Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

150 kişilik bi grup daha geliyormuş (pkk)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Catismaya girmemis teroristi alintilayip suca bulasmamis terorist yoktur diye beni elestirmek de iyi olmus. Terorist olcam diye daga cikarsan bence de suclu olman gerekir, suc kaydin olmasi gerekir vs ama bu uygulama bir suredir var, teroristler teslim olsun da ihbarci olsunlar diye.

Bir de kisisel sorunlar om'den plx
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Horizon kavgacı değilim diyorsun ama ama bilerek ama bilmeyerek yorumların ile insanları provoke ediyorsun gibi geldi bana.

gorusleri yuzunden insanlar sinirleniyor sanirsam :) forumda herkes turkiyenin iyiligiicin birseyler soyluyor, fakat bazen gaza geliyor insanlar bence..
Mesaj tarihi:
kişisel sorunu tartışmayı bırakta bak adamların hepsi serbest kalmış. siz hala kişisel cevaplarınızı çeviriyosunuz konuda.
öm atın arkadaşım. troll gibisiniz
Mesaj tarihi:
Sayın horizon

Yazdıklarını okuyup,iç dünyamda değerlendirdim.Yaptığım bu özümseme sonucu senin sg-1 ya da pekaziz için bu tarz yaftalama yaptığın sonucuna varmışım.Bunu yaparken gayet dikkatli davranmama rağmen,dış etkenlerin önceden hesaplanamaz etkileri yüzünden yanılmış olabilirim.(fonda çalan norah jones,hafifletici bir sebeptir.)

Ancak bu iftiraya girmez,çünkü kanıtlanabilecek birşey değildir.Senin insanları böyle damgaladığını ve yazılarına bunu yansıttığını düşünüyorum.Başkası düşünmeyebilir.Bu noktada pekaziz için ırçcı faşik yazsan benim için sorun olmaz.Çünkü sen böyle düşünmektesindir ve bunun yargılamasını yapmak bana düşmez.

İftira olabilmesi için,çalmadığın halde hırsız demem,geçmediğin halde tecavüzcü demem gerekir.Ve bunları yapmadığını bilmem gerekir.

İftiralar konusuna bu noktadan bakıyorum.Bunun aksini düşünüyorsan moderasyona başvurabilirsin.

Bunları forum ortamına taşıma konusuna gelirsek;

Bu forumu çok severim.Ve yıllardır takip ederim.Senin yaşadığın tartışmaların çokluğu hep dikkatimi çekti.

Bu yüzden çekinmeden bu düşüncelerimi yazdım,çünkü artık foruma mal olmuş bir kişiliksin.Özel hayatınla ilgili fotoğraf bulsam anında blogumda yayınlar,foruma topic açar link koyarım.

Ayrıca hayatta çok ciddi olmamak lazım.

Sevgilerimle
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Wispy said:

WATTAFAK ?_?
Nasıl serbest kalırlar ?
Kaçak yurt dışına çıktıkları için yargılanmayacaklar mı ??

Terörist örgüt üyesi olmanın suçu yok herhalde?

Mahmur Kampındaki 12000 kişi de terör örgütü üyesiydi. Yes.
Mesaj tarihi:
100 pkklının daha teslim olmasını bekliyolardı ya.
bu serbest kalma olayından sonra 100 ü bırak hepsi gelir teslim olur.

cidden allah belalarını versin. yazıklar olsun
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Redeagle said:

Wispy said:

WATTAFAK ?_?
Nasıl serbest kalırlar ?

Mülteci mi teslim ediliyor bize yoksa terörist örgüt üyeleri mi teslim oluyor? Karar verebilirseniz iletirsiniz. Çok çevirmeyin lafı haşat olmasın.
Mesaj tarihi:
Şimdi bu Akpnin planıymış.Peki ne alınıp verildi bunlar için?
Pkk ile gizli bir anlaşma imzalamışlar büyük ihtimal.Gelecek olan grubun bile sayısı biliniyor?
Dün dağda insan hayatına sıfır değer vereni topluma bir anda sokmak kadar aptalca önünü görememek nedir.Bunları toplumsal hayata katmak için tek bir önlem bile görmedim.Yani gösterilere bakınca da amacın şehir kadrolarını dağ kadroları ile takviye etmek olduğu net görülüyor.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Hepsinin gelip teslim olması kötü birşey mi ?

serbest bırakılmalarından bahsediyoruz.

aklıma geldikçe çıldırıyorum.

yazıklar olsun. içim sızladı. o şehitleri düşündükçe sızlıyorum cidden içim.

o emre uyan askerleri anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Wispy said:

Redeagle said:

Wispy said:

WATTAFAK ?_?
Nasıl serbest kalırlar ?

Mülteci mi teslim ediliyor bize yoksa terörist örgüt üyeleri mi teslim oluyor? Karar verebilirseniz iletirsiniz. Çok çevirmeyin lafı haşat olmasın.

Bazısı üye değil bazısı üye , haberlerden dinlediğim budur.
Mesaj tarihi:
Benim anlamadığım, eve dönüş yasası 2003'ten beri yürürlülükteyken senelerdir örgütten gelip teslim olanlar için insanların ruhu bile duymazken şimdi yazıklar olsun niye diyor insanlar ?

Ayrıca PKK itirafçısı diye birşey duydunuz mu ? Zamanında örgütün pusularına katılan, türk askerini şehit eden adamlar sonra örgütle çatışmaya düşünce hoop soluğu jandarmada alıyor, ben itirafçı olacağım diyor, 1-2 kritik bilgi verdi mi de tamam paçayı yırtıyor. Şanslıysa Jitem bünyesinde çalışıp devletten maaş bile alıyor, lol. Ona da yazıklar olosun çekin.
Mesaj tarihi:
kitana said:

Horizon said:

Hepsinin gelip teslim olması kötü birşey mi ?

serbest bırakılmalarından bahsediyoruz.

aklıma geldikçe çıldırıyorum.

yazıklar olsun. içim sızladı. o şehitleri düşündükçe sızlıyorum cidden içim.

Savcı , Mahkeme , Hakim karar verdi. Bu adım terörün bitimine destek sağlayacaksa , önümüzde kan dökülmesini önleyecekse , iyi birşey.
Mesaj tarihi:
Burdaki adamlar pişman olup terörden vazgeçtikleri için mi teslim olmuşlar? yoksa pkk ile anlaşarak mücadeleyi şehirde devam etmek için mi teslim olmuşlar siz onun cevabını verin.Ya da bunun cevabını kim verecek?
  • Yeni Oluştur...