Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ya ben anlamıyorum. biz de gsliyiz ama böyle ağlamıyoruz hiç
sanki samiyende atılmıyo olm cisim, sanki samiyende stres yaratılmıyo. adamlar oynadı kazandı işte. varsa bi dış etken, çirkeflik filan sözkonusuysa fenerin öne çıktığı noktları söyleyin, bizim de yaptığımız çirkeflikleri söyleyince çok saçma oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

sanki samiyende atılmıyo olm cisim, sanki samiyende stres yaratılmıyo. adamlar oynadı kazandı işte. varsa bi dış etken, çirkeflik filan sözkonusuysa fenerin öne çıktığı noktları söyleyin, bizim de yaptığımız çirkeflikleri söyleyince çok saçma oluyor

sen gslisin de, diğerleri fanatik, adamlar bal gibi penaltıya bile itiraz ediolar, arif'le mi karıştırdılar alex'i kaç kere atmış kendini yere? bariz leo franconun alex'e müdahalesi görünüyor orda.
Sosyal ağlarda paylaş

Antu.com editörlerinden Bülent Gündüz Fenerbahçemizin Galatasaray ile yaptığı karşılaşma da Keitaya atılan su bardağının Galatasaray tribünlerinden geldiğini gösteren videoyu tartışmak üzere Saat:14:00te Lig Tvde yayınlanan "Futbol Gündemi" programına konuk olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

fede said:

sen gslisin de, diğerleri fanatik, adamlar bal gibi penaltıya bile itiraz ediolar, arif'le mi karıştırdılar alex'i kaç kere atmış kendini yere? bariz leo franconun alex'e müdahalesi görünüyor orda.

1. fanatik değilim

2. bal gibi de buz gibi de penaltı değil

3. arif Türk alex brezilyalı, birinin saçı yok diğerinin kıvırcık, karıştırmam yani rahat ol

4. alex çok kere kendini yere atan bir oyuncu, özellikle ceza sahası çevresinde gözüne çarpan ilk yerde salıverir, ya da ortasahada adamı geçemeyecek ise adamın üstüne sürer topu, yaslar omzu bırakır kendini

5. franco sadece topa el uzatıyor, daha sonra topa boyu yetmeyeceğini anlayınca elini geri çekiyor, temas yok denecek kadar az, temas olsa bile düşürmeye yetmez

6. eğer penaltı ise pozisyon kırmızı kart nerde?
Sosyal ağlarda paylaş

Eeht said:

Antu.com editörlerinden Bülent Gündüz Fenerbahçemizin Galatasaray ile yaptığı karşılaşma da Keitaya atılan su bardağının Galatasaray tribünlerinden geldiğini gösteren videoyu tartışmak üzere Saat:14:00te Lig Tvde yayınlanan "Futbol Gündemi" programına konuk olacak.

ligtv çok uzak bana, yetişemem, daha önce söyleseydin gider onu vazgeçirirdim bu sevdadan
Sosyal ağlarda paylaş

Eeht said:

daha fazla uğraşamayacağım ya gerçekten fizik kurallarına aykırı şişeler atıyoruz, kazım dokunmadan adamlarını yıkıyor, ofsayt kuralını bilmeden pozisyonlara ofrsayt diyorsunuz.

ya eeht neden bahsediyorsun.

bizim maç sonucu ile derdimiz yok , yenildiğimize birşey söylemiyoruz. ama sen gelip hala bana atılan şişeleri savunuyorsan , saçmalıyorsun.

ofsayt kuralları diyorsun. pozisyonlarınızın 5 den 3 ü ofsayt zaten. bükreş e attığınız gol de ofsayt , ilk gol de ofsayt. bunun neresini tartışıcaksın bizimle. aç kamera açılarını izle.

az spor bilgin olsa kazım servet e tüm gücü ile yüklendiğinden kendinin de düştüğünü anlarsın. serveti bile yıkabiliyorsa bunda bir tersliğin olduğunu sen düşün.

bize gelip artizlik yapma boş boş yani.

gelip pozisyonları tartışıyoruz. tek bildiğiniz emzik resmi koymak şuraya.

tebrikler diyoruz. hala ağlamayın diyorsunuz. bu topic hala açıksa insanlar pozisyonları tartışsın diye bırakıyorlar. cevap işinize gelmeyince yol vermeyin hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

http://img7.imageshack.us/img7/1204/alexeq.jpg

Fenerbahçeli arkadaşlarıma sesleniyorum lütfen bir az tarafsız olalım. şu pozisyonun hiç penaltıyla alakası var mı? Alex resmen kendini takıyor,leofranko'nun kolu değil o, alex cebinden çıkardı onu ah Alex ah... kimi kandırıyorsun sen.Kitana hala kazım diyorsun ben daha kasıp cevap veremeiyeceğim. modlardan ricam var beni şöyle 1-2 gün banlasınlarda sizin saçma sapan yorumlarınıza cevap yazmamayım.Ayrıca ben hiç bir şeyin atılmasını savunmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şişe falan hikaye asy de burdaki şişelerin en az 100 katı şişe atıldı sahaya noldu eze eze yendk her zamanki gibi

rövanşta yenilmenin verdiği sinirle burdaki olayların 100 katı daha kötüsü olucak alisamiyende
ha nolur fener yine yener üstüne en kritik haftalarda gs deli gibi ceza alıcak. her türlü fenerin çıkarına olucak go go dolls
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili eeht,

pozisyonlar üzerinde inceleme yaparak mantıklı bir sonuca varmak için işine gelen karenin görüntüsünü koyarak değil gelmişinden geçmişine izleyerek hareket etmelisin

görüntüleri iyi seyret, şunları göreceksin ;

1. alex topu açıyor

2. alex topu kötü bir açıya açıyor

3. alex açtığı topa yetişemeyecek

4. alex ayağını franconun baldır ve gövdesinin altına denk gelecek şekilde saklıyor

5. bütün bunlar olur iken franco sadece topu izliyor ve topa uzanmaya çalışıyor

6. alex kıbleye iner iken henüz franco ile bir kıl teması bile mevcut değil
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

sevgili eeht,

pozisyonlar üzerinde inceleme yaparak mantıklı bir sonuca varmak için işine gelen karenin görüntüsünü koyarak değil gelmişinden geçmişine izleyerek hareket etmelisin

1. alex topu açıyor

4. alex ayağını franconun baldır ve gövdesinin altına denk gelecek şekilde saklıyor

BENİ BANLAYIN LÜTFEN! 2 GÜN FUTBOL FORUMUNA GİRMEMİ ENGELLEYİN
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

sevgili eeht,

1. alex topu açıyor

tamam
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

http://img10.imageshack.us/img10/8742/offside.jpg

once bu resme bir bakınız. topa koşması dokunmadıktan sonra bir sorun teşkil etmiyor.

ondan sonra da önceki sayfada konulan kuralın fifa tarafından açık şekilde belirtilen resimlerini koyayım.

*Interfering with play or
*Interfering with an oppenent or
*gaining an advantage by being in that position

bunların açıklamaları,

http://img137.imageshack.us/img137/5683/offside1.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/2725/offside2.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/4268/offside3.jpg

kaynaklar:

1. resim için, sayfa 31
diğer resimler, 11. sayfadan itibaren bakin

pozisyonda carlos açık şekilde topun üstünden atladığına göre, pozisyona koşması bir sorun teşkil etmiyor. ne kaleciyi ne diğer oyuncuların topla oynamasını engelliyor. hatta topun üstünden zıplaması cok acık sekilde, yani insan azcık caktırmadan zıplar..adam bacakları acıp zıplıyor.

insanlara kafa basmıyor filan demeden once kendinize bakın bir.

futbol bolumune toplam 50 mesajım yoktur belki ama bu konudan cok keyif aldım. kastım sayenizde bu mesaja

KİTANA BU SANA.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bu topiğe hiç bişi yazmadımda

şey yazıp çıkcam

1) gemiş olsun gsliler

2)heri, EZ-DİK

anla bunu artık bebiş

3)heri,eskiden gitmeni istiyoırdum forumdan,ama bi düşündüm,kal bence,süper eğlencesin,çatır çatır çatlıyorsun,eğlenceli saçmalıyorsun,asf.

4)heri,sen bu fener kadrosunu beğenmiyordun,alex kötüydü,kazım kötüden kötüydü.söyle şimdi bana,sana ne olduuu?
Sosyal ağlarda paylaş

fifa kurallarına göre pozisyon ofsayt değil. ama kitana sen futbolu kendi kurallarına göre oynuyorsan eyvallah FİFA KURALLARINA GÖRE POZİSYONDA OFSAYT YOK bak anla diye büyük büyük yazdım.ve daha mesaj yazmıyorum lütfen beni 2 gün banlayın.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

1. fanatik değilim

2. bal gibi de buz gibi de penaltı değil

3. arif Türk alex brezilyalı, birinin saçı yok diğerinin kıvırcık, karıştırmam yani rahat ol

4. alex çok kere kendini yere atan bir oyuncu, özellikle ceza sahası çevresinde gözüne çarpan ilk yerde salıverir, ya da ortasahada adamı geçemeyecek ise adamın üstüne sürer topu, yaslar omzu bırakır kendini

5. franco sadece topa el uzatıyor, daha sonra topa boyu yetmeyeceğini anlayınca elini geri çekiyor, temas yok denecek kadar az, temas olsa bile düşürmeye yetmez

6. eğer penaltı ise pozisyon kırmızı kart nerde?

bu maddeleri sıraladın da doğru mu oldu şimdi bunlar eheh, son maddedeki soruyu bende sordum kendi kendime tek uyuştuğumuz madde o.

Eeht said:

hmm başladı şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abiii, tv de şimdi daha net görünüyor, bariz gs liler atmışlar ahahaha yok böyle bişi ya, antu.com da görmüştüm de "bu ne be bişi anlaşılmıo" demiştim. Atılan su şişesi yere düşüyor ama düşmeden önce Keita'nın yüzünü sıyırıyor.

Diyordum ama peşinden bi görüntü daha gösterdiler şimdi, misafir tribününe meşale atılıyor ama öndeki filelerin üstünde kalıyor, pek birşey geçmesi de mümkün değil gibi. Ama görüntülerde Keita'ya isabet eden maddenin kesin çıkış noktası da gs tribünü. Garip valla :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...