Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 eve gideyim ağırdan ağırdan ağırdan dan dan dan dan...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 votka limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 http://www.rapzone.biz/783/Mozole-Mirach-ft-Da-Poet--Bugunde-Bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 insanlar akşamları evine gidince neden içiyor anladım ben. Çok katlanılmaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 şimdiye kadar hiç içki içmedim. şakird değilim. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 şakird? bursayla alakan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kaldı 5 gün tatile. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 şakird ne be bursayla alakası ne D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Theridone said: http://www.rapzone.biz/783/Mozole-Mirach-ft-Da-Poet--Bugunde-Bitti bu iki ameleyi nasıl dinliyorsun ? lan zamanında Mozoyu istanbula davet etmiştik. bundan 4-5 yıl önce neyse o zamanlar neyin ne bok olduğunu bilmiyor tabii. tek sahip olduğu yabancı rap arşiviydi yaklaşık 25 CD lik oda hala duruyor benim cd çantasında sdf neyse Raziel ile bişiler yapıp geliştirdi kendini. Poete gelince tek sevdiğim yanı Razinin eve gelirken bol bol poğaça almasıydı. Bunun dışında çok ameleydi lan. Bir de bol bol kastık zamanında. Şimdi düşününce çok yeto geliyor türkçe rap falan filan. Ben bıraktım bu mallar hala kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Herkese benden çayyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bugün daha yeni başlıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar