Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pro Evolution Soccer 2010

deja cyrano

Öne çıkan mesajlar

Kurdum oynadım şimdi. Gözüme çarpan bikaç şey var.

Birincisi, oyunun görüntü gerçekçiliği daha da iyi bi seviyeye gelmiş. İkili mücadelelerdeki, karambollerdeki durumlar, gol olduğunda topun ağlardaki hareketi, ağların hareketi, direkten gelen sese kadar(daha önceki sürümlerde var mıydı bilmiyorum bu ses farketmedim) görsellik iyileşmiş farkedilir derecede.

Oyunun oynanma gerçekçiliği de artmış, ara paslar olsun (2009 da arapasların %99u hedefini buluyordu abi) , kısa paslar, şutlar falan. Özellikle dikkatimi çekti, çaprazlardan falan güzel vurduğunuzda kaleci öyle panter misali hamleler yapamıyor. Önceki sürümlerde sinir olurdum ben ona.

Üçüncüsü, dikkatimi en çok çeken şey, hani çaprazdan falan kaleye inip pas çıkarırdık ya orta-geriye, yağlardık rahatça, ı-ıh yemiyor her zaman artık. Kaleci iyi hamleler yapıyor. En beğendiğim şey bu oldu.

Karamboller harika olmuş, kornerden dönen topta falan oluşan karambollerden acayip keyif aldım, adrenalin oldu lan resmen.

Ben beğendim, tuşlar da ayarlanıyor gayet, 9/10 verebilirim pes klasmanında.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl ayarladın ya ana menüden settingse giriyorum hangi tuşu değiştirmek istiyosam entera basıyorum mesela sonra e ye basıyorum hiçbişey değişmiyor
ayrıca 2. sezona geldim focus point hala 0 hey allaam sadece azaltıp hangisine ağırlık vermek istiyosak ona göre mi ayarlıyoruz bunu? yani ek point gelmiyo heralde sanırsam
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu sorunu yaşayan yok mu başka?
1650x1080(di sanırım çözünürlük) de oynayınca takılmalar falan oluyo salak salak.oyunun menüsünde bile bazen donuyo alt tab yapınca tekrardan düzeliyo. become a legend modunda takılma sıfır, manuyu aldım 3-5 maç yaptım takılma sıfır. ama gs falan alınca resmen fps düşüyo gibi, hatta bazen kitlenir gibi olup 3-5saniye sonra devam ediyo oyun.

ekran kartım hd4850, yeterli diye düşünüyorum bu oyun için. bide oyunda ss falan alamıyorum ben, simsiyah çıkıyo. CCC'den mi bi kaç ayar yapmam gerekiyo ki bilemedim de.
HALP PLAX?!
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

abi bu sorunu yaşayan yok mu başka?
1650x1080(di sanırım çözünürlük) de oynayınca takılmalar falan oluyo salak salak.oyunun menüsünde bile bazen donuyo alt tab yapınca tekrardan düzeliyo. become a legend modunda takılma sıfır, manuyu aldım 3-5 maç yaptım takılma sıfır. ama gs falan alınca resmen fps düşüyo gibi, hatta bazen kitlenir gibi olup 3-5saniye sonra devam ediyo oyun.

ekran kartım hd4850, yeterli diye düşünüyorum bu oyun için. bide oyunda ss falan alamıyorum ben, simsiyah çıkıyo. CCC'den mi bi kaç ayar yapmam gerekiyo ki bilemedim de.
HALP PLAX?!

4850 çok bile bu oyun için
bende HIS 4830 var driver olarak 9.9 kullanıyorum (ccc yüklü degil sadece driver kurdum) hiç bi problem yaşamıorum kitlenme/fps düşmesi fln
Sosyal ağlarda paylaş

"deja cyrano" said:

abi ögleden sonra 4'ten beri oynuyorum, ilk başta süper küfür ediyordum da artık alıştım baya, hoşuma gitmeye başladı böyle olması.

bilemiyorum konami isabetli bir şeyler yapmış olabilir sanırım.

her pes serisinde aynen bende böyle düşünüyorum alıştıkça göze daha hoş gelmeye başlıyor ilk demoyu oynadığımda lanet etmiştim şu an çok zevkli oynaması
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...