sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Wispy said: Kim başlattı diyorsun, 50 tane çapulcu başlattı bunu. Kürtler bile onları fitne çıkarıyorlar diye dışlarken, ihbar ederken 25 sene önce şimdi baş tacı ediyorlar, haklarımızın savunucusu diyorlar ? demeyen aşiret ağasının marabasının ümüğüne çöküyorlar çünkü, farkında değilseniz tekrar hatırlatayım, bu arkadaşlar TERÖRİST.
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 huun said: pkk'nın zoruyla gittiler ya da isteyerek gittiler. bazı arkadaşlar sorup duruyor ya, bunu içine sindirebiliyor musunuz, şunu sindirebiliyor musunuz diye. bir devlet için bundan daha büyük utanç kaynağı varsa söyleyin ben de bileyim. hangisi içinize siniyor? teröristler 12bin vatandaşını kaçırıyor engelleyemiyorsun, 12bin kişi sınırı kaçak yollardan terk ediyor engelleyemiyorsun, her ikisi birden. Bugune kadar, acilimdan once isteseler gelemiyorlar miydi ? Hi ? Gelene kol kanat gerildi resmen yeterki gelin, suc islememisseniz basiniza birsey gelmeyecek diye. Sizin sindirdiginiz ya da inatla gormediginiz, bizim sindiremedigimiz olay bunlarin ocalanin ya da benzer konumdaki kisilerin talimatiyla olmasi. Yine ayni sekilde utanmadan sikilmadan dugun dernek yapilmasi. Insan hayatinin onemli degerli olmasi, herkese bir sans daha taninmasi apayri, o sansin pkk gibi bir teror orgutunun ve dtp gibi bir vatan haini partinin eline birakilmasi apayri.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ayrıca yine duygu sömürüsü yapılacaksa Jitemin kelle timlerinin kestikleri kafalarla sırıttıkları fotoları da koyalım. PKK'nın silah zoruyla haraç kestiği adamın evinden alınıp sen PKK'ya yardım yataklık ediyormuşsun diye kafasına sıkıldıktan sonra yetim kalan çocuğunun da mezar başındaki fotorafını koyalım.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sg-1 said: evet, bu sorun sebebiyle bu çocuğun babasının öldüğünü söylemek duygu sömürüsü, ama diğerini söylemek gerçeği belirtmek. türk dersen faşist, kürt dersen demokrasi elma dersem çık, armut dersem çıkma ben üzüm yemek istiyorum, sen bağcıyı dövmek istiyorsun. aramızdaki fark bu.
Boci Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 PKK terör örgütü değil gerilla DTP vatan haini değil.... Neydi lan DTP? Güzel bişi bulmuştunuz ona.
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Wispy said: Kim başlattı diyorsun, 50 tane çapulcu başlattı bunu. Kürtler bile onları fitne çıkarıyorlar diye dışlarken, ihbar ederken 25 sene önce şimdi baş tacı ediyorlar, haklarımızın savunucusu diyorlar ? Teroristlere mutemadiyen "zamaninda kotu davranmisiz, ne yapsalar haklilar" muamelesi cekiyorsunuz yazilarinizla.
GEd Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Yeni örgütü kuruyorum, izmir dağlarına beklerim.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Abi neden Kürtler ya? Sanki lazlar, çerkezler, ermeniler falan özerk yaşıyorlar bazı şehirler onların snaki, devletin resmi dillerinde "Türkçe, Çerkezce, Lazce, Ermenice" yazıyo da sadece Kürtler'in hakları çiğneniyo.. Hangi hak ya? Bi gidin..
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sg-1 said: Wispy said: Kim başlattı diyorsun, 50 tane çapulcu başlattı bunu. Kürtler bile onları fitne çıkarıyorlar diye dışlarken, ihbar ederken 25 sene önce şimdi baş tacı ediyorlar, haklarımızın savunucusu diyorlar ? demeyen aşiret ağasının marabasının ümüğüne çöküyorlar çünkü, farkında değilseniz tekrar hatırlatayım, bu arkadaşlar TERÖRİST. Başlangıçta iş böyleydi. Adamlar tehditle haraç kesiyorlar, dağdan inip köylerden erzak topluyorlarmış zorla. 12 eylülde hatta güneydoğu halkı ihbar edermiş PKK sempatizanlarını ayrılıkçı olp fitne çıkartıyorlar diye 12 eylülden sonra yapılan yanlışlıklar, köylerin güvenlik nedeniyle dağıtılması, faili meçhullerle rüzgar tersine döndü. Sen ister as, ister kes, ister sallandır silah tehtidiyle milyonlarca insanı arkana alamazsın. Ne yapsalar hakılar diye bir şey de demedim ayrıca, öyle bir anlam da çıkmıyor. Geçmişte yaşananları, arkasındaki sosyal nedenleri anlamazsan şu anda bütün teröristleri tek bir operasyonla öldürsen bile bu terör bitmez.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Sam said: sg-1 said: evet, bu sorun sebebiyle bu çocuğun babasının öldüğünü söylemek duygu sömürüsü, ama diğerini söylemek gerçeği belirtmek. türk dersen faşist, kürt dersen demokrasi elma dersem çık, armut dersem çıkma ben üzüm yemek istiyorum, sen bağcıyı dövmek istiyorsun. aramızdaki fark bu. bağcı kim ki?
Boci Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Yavaş yavaş öldürelim daha zevkli oluyo.
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 neyle besliycez olm bunları biz fakir bi ülkeyiz. kimliklerini gizlemesinler sokağa salsınlar.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bağcı pkk, üzüm pkk'lı. ben o pkk'lıları savaşmadan, şehit vermeden dağdan indirmek istiyorum. senin derdin hepsini yoketmek, ne kadar kan döküldüğü umrunda değil.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Wispy said: Başlangıçta iş böyleydi. Adamlar tehditle haraç kesiyorlar, dağdan inip köylerden erzak topluyorlarmış zorla. 12 eylülde hatta güneydoğu halkı ihbar edermiş PKK sempatizanlarını ayrılıkçı olp fitne çıkartıyorlar diye 12 eylülden sonra yapılan yanlışlıklar, köylerin güvenlik nedeniyle dağıtılması, faili meçhullerle rüzgar tersine döndü. Sen ister as, ister kes, ister taşaklarından sallandır silah tehtidiyle milyonlarca insanı arkana alamazsın. Ne yapsalar hakılar diye bir şey de demedim ayrıca, öyle bir anlam da çıkmıyor. Geçmişte yaşananları, arkasındaki sosyal nedenleri anlamazsan şu anda bütün teröristleri tek bir operasyonla öldürsen bile bu terör bitmez. milyonlarca insana silah doğrultmana gerek yok, yüzlerce binlerce kişiyi yöneten ağaya çök yeter. siz güneydoğu'da birey var sanıyorsunuz galiba. adamların bi işaretiyle diyarbakır'da dükkanlar açılmıyor, nasıl açılsın, yarın bi fail meçhul de o esnaf olur.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Sam said: bağcı pkk, üzüm pkk'lı. ben o pkk'lıları savaşmadan, şehit vermeden dağdan indirmek istiyorum. senin derdin hepsini yoketmek, ne kadar kan döküldüğü umrunda değil. derdim kan dökülmesi değil, şunu anla, derdim pkk'nın bu çatışmanın galibi olmadığının gösterilmesi, böyle şovlar yapılırken imkansız tabi bu da. sen pkk'nın zafer kazandığı izlenimini yaratırsan güneydoğuda, istersen her eve 5000 lira maaş bağla, ilk huzursuzlukta yine çıkar dağa, "nasıl olsa işe yarıyor" diye. yine başa sararız sonuçta. pkk2nın yalnızlaştırılması gerekirken, şu an esas oğlan konumunda, biraz daha böyle devam ederse o arkasına saklandığınız barış-demokrasi-açılım vs hiçbiri gözünü doyurmaz o terörist zihniyetin.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 anlamadım ben, asker gidip pkk'ya teslim olmuyoki, pkk'lıaskere teslim oluyo. galip nasıl pkk?
Boci Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Cuce said: anlamadım ben, asker gidip pkk'ya teslim olmuyoki, pkk'lıaskere teslim oluyo. galip nasıl pkk? Oooo hakkaten anlamamışsın.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sg-1 said: derdim kan dökülmesi değil, şunu anla öyle birşey demedim, kan dökülmesi umrunda değil diyorum. geçmişe bakıyorsun, geleceği geçmiş hesaplar kadar önemsemiyorsun. ölene hepimiz üzgünüz. daha fazla ölmesin burada maksat, ölenin intikamını almak değil.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 İyide Sam daha fazla insan ölmesin diye bu yapılan sence doğru mu? Daha insan ölmeyecek mi sence bu yapılanlardan sonra? 2 gün sonra ABC taleplerimizi kabul etmez iseniz dağdakiler eyleme başlayacak tehdidi gelmeyecek mi? Sınırlarımız ve birlikteliğimiz için geri dönüşü olamayacak adımlar atıyor devlet ve bir kişide çıkıp adam gibi devlet ağzı ile açıklama yapmıyor.
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Sam said: bağcı pkk, üzüm pkk'lı. ben o pkk'lıları savaşmadan, şehit vermeden dağdan indirmek istiyorum. senin derdin hepsini yoketmek, ne kadar kan döküldüğü umrunda değil. Senin de derdin teroristlere cezasini vermeden onlari kabul etmek ? Tekrar ediyorum, suc islememis ya da direkt olarak eylemin icinde bulunmamis kisiler ya da yasi yetmeyenler zaten ceza almiyor. Daha once birinin (ilke'nin sanirim) soyledigi gibi terapi gormesi gerekiyor. Eger bu kisileri daglarda tutan gercekten silah ise, baslarina coken, gozlerini korkutan kisiler ise o kisilerin temizlenmesi mustehak. Temizlensinler ki digerleri dagdan insinler. Yok oraya gidip kalmayi sectilerse herhangi bir beklentileri olmamali. Bildiginiz gibi her iki kesimden de bolca mevcut. Sucsuz insanlarin inmesine evlerine donmelerine kimse birsey demiyor ama nedense carpitiyorsunuz surekli.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Valla sevgili Abso, burada öneri sorduk karşıtlara, gördün iste atom bombası vs dendi ancak. Somut alternatif varsa buyursun isteyen. Di, bu yapılanın hiçbirşeyden iyi olduğunu düşünüyorum sadece. Bana kalsa supermen gibi oraya uçup lazer gözlerimle eritirim elebaşlarını. Olmuyor ama.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 @cüce, elde pkk bayrağı, apo posteri, fonda gerilla türküleri, teslim olup iki saat sonra bırakılacak teröristler, barış(!) grupları, "istediklerimiz tek tek oluyor, bakın bizi tutuklayamıyorlar bile" havası, apo'nun sözünün dinlenmesi, hatta en başta teröristin muhattap alınması. bütün bunlara seyirci kalınması... @sam, başkası ölmesin, eyvallah, ama geçmişte ölenlerin hesabı sorulsun. Katiller dağdan inip aramızda dolaşmasın. yarın bu adamların çoğu, sonuçta niteliksiz işsizler, beyinleri yıkanmış, silahla yatıp kalkmış, ve pişmanlıktan değil, emirle inmişler aşağı, bir şekilde suça karışacak. Bu genel toplum yapısı ve özellikle İstanbul, ankara gibi büyük şehirler için bir tehdit. başka kan dökülmesin diyorsunuz da, bu adamlar zaten kan dökmeye eğitimli,başka birşey bilmiyorlar. Dağdan insinler de, ya sonrası? PKK bu yüzden zaptedilmeli, dağda da dursa aramıza da inse, her koşulda bu ülke için bir tehdit. Hele bi de galip izlenimi yaratılırsa...
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Sam said: Valla sevgili Abso, burada öneri sorduk karşıtlara, gördün iste atom bombası vs dendi ancak. Somut alternatif varsa buyursun isteyen. Di, bu yapılanın hiçbirşeyden iyi olduğunu düşünüyorum sadece. Bana kalsa supermen gibi oraya uçup lazer gözlerimle eritirim elebaşlarını. Olmuyor ama. E sordugunuzda soyledik onerileri. 2 aylik acilim yapilacagina 8 senelik plan yapilsin diyorum ki bu tip isler icin 8 sene uzun bir sure degil bence. Bu tip islerden kastim bozuk yuruyen devlet islerinin sureclerinin tamami. Diger kitlenen konuda bulabilirsin uzunca yazimi.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Valla her turk kadınına tecavüz eden, her turk bebeğini öldüren Yunan askerine de hesap soramadik. Bir yerde kanın durması gerekiyor. Herkesten hesap soracağım dersen hiçbir savaş bitmez.
Öne çıkan mesajlar