Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla 2 takımda avrupa maçlarını kazandı. cok iyi maç olcak gibi gelio bana. dusundukce kalp atıslarım hızlanıo. uzun zamandır bu kadar heycanlanmamıstım bi maç için. saçma bi skorla biter bence. 6-3 5-2 falan gibi.
Mesaj tarihi:
Aslı var mı bilmiyorum ama bir dedikodu duydum.
Aziz başkan yine bir rekor başvurusunda bulunmuş, Fenerbahçe'den en çok gol yiyen kaleci olarak Mondragon ödül almaya gelicekmiş diyolar?
Mesaj tarihi:
Aslı var mı bilmiyorum ama bir dedikodu duydum.
Aziz başkan yine bir rekor başvurusunda bulunmuş, Galatatasaray'ın en çok şampiyonluğunu gören başkan olarak ödül almaya gelicekmiş diyorlar?
Mesaj tarihi:
DeathFinger said:

En çok Galatasaray şampiyonluğu yaşayan başkan değil miydi o ya?
Bu dalda da bir rekor sahibi daha olmak isterdik ama hiç bir başkanınız 11 sene kulübünüzün başında olmaya tahammül edememiş ali sami yen'den bu yana :(
79-86 arası Ali Uras var. Tıp profesörü olduğu için muhtemelen kalbine özel tedaviler uygulayarak 7 sene bu görevi yürütmüş, daha sonra bir profesörün bile bu Galatasaray'ın stresine tahammül edemeyeceğini farkedip bırakmış muhtemelen.
Mesaj tarihi:
eğer yenilirsek hiçbi gs'li gibi ben de şaşırmicam klasik kadıköy napalım diip geçcez
olur da kazanırsak ama böyle dışarı fışkırcak zevk sevinç duygularını hesap edemiyorum kalpten fln gidebilirim:)
Mesaj tarihi:
Holy said:

DeathFinger said:

En çok Galatasaray şampiyonluğu yaşayan başkan değil miydi o ya?
Bu dalda da bir rekor sahibi daha olmak isterdik ama hiç bir başkanınız 11 sene kulübünüzün başında olmaya tahammül edememiş ali sami yen'den bu yana :(
79-86 arası Ali Uras var. Tıp profesörü olduğu için muhtemelen kalbine özel tedaviler uygulayarak 7 sene bu görevi yürütmüş, daha sonra bir profesörün bile bu Galatasaray'ın stresine tahammül edemeyeceğini farkedip bırakmış muhtemelen.

mantığa come!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...