Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Severiz,severiz. sağolun öneri için Örneğin bende Dune serisi dışında İçinde politika,heyecan,gizem,orta çağ olan bir kitap olarak Gülün adını öneririm. Filmi vardı hatta güzeldir filmide ama kitabı cok daha güzeldir. Tek ayrıntı filmini izlediysen kitabı okumanın heyecanı kalmıyor. Bu arada İngilizce kitabının bu kadar ucuz olması beni şaşırttı valla.
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 gülün adı beni inanılmaz kötü yapıyor ya her izlediğimde ilk izlediğim an çok özeldi böyle dışarda harbi kar vardı lisedeydik kaç ders yapmamış onu seyretmiştik falan buda böyle bir hissiyatımdır
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Masticore said: İçinde politika,heyecan,gizem,orta çağ olan bir kitap olarak... ... bunları da önerebilirim: Gene Wolfe - The Soldier Jacqueline Carey - Kushiel's Legacy Neal Stephenson - The Baroque Cycle (Dudak uçuklatır bu mükemmelliğiyle)
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 @masti the song of ice and fire ve rift war un imparatorluk serisi tam aradığın kitaplar.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yineliyorum aga, tüm istedigin ozellikler var içinde, özellikle karanlık dark elf planları ve politikaları cok güzel yansıtılmış. cok sürükleyici bi seri The Chronicles of Malus Darkblade http://www.infinitas.com.au/ProductImages/9781844165636.jpg
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 GERGE said: Masticore said: İçinde politika,heyecan,gizem,orta çağ olan bir kitap olarak... ... bunları da önerebilirim: Gene Wolfe - The Soldier Jacqueline Carey - Kushiel's Legacy Neal Stephenson - The Baroque Cycle (Dudak uçuklatır bu mükemmelliğiyle) ing. hepsi . Cok ağır geldi bana :( yani anlamadıgım birşeye hemen sozlukten bakıyodum ama 2. 3. anlamı kullanılmıs cok fazla sözcük var A Clash of King'te. O yüzden yarım bıraktım. The Pillars of the Earth ü cok aradım ama bulamadım 5 yıldır basılmıyormuş kitap. ikinci elde bulamadım. @quel-thul sgl yoldaş ama böyle içinde abartı olan kitaplar ilgimi çekmiyor artık yani night elf tir dwarf'tur orc'tur.
fenris Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 said: The Pillars of the Earth ü cok aradım ama bulamadım 5 yıldır basılmıyormuş kitap. ikinci elde bulamadım. hadi ya... iyi denk gelmişim ben zamanında :P bu arada alakasız bi not olacak ama nereye yazsam bilemedim. mievielle in king rat i türkçeye çevrilmiş. şaşırdım görünce geçen. bakalım scar la perdido st station da gelecek mi?
denwa Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Diyenler olmustur belki ama cok cok cok eskiden okudugum bazi kurgulardan Sparhawk ve Elric tam kitap isimlerini hatirlayamiyorum. Birde cizgi roman maheyetinde Star Wars onerebilirim.
fenris Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 pillars of the earth ün ian mcshane li mini dizisi geliyor bu arada. hehe iki haftada bir yazınca böyle oluyor :P.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 pillars of the earth basılıyor ya. daha geçen hafta aldım ben fenris'in yıllardır oku oku oku demelerine yenilip :)
fenris Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 GERGE said: pillars of the earth basılıyor ya. daha geçen hafta aldım ben fenris'in yıllardır oku oku oku demelerine yenilip :) türkçe ye çevrilmiş. "bir katedralin hikayesi" diye. otuz küsür tl, insaf ya...
Öne çıkan mesajlar