Meabbics Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bayadır davul çalıyorum kötü de çalmıyorum sanırım baya bi konserdi düğün çalgıcılığıydı yaptım ama nota bilgim 0! 4lük 8 lik 16 lık dışında nota bilgim pek yok ve öğrenmek istiyorum . şimcik 1. klavye mi gitar mı? bu tarz olayları anlamak için 2. elektro gitar sevmem, sevmem için güzel bi gitar almam lazım onuda istemiyorum 3. beste de kasmaya kascağımı düşünürsek klasik gitar mı bass gitar mı? (davulcu olduğumdan davul üstüne bass kaydederek daha sinerjik bişi yaratabilirim bence) 4. bass gitar alınırsa ne olmalı? fiyat sınırım düşük bagetlere zırt pırt para gidiyo zaten (7a ftw) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Midi klavye + ses karti diyorum :) daha faydali olur senin icin, hem nota ögrenme acisindan, hemde evde kendi kayitlarini yapmaya parca falan uretmeye baslarsin ilerisi icin daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 davulların bile notası akordu yok mu yahu, nasıl nota bilgin sıfır olur :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 o oturup çalışmya bakıyor sanırsam, kaç yıldır gitar çalıyorum bende tek bilgidğim mi la re sol si mi diyez mi notayı inceltiyordu diğeri mi onu bile bilmiyorum tablar çok tembelliğe itti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Dayanamadım http://i21.photobucket.com/albums/b275/CnCFAN3/Anime/1240823552582.jpg Nota bilgisi ve kendi bestelerin için Korax ın dediği gibi klavye en iyisi herhalde. Kardeşim öyle başladı arkasından 2-3 enstrüman daha öğrendi çok rahat Ben direk kanundan girmeye çalışmıştım kısa devre olmuştum misal asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 çok dandik bir klavye al işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 hatta ne bileyim, creative inin prodikeys ı var bende, iş görüyor ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 davulun notası yukarda bahsettiğim olay işte 8 lik 16 lık neyse akoru nun da notayla alakası yok sırf zevk ve kulak için en yakın zamanda klavye bilemedin *org* aliyiyyimyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 http://images.techtree.com/ttimages/story/72065_prodikey_dm_big_picture_resize.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar