Farinal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 "Pen Duick" said: değil sen de ahmedinejadsın ona bakarsan genlerin bozuk lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 geçen hafta vapurda kadının biri ufak çocuğuna beni göstererek " git hadi amcanın yanına otur" dedi. hani bunu çocuk demedi, o desene "velet işte hehe" der geçerdimde. aklı başında objektif bi gözlemci olarak gördüğüm anası diyince çok oturdu içime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ahahah bu an herkes için var demek ki. beni ilk "teyze"lediklerinde bi tuhaf olmuştum ben de. alışıyor insan sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bacak kadar çocuktum yinede içki alırken kimlik sormazlardı. ne pis bakkallar var lan ayıptır be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ömür boyu genç http://www.superpoligon.com/img/news/nihat_genc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 okul bahçesinden dışarı kaçan topa "amca topu atar mısın?" diye istediklerinde ters tarafa degaj çekmiştim bende. ffs daha 25im ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ahahaha biz ilkokuldayken öyle bir geyik vardı. haliyle küçüksün korkuyosun okul bahçesinin dışına çıkan topu almaya hoca görürse bittim ben draması var ve bir abi yoldan geçer! evet o yaş grubu için o abi kahramandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kim ne anılar anlattı kim bilir bu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 özcan lan hatırlıyonmu bizimde başımıza gelmişti hatırladınmı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 o zamanlar 500ml kutu coca cola vardı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Masquerade said: - 16 xx 006 kenara çek bakayım. ... - var mı senin ehliyetin hehehe? ehliyet ruhsat uzatılır polisin kafa bir kimliğe bir surata gider gelir 2-3 saniye boyunca. - geç bakalım. + hayırlı görevler ya da - huop, 18 yaşından küçükleri almıyoz. kimlik gösterilir - pardon beyfendi. buyrun... + teşekkürler. ya da - hangi okuldasın sen bakayım, başladı mı öss maratonu heheh. + uludağ üniversitesi 3. sınıftım ben ama? - aaa hehehe. hadi bakalım. bitiyor heheheh. + heheh tabi. teşekkür. ya da - dershanemiz'de hafta içi hergün etüd vardır. çözemediğin soruları getirirsin hocalarımız yardımcı olur. + beyefendi kendim için değil kardeşim için fikir alıyordum ben sizden. - aa hehehe. pardon. bakalım.. 30 lara gelince bunun faydasını görüceniz diyorlar. abi, okulda mısın sen mezun diil miydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 said: - huop, 18 yaşından küçükleri almıyoz. kimlik gösterilir - pardon beyfendi. buyrun... + teşekkürler. Evet, klasik bir gece benim için de. Beyfendi yerine hanımefendi koy voila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 daha yeni 20 oldun ondandır velet seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sesu said: said: - huop, 18 yaşından küçükleri almıyoz. kimlik gösterilir - pardon beyfendi. buyrun... + teşekkürler. Evet, klasik bir gece benim için de. Beyfendi yerine hanımefendi koy voila. lise biteli 5 sene olmuş gerçi 1,5 sene erken gitmeme rağmen 3 ay önce bi kasiyer kimlik sordu alkol alırken, yıllar sonra ilk defa başıma gelince ulan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bir yanda sakal bıyık karışık görünce amca diyen ufak çocuklar, bir yanda kimlik soran kasiyer. aslında iyi bir şey yaşlanmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 @seagle 1.5-2 sene arası var mezuniyete. ama okulda değilim, pek gitmiyorum derslere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 peki bursada mısın dayı, ki öyledir bölüm neydi, 1. öğretim mi 2. mi, oha karşılaşalım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 lisede benden 2 yas ufak bi arkadasim vardi da iri bi cocuktu baya. ne zaman boyle bi bara fln gircek olsak kimlik olayina ben atlardim, ona sormazlardi benimkini gordukten sonra. kimligimi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 abvblizzard said: Ha şöyle bir faydası var okula alkol silah vs sokmaya çalışırken üstümü aramıyorlar.silah ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mafyayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 üniversite sınavına geç kalıyodum taksiye bindim. adam kampüse varınca üniversitede napıcan yiğenim dedi eczaneci hangi lisedesin dedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ağız tadıyla patronluk taslayamıyorum -projeyi siz mi yöneteceksiniz? -evet -para yatırılacak hesap sahibi oalrak siz gözüküyorsunuz? -siz yollayın ben faturayı kargolatırım -patronunuza ters gelmesin? -kendimle barışığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 son cümleyle eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Lopeth said: ömür boyu genç http://www.superpoligon.com/img/news/nihat_genc.jpg Asıl ömür boyu genç olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar