DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 fifaboilar gelir fifa der. pesboilar gelir pes der. kendin karar vereceksin. bence pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 karar veremedin ikiside güzel geliyosa ucuz olanı al abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 abi hakem ÇOK kötü. adamlar pat küt arkadan kayıp indiriyolar forvetlerimi, devam diyo. sadece press yaparak sarı kart görüyorum. en ufak şeylerde düdük çalıyo ve topu rakibe veriyo. lan herkeste mi böyle bana mı gıcık oluyo bu hakemler. çok kötü küfürler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 deeper said: fifa 10 mu bu mu ya ps3te ikisini de oynadım bi türlü karar veremedim !? bence ikisinde de pes ama pcde fifa zaten farklı oyun, pcde her türlü pes konsolda tartışılır ama ben tartışmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 FromTheHell said: abi hakem ÇOK kötü. adamlar pat küt arkadan kayıp indiriyolar forvetlerimi, devam diyo. sadece press yaparak sarı kart görüyorum. en ufak şeylerde düdük çalıyo ve topu rakibe veriyo. lan herkeste mi böyle bana mı gıcık oluyo bu hakemler. çok kötü küfürler falan Bende de aynen öyle.Gerçekten rezalet. Bir de sahanın ortasında kesinlikle adam geçemiyorum,topu bir saniyede alıyorlar.Kanatlardan sürebiliyorum anca topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 hakem ilk yarıyı ve maçı çok saçma yerlerde bitirebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 pes 10 çıkmadan önce fifaya bi gaz verdi millet o yüzden aklım karıştı, yoksa bence de pes aslında yani bi çizgisi var oyunun tarz olarak eskiden beri. pes alınacak heralde yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 abi bilgisayarda fifa rezalet. pes de çok kötü. ikisini de alma. fifa oynarsan bişey anlamazsın, pesin şu halinden sonra çok denedim de yetemedim ben fifaya. peste de saç baş yolarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Dartanian said: Ya bişey sorucam bu master ligde ben niye transfer yapamıyorum sinirim bozuldu LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 aga ben gol bile atamıyorum adam akıllı. transfer olayını denemedim bile yani. transfer freq. ayarını kurcala ama. etkisi vardı onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Abi hiç transfer ücretini falan değiştiremiyorum kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ahanda valla ettim bi tane oyuncu transfer asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 dufrasne said: hakem ilk yarıyı ve maçı çok saçma yerlerde bitirebiliyor. ceza sahası çizgisinin üstündeydim şut çekmeye heveslendim zart diye bitirdi çok saçmalıyor hakem resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 hala da bu oyuna vakit harcıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 şampiyonlar ligi grupta sivasspor ve beşiktaşın eşleşmiş olduğunu görmek beni dağıttı açıkçası. o ne lan öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Kane&Lynch said: dufrasne said: hakem ilk yarıyı ve maçı çok saçma yerlerde bitirebiliyor. ceza sahası çizgisinin üstündeydim şut çekmeye heveslendim zart diye bitirdi çok saçmalıyor hakem resmen.. AHAHADALHDLA hakem efsane gerçekten, geçen arkadaşla oynarken maç 2-2, kornerden dönen topdan kontraya çıkıyorum, ortasahada bir adamı geçtim, 3e 3 kalmışız, ortasaha yuvarlağını geçer geçmez adam çat diye bitirdi maçı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 3. seviyede çok kolay oyun ve hiç zevk vermiyor, 4. seviye baya iyi geldi, ama onda da Chelsea ile deplasmanda 4-4 berabere kaldım ama Göteborga gol bile atamadım (takımım Sevilla) bu bana baya garip geldi, dandik takımlar gereksiz buff mı alıyor acaba 4'te?? Ayrıca hızlı tek pas, duvar pası gibi olaylar da baya zor oluyor, pas tepkime süresinden dolayı sanırım. Ama Pcde başka futbol oyunu olmadığından kötünün iyisi deyip oynuyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 O senin oyunun yada karşı takımın taktiğiyle ilgili olabilir, örneğin sivasspor'a şampiyonlar ligi'nde gol atmakta çok zorlandım ama liverpool'a pata pata attım :) Gerçi top player'da oynuyorum ama seviyeler arasında böyle bir fark olacağını sanmıorum PS: Becoma a Legend mod'a hiç mi bir şey eklemez insan yaa sinir oldum :( Az bişi ekleseler çok güzel mod olcak yine fıs kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bunu hamachi ile oynamanın bir yolunu söyleyene yüz bin lira veriyorum. soru şeklinde başlık açacaktım nereye açacağımı bilemedim. bilgisayar oyunları altına mı açayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 dandik takımlara dk 60tan önce falan gol atamıyorum ben doğru düzgün. savunma yapıyolar bayaa sağlam şekilde, 60-70 arası oyuncu değişikliği yapıp daha ofansif oynamaya başlıyolar atabilirsem 1,2 gol atıyorum alıyorum maçı. bazen de defansif oynarken gol bulup maça yatıyolar. çeviremiyorum çok kötü oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Gutshot said: bunu hamachi ile oynamanın bir yolunu söyleyene yüz bin lira veriyorum. soru şeklinde başlık açacaktım nereye açacağımı bilemedim. bilgisayar oyunları altına mı açayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 2009'da çok uğraşmak gerekiyordu, oyunun lan desteği bile yok bildiğin gibi. en temizi orj almak netten oynamak istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yaması çıkacak bekle, sonra lig açarız zaten patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 $ey cok ilginc, boyle ben liverppol um kar$ima barcayi aliyorum top playerda, ilk maci yendim mi, sonra bi gaza geliyo computer, sonraki 3 mac yattara, boyle messi, mesihle$iyo felan. bi de iyi adamlarla gol atmak cok kolay lan bunda, her $ut ya direk ya gol. boyle dandik takimlarla oynamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 yahu random takım seçiyorum, rakip chelsea seçiyorum, maçları x-0 kazanıyorum, x<=2. gol yemedim ulan. napoli aldım tottenham aldım chievo aldım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar