Theridone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yenicez 6alatasaray'ı vurucaz kırbacı, vurucaz kırbacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Theridone said: yenicez 6alatasaray'ı vurucaz kırbacı, vurucaz kırbacı. antu degil burasi git orda kullan rakamlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Yeneriz herhalde , güzel maç olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 YASSAKKKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 64-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Bizimkiler Fener stresi yapmazsa rahat yeneriz. Ama öyle bişi olmiyacağı için 3-2 4-3 gibi bir skorla biter bumaç. Kim yener bilmiyorum ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Kan kokusu var topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Odeon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 deja vu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 valla 2 takımda avrupa maçlarını kazandı. cok iyi maç olcak gibi gelio bana. dusundukce kalp atıslarım hızlanıo. uzun zamandır bu kadar heycanlanmamıstım bi maç için. saçma bi skorla biter bence. 6-3 5-2 falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… noma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Galatasaray normal şartlarda alır gibi gözüküyo tek handikap stadın altındaki eşek dili. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Aslı var mı bilmiyorum ama bir dedikodu duydum. Aziz başkan yine bir rekor başvurusunda bulunmuş, Fenerbahçe'den en çok gol yiyen kaleci olarak Mondragon ödül almaya gelicekmiş diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 En çok Galatasaray şampiyonluğu yaşayan başkan değil miydi o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cado Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Aslı var mı bilmiyorum ama bir dedikodu duydum. Aziz başkan yine bir rekor başvurusunda bulunmuş, Galatatasaray'ın en çok şampiyonluğunu gören başkan olarak ödül almaya gelicekmiş diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screwy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 fede said: GELİYORUZMETROBUSLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 DeathFinger said: En çok Galatasaray şampiyonluğu yaşayan başkan değil miydi o ya?pwnd haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zegna Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 her turlu ezeriz, 99 dan beri oldugu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 3-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 DeathFinger said: En çok Galatasaray şampiyonluğu yaşayan başkan değil miydi o ya?Bu dalda da bir rekor sahibi daha olmak isterdik ama hiç bir başkanınız 11 sene kulübünüzün başında olmaya tahammül edememiş ali sami yen'den bu yana :( 79-86 arası Ali Uras var. Tıp profesörü olduğu için muhtemelen kalbine özel tedaviler uygulayarak 7 sene bu görevi yürütmüş, daha sonra bir profesörün bile bu Galatasaray'ın stresine tahammül edemeyeceğini farkedip bırakmış muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cantona Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 holy sen çok komiksin. pazar günü 22.00'dan sonra da bakalım bu kadar komik olabilecek misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 eğer yenilirsek hiçbi gs'li gibi ben de şaşırmicam klasik kadıköy napalım diip geçcez olur da kazanırsak ama böyle dışarı fışkırcak zevk sevinç duygularını hesap edemiyorum kalpten fln gidebilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wharekauhau Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Holy said: DeathFinger said: En çok Galatasaray şampiyonluğu yaşayan başkan değil miydi o ya?Bu dalda da bir rekor sahibi daha olmak isterdik ama hiç bir başkanınız 11 sene kulübünüzün başında olmaya tahammül edememiş ali sami yen'den bu yana :( 79-86 arası Ali Uras var. Tıp profesörü olduğu için muhtemelen kalbine özel tedaviler uygulayarak 7 sene bu görevi yürütmüş, daha sonra bir profesörün bile bu Galatasaray'ın stresine tahammül edemeyeceğini farkedip bırakmış muhtemelen. mantığa come! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 asfsdf şu forumda en zevkli şey gsli kışkırtmak. zegna sizi başımızdan eksik etmesin, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cantona Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Holy said: asfsdf şu forumda en zevkli şey gsli kışkırtmak. zegna sizi başımızdan eksik etmesin, amin. hadi hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 en az benim kadar eğleniyorsunuzdur umarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cantona Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sonraki 7.sayfa (Toplam 81 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 deja vu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 valla 2 takımda avrupa maçlarını kazandı. cok iyi maç olcak gibi gelio bana. dusundukce kalp atıslarım hızlanıo. uzun zamandır bu kadar heycanlanmamıstım bi maç için. saçma bi skorla biter bence. 6-3 5-2 falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Galatasaray normal şartlarda alır gibi gözüküyo tek handikap stadın altındaki eşek dili. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Aslı var mı bilmiyorum ama bir dedikodu duydum. Aziz başkan yine bir rekor başvurusunda bulunmuş, Fenerbahçe'den en çok gol yiyen kaleci olarak Mondragon ödül almaya gelicekmiş diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 En çok Galatasaray şampiyonluğu yaşayan başkan değil miydi o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Aslı var mı bilmiyorum ama bir dedikodu duydum. Aziz başkan yine bir rekor başvurusunda bulunmuş, Galatatasaray'ın en çok şampiyonluğunu gören başkan olarak ödül almaya gelicekmiş diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 fede said: GELİYORUZMETROBUSLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 DeathFinger said: En çok Galatasaray şampiyonluğu yaşayan başkan değil miydi o ya?pwnd haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 her turlu ezeriz, 99 dan beri oldugu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 3-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 DeathFinger said: En çok Galatasaray şampiyonluğu yaşayan başkan değil miydi o ya?Bu dalda da bir rekor sahibi daha olmak isterdik ama hiç bir başkanınız 11 sene kulübünüzün başında olmaya tahammül edememiş ali sami yen'den bu yana :( 79-86 arası Ali Uras var. Tıp profesörü olduğu için muhtemelen kalbine özel tedaviler uygulayarak 7 sene bu görevi yürütmüş, daha sonra bir profesörün bile bu Galatasaray'ın stresine tahammül edemeyeceğini farkedip bırakmış muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 holy sen çok komiksin. pazar günü 22.00'dan sonra da bakalım bu kadar komik olabilecek misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 eğer yenilirsek hiçbi gs'li gibi ben de şaşırmicam klasik kadıköy napalım diip geçcez olur da kazanırsak ama böyle dışarı fışkırcak zevk sevinç duygularını hesap edemiyorum kalpten fln gidebilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Holy said: DeathFinger said: En çok Galatasaray şampiyonluğu yaşayan başkan değil miydi o ya?Bu dalda da bir rekor sahibi daha olmak isterdik ama hiç bir başkanınız 11 sene kulübünüzün başında olmaya tahammül edememiş ali sami yen'den bu yana :( 79-86 arası Ali Uras var. Tıp profesörü olduğu için muhtemelen kalbine özel tedaviler uygulayarak 7 sene bu görevi yürütmüş, daha sonra bir profesörün bile bu Galatasaray'ın stresine tahammül edemeyeceğini farkedip bırakmış muhtemelen. mantığa come! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 asfsdf şu forumda en zevkli şey gsli kışkırtmak. zegna sizi başımızdan eksik etmesin, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Holy said: asfsdf şu forumda en zevkli şey gsli kışkırtmak. zegna sizi başımızdan eksik etmesin, amin. hadi hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 en az benim kadar eğleniyorsunuzdur umarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar