiyat 220 TL sorularınıza en kısa sürede cevap vermeye çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kolonya falan deneyip çıkarmaya çalış bence yazıyı. en azından alıcı bulman açısından daha iyi olur =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oha, o ne ya. adam bildiğin HASAN yazmış. Neyse hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 220 çok, 1 yıl olacak 150 ye satmıştım 2 kol, oyun, mcard vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 aa benimde adım hasan, ben alıyım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 DoruK said: 220 çok, 1 yıl olacak 150 ye satmıştım 2 kol, oyun, mcard vs. Sadece gitara 95 verdim yeni aldım onu. bu arada 200 oldu fiyat xbox buldum acil satmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Gitar ile gayet makul bi fiyat. Ama istersen gitarı ayrı satma imkanınıs öyle çünkü şu haliyle bi ps2 için çok diyenler olacaktır. Alttaki yazı ise kesin gitmeli yoksa çook uğraşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 iyide alttaki yazıyla alıp veremediğiniz ne anlamadım ters mi koyuyosunuz siz bu mereti ? gözükmeyecek nede olsa. o yazı orda durunca oyun kalitesimi düşücek nolcak. bide fiyat 200 az bile gitar ile beraber söylemeden geçmeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yazıyı kötü kalite asetatlı kalemle yazmışlar. sonuç olarak organik kimya gören insanlarca aseton-tiner-hatta bol alkollü kolonya gibi incelticilerle temizlenebileceğini biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Kolonya ile de denedim ama nafile:) çıkmadı. Ayrı ayrı soran arkadaşlar için fiyatları cihaz+oyunlar+2kol+memorycard+filmler 140 TL gitar + guitar hero oyun serisi 60 TL olarak düşünebilirler.sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım. saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shearer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 gitarin altinda yazmiyo dimi soyadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yok gitar temiz onu ben almistim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bu cihazların ekonomik ömrü kaç sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 shearer said: gitarin altinda yazmiyo dimi soyadin? sdsadasdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ikiside satildi tesekkurler tum ilgilenen arkadaslara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar