Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Osso said:

Zegna said:

yoo degildi, bildigin kornerden karamboldu osmancım yaw :)

karambol marambol gol mü gol
gs kötü oynadı
fb iyi oynadı
fb uzun süredir olduğu gibi kadıköyde kazandı
gs kaybetti doğal olarak

hala bu kadar sayfa nelerin tartışması yapılıyo ki saçma saçma.

helal kazandınız demeyi öğrenin artık yav.

EMRECİĞİM TEBRİK EDERİM BİR KEZ DAHA KADIKÖYDE AĞZIMIZI YÜZÜMÜZÜ SIÇTINIZ.

sevgilerle mor menekşen.

saol canım benim, keske her galatasaray taraftarı senin gibi efendi olabilse :D
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

harrykewell said:

Sparkcaster said:

kazım gibi bir yetersizin forvet oynadığı maçta 3 gol yiyecek kadar kötü defansınız var, hakem şöyle hakem böyle diye ağlamaya gerek yok

galatsaaray defansının kötü olduğu gün gibi ortada

amma ve lakin bu hakem hatalarından elde edilen iki golü yeteri kadar açıklamıyor...

su yorum bildigin yuzsuzluktur =/

3. lig takımı gibi oynadi galatasaray, pozisyonunuz yok :D

pozisyonumuz var, pozisyonlarımız var, bir kaç sayfa önce kısa bir döküm yaptım

amma ve lakin Galatasarayın iyi oynamadığını haftalardır söylüyorum zaten, takımdaki ve oynanan oyundaki hataları her galibiyetten sonra söyledim

velhasıl vel kelam yine de hakem hatalarından atılan 2 gol var
Sosyal ağlarda paylaş

Pasın verildiği anda aynı çizgide denebilecek kadar yakınlar, hakem de görememiş olabilir, ofsayt olmadan kesilen 2 veya 3 atağımıza sayarsınız olmadı. Ofsayt da olsa şu var fakat; pasif ofsayt kuralının son hali alıntılanmış, kabullenememişsiniz, hala ilk geldiği zamanki gibi "aktif alan" muhabbetlerindesiniz ve kendinizi geliştirmek istemiyorsunuz, çünkü işinize gelmiyor. Sizin bileceğiniz iş. Penaltı hakkında tartışılan şey penaltının varlığı değil, "niye kırmızı göstermedi" kamuoyunda. Franco bile faul verilir verilmez itiraz falan etmek yerine "ne renk kart çıkaracak" diye pür dikkat hakemin eline bakıyordu, açar izlersiniz isterseniz. Fakat onu da hazmedememişsiniz. O da sizin bileceğiniz iş. Kendinizi avutun durun işte.

Bunların dışında "hayvan seyirci kampanyası" var ki o da abartı geliyor açıkçası bana. Maç boyunca atılan bardak su sayısı 10-15 falandır heralde, geçtiğimiz senelerde her iki takımın stadındaki maçlarda gördüğümüz bir kornerde 60-70 paket su atmalar, sidikli şişeler, yumurtalar, meşaleler bilmemneler ile alakası yoktu. Maç içinde de öncesindeki itişmeler ve Keita'nın hareketi dışında kavga yoktu, o açıdan da temizdi.

Keşke hiç olmasa ama o zamanlara göre gayet sakin ve temiz bir derbiydi yani, ama ne oldu; o maçlarda 1000 madde atıldı kimseye bir şey olmadı, bunda 50 tane atıldı ama bir tanesi daha baştan hakemin kafasını buldu, onun için de bu kadar büyüttünüz olayı. Yenilmeye de bir bahane eklenmiş oldu tabii, ondan sahiplendiniz biraz da. Fakat önceki sayfalarda "çok daha kötü şartlar altında nasıl kazanılır" diye video koymuşlar malesef, izleyin öğrenin.

Kartlar konusunda da hiçbir itiraza kart verilmedi maçta, Ayhan hakemin gözüne soka soka alkış tuttu, mecbur ona verildi sadece. Bir Emre tam söylene söylene hakeme geliyordu, 5 saniyesi daha olsa kartı görecekti, ama topu hızlı soktunuz oyuna kurtardınız çocuğu. Teşekkür ederiz :p

Carlos da hızlı atağı kesen, her takımın her zaman yaptığı profesyonel faullerden birini yaptı, adamınız amatör çıkıp yumruk attıysa onun için de bizi suçlamayın artık. Carlos yine hakettiği sarıyı gördü, itiraz bile etmedi. Dakika 80'di artık yorulmaya başlamıştı, hem yorgun hem sarı kartlı haliyle muhtemelen Keita'yı artık tutamaz hale gelecekti. GS de tam gaza gelmişti o dakikalarda, hakeme falan laf edene kadar Keita'nın takımına yaptığı kötülüğü konuşun bence.

Durum bu işte, Aydın'ın pozisyonu ne kadar tehlikeliyse Kazım'ın dağa taşa vurduğu 3 pozisyon da o kadar tehlikeliydi. Nonda ve Ayhan'ın boş geçtiği top, korner karambolü ve Aydın dışında pozisyonunuz da yok zaten. Top oynayamadınız, çocuk gibi "yaa bırak gidicem" diye yumruk attınız, kaptanınız hırstan aldığı bir sürü topu herkesi çalımlamaya çalışarak ezdi, kaleciniz kırmızı karttan yırttı, hala da hakem falan diyorsunuz. Süpersiniz valla.

Yine bekleriz, yine önceden bir araba konuşup gelin, yine sonrası eğlenceli olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili baggio,

franco itiraz etmediyse bu pozisyonu kabullendiğinden değil, tamamen efendiliğindendir, biliyorum bu sizin futbolcularınızda alışık olmadığınız bir kültür, ama maalesef gerçek böyle

ofsayt konusunda yeteri kadar post attım, onları okumanı tavsiye ediyorum

kart konusunda hakem adaletli olsaydı fener belki de 7-8 kişi tamamlardı maçı

pozisyonlara gelince, Galatasarayın iyi oynamadığını da haftalardır söylüyorum, ama buna rağmen maçı kazanabilecek sayıda pozisyon yakaladı, gel gör ki nonda ve aydının kabiliyetsizlikleri size bunları söyletiyor

yine geliriz, yine gelmeden konuşuruz, biz futbol severiz, hem seyretmeyi hem yorumlamayı

ama hakemin kafasının yarıldığı bir maça, kameralara oluk oluk kan görüntüleri yansıyan bir maça temiz diyen arkadaşlarımıza da el insaf ederiz...
Sosyal ağlarda paylaş

işine gelenleri konusuyorsun harrykewell.

fenerbahcede kırmızı kartlık pozisyonu olan futbolcu yoktu.
kazımı oynatmayan hakemden nıye bahsetmıyorsun? omuz omuza kavramını kaldırdı adam, kagıt gıbı devrılen defanslarınız yuzunden oynayamadı adam futbol.

franconun pozisyonuda kırmızı kart, 9 kısı kalacaktı galatasaray , ondan sora bi tarihi fark daha olurdu.

niye gostermedi kartı? servet gıdıp topumu cıkaracaktı orda?

bide bunları dusun bakalım.

hala hakemin kafasi diyor, arkadasim once bi git kendi sahandaki derbileri izle neler atmislar saha ya, ondan sonra gel burda temiz mac degildi diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

işine gelenleri konusuyorsun harrykewell.

fenerbahcede kırmızı kartlık pozisyonu olan futbolcu yoktu.
kazımı oynatmayan hakemden nıye bahsetmıyorsun? omuz omuza kavramını kaldırdı adam, kagıt gıbı devrılen defanslarınız yuzunden oynayamadı adam futbol.

franconun pozisyonuda kırmızı kart, 9 kısı kalacaktı galatasaray , ondan sora bi tarihi fark daha olurdu.

niye gostermedi kartı? servet gıdıp topumu cıkaracaktı orda?

bide bunları dusun bakalım.

baroni maç içinde ardaya yumruk attı, kırmızı yok muydu ?

kazımın çoğu girişi fauldü, hiç birine sarı kart dahi çıkarmadı, sarı kartın mantığı aynı faulü bir daha yapmaması için caydırıcı olmasıdır, hatta bir tane uçarak taban girdi, sarı kartı banko, kırmızı bile düşünülebilir, zira hafta içi avrupa ligi maçlarından birinde 79. dakikada oyuna giren adam aynı hareketi yaptı ve 82. dk da direk kırmızı yedi

carlos, emre ve bilicanın çok temiz sarı kartları var

franconun pozisyonunda penaltı bile yok, neden kart olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

...

hala hakemin kafasi diyor, arkadasim once bi git kendi sahandaki derbileri izle neler atmislar saha ya, ondan sonra gel burda temiz mac degildi diye.

neler atıldığının hiçbir önemi yok, kan çıktı diyorum sana, kan

hemde hakemin kafası yarıldı

ne çabuk unuttunuz otto bariç sırtından vurulunca sahadan çekildiğiniz günleri, can güvenliğimiz yok diye...
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Zegna said:

...

neler atıldığının hiçbir önemi yok, kan çıktı diyorum sana, kan

hemde hakemin kafası yarıldı

ne çabuk unuttunuz otto bariç sırtından vurulunca sahadan çekildiğiniz günleri, can güvenliğimiz yok diye...

sen kaç yaşındasın harry çok net hatırladığını sanmıyorum bariçin olayını 12 sene önce falandı o, ayrıca ne atıldığının öncemi yok ne ya nası bi mantık bu yani balta atsalar adama gelmese önemli değil kolu kopmadı mı diceksin
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

ya kazım dokunarak serveti yıkıyor , sora kazım>all diyenlere inanmıyosunuz

dokunarak servetin yıkıldıgını zannetmiyorumda bizim ceza sahamızın önünde kazım böyle gerilip omuzu koyduda kendinin yere düşüp bizimde HÜCUM FAUL diye bağırdıgımız üstünede kahkaha attıgımız anı biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

bunda 50 tane atıldı ama bir tanesi daha baştan hakemin kafasını buldu, onun için de bu kadar büyüttünüz olayı.

Baggio said:

hakemin kafasını buldu, onun için de bu kadar büyüttünüz olayı

Baggio said:

hakemin kafasını buldu

Baggio said:

hakemin
Sosyal ağlarda paylaş

Razu said:

Baggio said:

bunda 50 tane atıldı ama bir tanesi daha baştan hakemin kafasını buldu, onun için de bu kadar büyüttünüz olayı.

Baggio said:

hakemin kafasını buldu, onun için de bu kadar büyüttünüz olayı

Baggio said:

hakemin kafasını buldu

Baggio said:

hakemin

Allah aşkına ne haysiyetsiz şerefsiz adamlarız. hep büyütüyoruz abartıyoruz çarpıtıyoruz olayları. bi akıllı mantıklı sensin şu forumda baggio, haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...