Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aman dikkat, manyak bol ortalıkda...

Kharon

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşa gelen mail aynen şöyle...
Değiştirmeden c/p yapıyorum;

"bir arkadasin is arkadaslarindan biri sinemaya
gider, yerine oturur vebirseyin battigini fark eder.
Kalkip baktiginda, batan seyin, ucuna birnot
ilistirilmis bir igne oldugunu gorur. Notta " gercek
dunyaya hosgeldin, artik AIDS'lisin!"yazilidir.
Doktorlar igneyi test eder ve AIDSvirusu tasidigi
ortaya cikar.>SINEMAYA GIDERKEN DIKKATLI OLUN !!!
GITMENIZ GEREKIYORSA LUTFEN,AMALUTFEN KONTROL EDIN !!!
en guvenli yollardan biri, henuz isiklaryaniyorken
oturacaginiz yeri iyice kontrol etmek!!! Cogumuz
kendimizikoltuga birakiriz>sadece....... Asagidaki
bilgi> Polis Departmani'nin tum
calisanlarina e-mailaraciligiyla ulastirilmistir.
Jetonlu telefonlar Madde bagimlilari artikkullanilmis
ignelerini jetonlu telefonlarin jeton iade
holuneyerlestiriyorlar. Jetonu geri almak ya da
unutulmus jeton varmi diye bakmak isteyen insanlar
ellerini buraya atinca da igne batiyor.Vehepatit,
AIDS ve benzer hastaliklar bulasiyor. Bu mesaj herkesi
butehlikeden haberdar etmek icin gonderilmistir.
DIKKAT EDIN! Bir jeton icindegmez! Bu bilgi dogrudan
telefon sirketi calisanlarindan alinmistir.Lutfen
aileniz ve>ulasabildiginiz herkese
ulastirin!!!"

Bilemiyorum ki bu olayların uzerinden ne kadar zaman geçmiş, bilemiyorum ki kaçınızın bundan haberi var ya da ne kadar doğru ama bunu riske etmemek lazım. Biraz daha dikkatli olmanın kimseye bi zararı olduğunu düşünmüyorum.

Tekrar altını çizmekte fayda var; Aman paticik ahalisi, kendinize dikkat edin...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

artık jetonlu tel. kalmadığı için sorun yok :-p . bu arada harbi kötüymüş bea artık bende dikkat etcem . manyağa bak adisli iğne koymuş koltuğa[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende organlarımı bağışlamayı düşünüyordum,ama biri ded ki eğer trafik kazası geçirirsem ve ölmezsem organları baığşladığım için beni ölüme terkedebilirlermiş..

ilk başta çok saçma geldi,ama şimdi mantıksızca korkuyorum.

Ayrıca AIDS lilerin toplumdan dışlanması onları böyle şeyler yapmaya ittiğini daha önce duymuştum.

ama yine de her şeyden korkarak yaşarsak hayatın tadını kaçırabiliriz.Yani size öyle bir inenin rastlama ihtimali bence İstanbulda olması beklenen depremde ölme ihtimalinizden çook daha küçük.veya bir trafik kazasında felan,,,Yani çok fazla da dert etmemek gerekir.[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Sosyal ağlarda paylaş

uyanık olmak lazım böyle hikayeleri dinledikden sonra dikkat edersek ne işimize yarıcak başka bi yerden girer sonuçta o iğne[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rexx, 05 Temmuz 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
Konu ıle aslında az alakası var ama bende bı seansa gec kalmıştım ulen kızın ustune oturdum :( rezalet bir durum :(
diyecek laf bulamıom :lol:
buna sadece gülüom[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Adonis 1 lvl 32 Assasin

[Bu mesaj zgrw tarafından 05 Temmuz 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrtksn, 05 Temmuz 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
bende organlarımı bağışlamayı düşünüyordum,ama biri ded ki eğer trafik kazası geçirirsem ve ölmezsem organları baığşladığım için beni ölüme terkedebilirlermiş..

Böye birşey yok.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bende sırf o bağış olayı yüzünden adam öldürdüklerini duymuştum .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 05 Temmuz 2004 23:36 tarihinde demiş ki:
said:

Böye birşey yok.

Valla ben şüpheliyim. Ölen adamın ehliyetinde "çaktırmadan" organ bağışı yapıcam seçeneğini işaretleyen doktor zihniyet bunu da yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

karayip korsanlarına gittiğimde
okul arkadaşımın arkadaşını gördüydüm selam vermeye gittiğimde hemen bana sakız uzattı ve bende direk aldım sonra içini açtım baktım üzerinde beyaz beyaz kalın şeyler vardı direk çöpe attım hueuhe acılmış ellenmiş oldugu cok belliydi aman abi dikkat edin ark mark ama verio elinize :)[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 05 Temmuz 2004 23:26 tarihinde demiş ki:
hep aynı muhabbet, korkun daha çok korkun ki, daha sıkı bağlanın bir şeylere.

bu tip iddialara kanıt olmadan inanmam.

+1

Hem jeton yeri kapaklı değilmi haldır huldur parmağını daldırsan bile girmez parmağına. Ayrıca adamın vücuduna soktuğu iğne en azından küçük boy enjektörse o nasıl sığacak oraya. Toplu iğnemi bu. Son olarak o açıyla parmağınızı sokarsanız parmağınıza iğnenin batması için iğnenin karşı kenara 90 derece sabitlenmiş ve havada olması gerekiyo yoksa sadece yüzeyine dokunursunuz. Oh bea.[signature][hline]Günün Kelamları - 2
kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif
Kız: Raziye Oğlan: Niyazi
Sosyal ağlarda paylaş

bunların yalan hikayeler olduğunu düşünüyorum. tmm belki uyarı amaçlı we yararlı bi olay için yazılmış hatta gerçek olma payı da war neden olmasın, ama madem gerçek bu olaylar neden haber edilmiyo? medyada niye yok bu olaylar? ha olsa bile bizim ülkemizde deil amerikada fln oluyodur. yoksa kendine haber bulmak için her yola buşwuran iğrenç medyamızdan kaçmazdı.

ha bunun dışında sinemayla ilgili olan yazıda "polis departmanının çalışanları" denmiş. biz ona türkiyede "emniyet çalışanları" diyoruz. aynı şekilde ikinci yazıda da "telefon şirketi çalışanları" denmiş. bu ne ya bizde tek bi telefon şirketi war o da türktelekom, ona kalkıp da "telefon şirketi" demeyiz dimi? :)

dediğim gibi iilik için hazırlanan mailler bunlar ama yalan olaylar içeriyo, dikkate almak lazım ama paranoyak da olmamalı[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu iddiayı 4-5 sene önce fln duymuştum abartmıyorum yine hatırladım ehe. yok koluna iğne batırıldığını hissediyorsun cebine bi bakıyorsun not fln :)

benim kuzenin başına gelmiş böyle birşey. süper marketteyken bi kadın bişi batırmış buna canı yanmış napıyorsun sen demiş bişi yapmadım demiş sonra çıkınca kadını takip etmiş evini öğrenmiş fln gidip aids testleri fln yaptırmıştı sonra temiz çıkmıştı ehuh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...