Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ya böyle sakız çiyniyodum hatta vividen sensetion mudur nedir ondan böyle sakızı çiynedim çiynedim sonra agızımdayken sakızı parmagıma doladım doladım ve doladım böyle inceck kaldı sonra koparmak icinde böyle dişinle çekersin ya öyle bişi yapacaktım ilk köpek kişimle son ön dişleri arasındaki yere giriverdi o köcccücük sakız ve çıkarmaya çalışıncada koptu.. -.- durum dolayısı ile sinir krizi yaşıyorum siz siz olun böyle bişi yapmayın -.- ha bide ulan bunu nasıl cıkarırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 cool story bro(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 her çiyniyorum kelimesini gördüğümde adeta kafama çekiç ile vurulmuş gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sıcak bişeyler iç salladım ama yarar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Çok kötü bir topik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum-çiyniyorum ve çiğniyorum ^^ ayrıca ett topic sucks @arma denemeye değer bakalım neler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 hücre kalmadı kafada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 yok yok meraklanma sende yedekte falan vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Abilify said: Çok kötü bir topik bu. ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 FML hikayesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kürdan gibi ilkel yolları denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Çok çaresizsen kesilmiş tırnakta olabilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sufle said: kürdan gibi ilkel yolları denedin mi ? ett olmadı ayrıca tırnak için no way diyorum sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 EVIL_DeaD said: FML hikayesi gibi ahahah evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar