Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 rezalet olmuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ulan konami statlı kramponla ugraşacagına azıcık adam etseydin ya şu key latency olayını..koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 e koşma x pas değişmiyo da tuşlar quazimodo gibi oynuyorum edit: replace team ne ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 settingsten ayarla abi? BU ARADA ML'DE TAKIM YARATMA YOK CİNAYET RADDESİNE VARMAK ÜZEREYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ilk gözüme batan oyunun 2009da göre daha yavaş olması oldu çok rahatsız etti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 abi ögleden sonra 4'ten beri oynuyorum, ilk başta süper küfür ediyordum da artık alıştım baya, hoşuma gitmeye başladı böyle olması. bilemiyorum konami isabetli bir şeyler yapmış olabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 settingsden denedim zaten traininge girip orda aramadım ayrıca nasıl pas istiyoruz bulamadım ne beceriksizim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 tuşuna denk gelen tuşla pas istiyorsun gwindon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Oyun berbat olmuş Diehard PES fanıydım ama bu kadar yapışık, iğrenç kontroller, topsuz alandaki berbat hareket ve inanılmaz YAVAŞ hareketlere daha fazla dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 valla become a legend modu baya gelişmiş ben beğendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skater Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 çok güzel bir oyun çok beğendim grafikler uçuyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kurdum oynadım şimdi. Gözüme çarpan bikaç şey var. Birincisi, oyunun görüntü gerçekçiliği daha da iyi bi seviyeye gelmiş. İkili mücadelelerdeki, karambollerdeki durumlar, gol olduğunda topun ağlardaki hareketi, ağların hareketi, direkten gelen sese kadar(daha önceki sürümlerde var mıydı bilmiyorum bu ses farketmedim) görsellik iyileşmiş farkedilir derecede. Oyunun oynanma gerçekçiliği de artmış, ara paslar olsun (2009 da arapasların %99u hedefini buluyordu abi) , kısa paslar, şutlar falan. Özellikle dikkatimi çekti, çaprazlardan falan güzel vurduğunuzda kaleci öyle panter misali hamleler yapamıyor. Önceki sürümlerde sinir olurdum ben ona. Üçüncüsü, dikkatimi en çok çeken şey, hani çaprazdan falan kaleye inip pas çıkarırdık ya orta-geriye, yağlardık rahatça, ı-ıh yemiyor her zaman artık. Kaleci iyi hamleler yapıyor. En beğendiğim şey bu oldu. Karamboller harika olmuş, kornerden dönen topta falan oluşan karambollerden acayip keyif aldım, adrenalin oldu lan resmen. Ben beğendim, tuşlar da ayarlanıyor gayet, 9/10 verebilirim pes klasmanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 nasıl ayarladın ya ana menüden settingse giriyorum hangi tuşu değiştirmek istiyosam entera basıyorum mesela sonra e ye basıyorum hiçbişey değişmiyor ayrıca 2. sezona geldim focus point hala 0 hey allaam sadece azaltıp hangisine ağırlık vermek istiyosak ona göre mi ayarlıyoruz bunu? yani ek point gelmiyo heralde sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ek focus point gelmiyor. en başta hepsinde 2 ile başlıyor istersen bir yerden kısıp diğer başka tarafa ekleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abi bu sorunu yaşayan yok mu başka? 1650x1080(di sanırım çözünürlük) de oynayınca takılmalar falan oluyo salak salak.oyunun menüsünde bile bazen donuyo alt tab yapınca tekrardan düzeliyo. become a legend modunda takılma sıfır, manuyu aldım 3-5 maç yaptım takılma sıfır. ama gs falan alınca resmen fps düşüyo gibi, hatta bazen kitlenir gibi olup 3-5saniye sonra devam ediyo oyun. ekran kartım hd4850, yeterli diye düşünüyorum bu oyun için. bide oyunda ss falan alamıyorum ben, simsiyah çıkıyo. CCC'den mi bi kaç ayar yapmam gerekiyo ki bilemedim de. HALP PLAX?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abi ekran kartım dandik 9400GT işte, ben full ayarlarda oynuyorum, nedir anlamadım çok özür dilerim. bu arada oynadıkça sevmeye başladım lan oyunu, ciddi anlamda tek kötü yanı kalecilerin mal olması kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Become a Legend modunu deneyen oldu mu. Ne yenilikler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Valla pek bir yenilik yok, bir player card olayı var işte, manager rating şeyi var, onun dışında ML'ye yaptıkları gibi groundbreaking yenilikler yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 FromTheHell said: abi bu sorunu yaşayan yok mu başka? 1650x1080(di sanırım çözünürlük) de oynayınca takılmalar falan oluyo salak salak.oyunun menüsünde bile bazen donuyo alt tab yapınca tekrardan düzeliyo. become a legend modunda takılma sıfır, manuyu aldım 3-5 maç yaptım takılma sıfır. ama gs falan alınca resmen fps düşüyo gibi, hatta bazen kitlenir gibi olup 3-5saniye sonra devam ediyo oyun. ekran kartım hd4850, yeterli diye düşünüyorum bu oyun için. bide oyunda ss falan alamıyorum ben, simsiyah çıkıyo. CCC'den mi bi kaç ayar yapmam gerekiyo ki bilemedim de. HALP PLAX?! 4850 çok bile bu oyun için bende HIS 4830 var driver olarak 9.9 kullanıyorum (ccc yüklü degil sadece driver kurdum) hiç bi problem yaşamıorum kitlenme/fps düşmesi fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben hd3850 ile full açıyorum valla 1920*1080 4850 ile sorun olması çok saçma, bug falan vardır ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 oyun bana mı çok hızlı geliyor yoksa hızlı mı harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 gecen seneki oyunda da cok hızlı gelmisti ilk yukleyince. sonra ayarlardan frame skip miydi ne ona benzer bisi vardı, kaldırınca ya da aktif edince normale donuyodu hız. aynı sey mi senin bahsettigin bilemicem ama olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Ben oyunu cok begendim hele karambol anlari ciddi keyif katmis oyuna. Ama onundeki topa kosmayan takim arkadaslarin oluyo sen arkadan kosuyosun yada oyuncu degistirip onu secip gidiosun o biraz ilginc geldi onceden oyle degildi en azindan auto select daha aktifti oyun icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 "deja cyrano" said: abi ögleden sonra 4'ten beri oynuyorum, ilk başta süper küfür ediyordum da artık alıştım baya, hoşuma gitmeye başladı böyle olması. bilemiyorum konami isabetli bir şeyler yapmış olabilir sanırım. her pes serisinde aynen bende böyle düşünüyorum alıştıkça göze daha hoş gelmeye başlıyor ilk demoyu oynadığımda lanet etmiştim şu an çok zevkli oynaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Be a legendda hala sağ açık solda oynatılıyorsa, dmcyken gidip de adam beni çakma ronaldinhoyaya dönüştürmeye çalışıyorsa, ne olursa olsun her maçta 70+da oyundan alıyorsa yine almıcam oyunu, biri oynasın yazsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar